Retreat Practica Prezentei
Votati
Organizator: Calatoria Inimii
Tip eveniment: tabara
Data: 12-06-2019 10:00
Durata: 5 zile
Locatie: Podisul Luncanilor, judetul Hunedoara
Retreat Practica Prezentei
Creeaza Adevar, Frumusete, Iubire, Libertate în viata ta

Experienta Prezentei este fundamentul întregului parcurs în Scoala Maestrului Interior si baza întregului lucru cu starile extinse ale Constiintei în scopuri de cunoastere, vindecare si transformare interioara. Prezenta este o stare de constienta care permite perceptia adânca a naturii realitatii interioare si exterioare deopotriva. Suntem nevoiti sa credem ceva despre noi însine si despre realitate pentru ca nu putem simti mai mult.

Practica Prezentei este un curs care îti reaminteste capacitatea ta infinita de a simti, adica de a deveni constient de dimensiuni, în mod obisnuit, ascunse perceptiei. Si asta schimba totul în relatia cu corpul tau, cu emotiile tale, cu energia si gândirea ta. Schimba modul în care relationezi cu tine, cu ceilalti si cu realitatea. Schimba felul în care te exprimi si creezi realitatile vietii tale. A simti mai mult ofera o noua baza pentru alegerile si actiunile tale.

Practica Prezentei este baza absoluta de experienta pentru dezvoltarea personala si spirituala, pentru iesirea de sub dictatura mintii si a emotiilor distructive, de sub imperiul relatiilor toxice si al neputintei. Este baza crearii unei noi stari de sanatate fizica, psihica si emotionala, un nou mod de a fi în aceasta lume si începutul unei noi perspective asupra întregii realitati. Practica Prezentei îti schimba viata.

Am esentializat caile de a intra în Prezenta si am transformat-o într-o tehnologie sacra interioara menita sa te conduca la trairea Maestrului care esti în adâncul tau. Am explorat împreuna cu mii de oameni Calea, pâna când aceasta a devenit simpla, clara, extrem de eficienta. Am creat noi harti ale spatiului launtric si o noua perspectiva fundamentala asupra realitatii, menita sa te ajute sa devii adevaratul creator al experientei tale de viata.

12 - 16 Iunie 2019

lei1500

lei1250

 

pret promotional pâna pe 31 martie

 


Pentru detalii si înscrieri accesati:
http://www.calatoriainimii.ro/Scoala-de-Vara/Practica-Prezentei

Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo