Retreat de Yoga in India

Organizator: Ahimsa Yoga Studio
Tip eveniment: seminar
Data: 07-09-2019 07:00
Durata: 14 ore
Locatie: Bucharest
Retreat de Yoga in India
Un retreat de yoga in India reprezinta un vis frumos pentru multi oameni. In timp ce profesorii de yoga isi doresc sa ajunga in Rishikesh, capitala yoga, pentru cursuri si formari ce pot dura si luni de zile, tu vei avea ocazia sa te bucuri de o experienta unica intr-un ashram indian din Rishikesh pe o durata de 7 zile.

Acest retreat de yoga in Rishikesh ("locul in care yoga a luat nastere") poate fi o experienta cu adevarat unica. De fapt, este o experienta de care cred ca toata lumea ar trebui sa se bucure macar o data in viata. Situat in nordul Indiei, ascuns in muntii Himalaya, traversat de raul Gange, nu este de mirare ca acest mic oras atrage numerosi turisti in retreat-uri de yoga si meditatie. Este un loc magic pe Pamant!

In timpul acestui retreat de yoga vei ajunge sa te integrezi complet in viata yoghina locala a orasului istoric Rishikesh. Muntii cu padurile verzi din Himalaya si raul Gange formeaza impresionante peisaje pentru ochii si sufletul tau. Templele locale, colorate cat mai vesel, mirosul betisoarelor parfumate si sunetele matrelor din orice colt al strazii iti vor umple sufletul de bucurie.

Despre India au scris multe persoane, dar cel mai important este sa iti scrii povestea persoanala in acest loc. Nimeni nu poate avea aceeasi experienta. Cu totii suntem diferiti, avem perceptii diferite si astfel orice calatorie este unica. Experienta personala a fiecarei fiinte nu seamana cu nici o poveste din nicio carte citita, din niciun film vazut.

Trezirea spirituala este absolut necesara pentru a gasi pacea interioara. Descoperind pacea inerioara, intelegem frumusetea vietii si devenim oameni plin de iubire si compasiune. Scopul unui retreat de yoga este acela de a va transforma intr-o persoana mai buna, mai constienta, aducand lumina si fericirea in viata voastra.

Ce veti gasi in acest retreat de yoga?
1. India este magica si oamenii din acest loc sunt amabili, foarte draguti, plini de compasiune si respect. Aici cunosti o energie speciala a unor persoane blande si calde.

2. Sesiunile de yoga din ashram sunt predate la “mama ei acasa” de catre profesorii indieni ce va vor ghida in toate etapele acestei calatorii yoghine. Practica yoga inspira viata in fiecare celula din corpul vostru (2 sesiuni de yoga pe zi)

3. Stilul tau de viata in ashram este incomplet fara masa yoghina organica. Vei fi surprins de mesele copioase, sanatoase si delicioase pregatite in bucataria indiana (3 mese zilnice)

4. Filozofie yoga, pranayama ( exercitii de respiratie) si meditatie.

5. Apropiati-va de stiinta Ayurveda si imbratisati sesiunele de masaj ayurvedic pentru a va curata corpul si mintea

6. Retreatul de yoga va ofera timp sa reflectati si sa va imbunatatiti stilul de viata pe toate planurile: mental, fizic si psihic.

7. Acest retreat poate fi o vacanta excelenta pentru vindecarea si eliberarea stresului.

8. De asemeni te vei bucura de plimbari in natura, pe malul Gangelui, vizite la diferite temple, cunoasterea unei culturi total diferite fata de cultura noastra.

9. Este o idee grozava sa luam un jurnal cu noi in vacanta si sa scriem toate impresiile si starile traite in aceasta perioada plina de experiente noi.

10. Chiar daca veniti singuri in acest retreat, aveti sansa de a va face prieteni noi cu care sa pastrati legatura si dupa aceasta vacanta. A fi in acest mediu pentru o anumita perioada de timp va va ajuta sa descoperiti tipul de relatii, prietenii si energia cu care doriti sa va inconjurati, atunci cand veti fi acasa.

11. Acest retreat de yoga ne ofera oportunitatea sa ne deconectam de realitatea curenta ca mai apoi sa putem vedea lumea intr-o lumina noua. Experimentarea necunoscutului este o modalitate accelerata de a creste si a invata. Acest retreat ofera un spatiu de compasiune si dragoste care va pot ajuta sa va propulsionati inainte pe calea voastra.

“ Cand apare soarele pe cer, sufletul si corpul meu sunt acoperite de lumina si caldura acestuia… Aici la ashram, totul este divin. Raul Gange este mirific cand il privesti de la prima ora. Are culoarea turcoaz si curge lin. Simti pacea in suflet odata cu curgerea lui. Muntii Himalaya il acompaniaza in acest peisaj de magie.
Din Romania, mintea mea nu a putut concepe o asemenea imagine a Rishikesh-ului, a ashramului, a retreatului. Am venit cu inima deschisa aici si am cuprins toata India in sufletul meu.”
Adela, ganduri din jurnal, 16.12.2016

Detalii organizatorice:

Data: 7-15 Septembrie
Durata: 7 zile

Pret retreat de yoga:

Rezervare dupa 1 August 2019: 650 euro

Ce include acest pret?

1. Cazarea pentru 6 nopti in ashram in Rishikesh
2. Cele 3 mese (mancare organica delicioasa) in ashramul din Rishikesh
3. Clasele de yoga, lectiile de filozofie, exercitiile de pranayama si clasele de meditatie si chanting.

Ce nu include acest pret?
- costul vizei care se poate obtine online ( aproximativ 60 euro)
- costul biletului de avion 500-600 euro
- masajele si activitatile din India ( 10 -20 euro )
- banii de cheltuiala recomandati 200-500 euro

Inscrierea pentru retreat se face in formularul de mai jos:
https://goo.gl/forms/00tIFSknP71WLWPF2
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
BMSE

EmRys - Arta spirituala