Retreat Arta Respiratiei Constiente

Votati
Organizator: Calatoria Inimii
Tip eveniment: tabara
Data: 24-07-2019 10:00
Durata: 5 zile
Locatie: Podisul Luncanilor, judetul Hunedoara
Retreat Arta Respiratiei Constiente

Arta Respiratiei Constiente este cea mai avansata abordare a Scolii Maestrului Interior. Este o extensie a Practicii Prezentei, care permite explorarea si navigarea constienta în cele mai înalte si cele mai adânci dimensiuni ale Constiintei, în scopuri de cunoastere si vindecare. Desi în mod obisnuit este rezervata practicantilor avansati ai artelor Prezentei, de data aceasta Calatoria este deschisa oricui alege sa plonjeze adânc în cautarea raspunsurilor privind propria experienta de viata.

Arta Respiratiei Constiente este o Calatorie structurata pe nivelurile de densitate ale Fiintei care sunt, în acelasi timp, si niveluri ale experientei umane. A deveni constienti de aceste dimensiuni care traiesc în noi conduce la o imensa eliberare de trecut a vietii si la eliberarea unor potentiale inimaginabile pentru mintea liniara.

Aceasta Calatorie

 • pune la îndemâna practicantilor instrumentele de conectare cu dimensiunile rafinate ale Constiintei, cu intuitia si viziunea larga la nivelul întregii Umanitati;
 • deschide portile lucrului cu dimensiunile trans-generationale, trans-biografice si arhetipale ale Fiintei;
 • desfiinteaza granitele ego-ului si deschide portile actiunii constiente în fiecare zi a vietii noastre;
 • este vârful de experienta al Scolii Maestrului Interior, imediat dupa Programul Avansat de Dezvoltare Personala Integrala.

Lucrul în natura, conectati cu Pamântul si cu Cerul, învatarea prin traire directa si rafinamentul pe care îl permite lucrul cu Respiratia Constienta si Prezenta, face ca Arta Respiratiei Constiente sa se revendice din cea mai pura traditie a vechilor Scoli de Mistere, într-o versiune mai aplicata si mai contemporana ca niciodata.

Calatoria este structurata pe 7 paliere de experienta:

 • Corpul si starea de Prezenta. Lucrul cu continuturile inconstiente, personale, transpersonale si trans-generationale. Vindecarea trecutului.  
 • Energia vitala, roluri, aspecte. Sexualitate si vindecarea aspectelor interioare. Relatii. Eliberarea din povestile pe care le spunem despre noi însine.
 • Descoperirea puterii personale si eliberarea de sub imperiul emotiilor distructive.
 • Deschiderea Inimii. Atitudinea ca instrument al creatiei constiente de realitate. A simti, un nou mod de a ne raporta la realitate. Eliberarea de sub dictatura mintii compulsive. Instrumentele transparentei: recunostinta, ascultarea, compasiunea. 
 • Autenticitate. Creativitate. Bucuria de a trai. Valoarea de sine si Abundenta. Vocea interioara, curajul de a fi nou însine, de a ne exprima liber. Creatia constienta - atributul Maestrului. Abundenta este raspusul realitatii la propria noastra Creatie. 
 • Viziune si integrarea Maestrului Interior în propria viata. Un nou mod de a privi propria fiinta, oamenii, relatiile, proiectele noastre si configuratiile de realitate pe care le percepem drept context al vietii noastre. 
 • Integrarea dimensiunii spirituale a propriei fiinte în viata de fiecare zi. Vindecarea rupturii launtrice a dualitatii. Recunoasterea acestei lumi si a propriei vieti ca expresie a divinitatii în manifestare.

Retreat 
Arta Respiratiei Constiente

24 - 28 Iulie 2019

 

lei1850

 

 

 

Retreat
Arta Respiratiei Constiente
24 - 28 Iulie 2019

Si

Curs de
Atingere Terapeutica Integrala
31 Iulie - 4 August 2019

 

lei2680 

 

 

 

Pentru detalii si înscrieri accesati:
http://www.calatoriainimii.ro/Scoala-de-Vara/Arta-Respiratiei-Constiente

Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala
BMSE