Retreat - Cunoastere de Sine
Votati
Organizator: Johann Muller Dragoman
Tip eveniment: curs
Data: 23-02-2019 10:00
Durata: 2 zile
Locatie: Vidra de Sus / Alba
Retreat - Cunoastere de Sine
CURS de CUNOASTERE de SINE, Modul I în Apuseni la Pensiunea Vidra de Sus, com. Vidra nr.31, va avea loc în data de 23 – 24 februarie 2019 si va fi sustinut în zilele de Sambata si Duminica, între orele 10.00 – 18.00. Acest Curs este format din 7 MODULE si la fiecare Modul se primeste un Exercitiu de Metafizica, care va duce la Expansiunea Constientului si Evolutie Spirituala.
La sfârsitul celor 7 Module toate persoanele care au absolvit acest CURS vor obtine un CERTIFICAT DE PARTICIPARE eliberat de ANTHM – ASOCIATIA NATIONALA de TERAPII HOLISTICE si METAFIZICE din ROMÂNIA.
La acest curs poate participa fiecare persoana care doreste sa învete sa se cunoasca ca Fiinta Spirituala si sa se vindece pe sine sau pe cei apropiati din Familie. Se vor învata diverse Tehnici si Metode de Vindecare prin conectarea la Sursa Vietii.
De asemenea, se vor învata si aplica Principiile, Adevarurile si Legile Universale, Conceptul Holistic si Metafizic despre Om, Lume si Viata, si se vor face Exercitii de Practica Spirituala.
Costul acestui curs pentru cele 2 zile este de 100 € pentru fiecare persoana.

http://holistic-international.com/evenimente/cursuri-de-dezvoltare-spirituala/

Cazarea este extra în functie de alegerea fiecaruia.
Pentru cazare si mai multe informatii va rugam sa sunati direct la Pensiunea Vidra de Sus, telefon de contact: 0742-889 302www.vidradesus.ro

Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo