Revitalize & renourish Yoga with Alexandra
Votati
Organizator: Atlanthea
Tip eveniment: seminar
Data: 16-03-2019 10:00
Durata: 1 ora
Locatie: Bucharest
Revitalize & renourish Yoga with Alexandra
Yoga este un mod minunat de a ne revitaliza si hrani, atat la nivelul trupului, cat mai ales mental, emotional si chiar spiritual. Este o forma exceptionala de a ne lucra corpul dar si un mijloc de a aprofunda fiinta noastra interioara, un mod de a ne reimprospata, energiza si de a intra in flow-ul firesc al existentei.

Totodata Yoga este despre aflarea limitelor, extinderea granitelor si capacitatea de a ne relaxa, ajutandu-ne in acelasi timp sa ne simtim armoniosi, integrati si deplini. Pe masura ce invatam cum sa ne controlam corpul si sa gasim centrul intr-o pozitie (sau postura) yoga, vom invata sa ne gasim centrul si in alte domenii ale vietii.

In timp ce mintea umana tinde sa se lase dusa de ganduri despre trecut sau despre viitor, corpul nostru exista doar in momentul prezent. Hatha yoga incurajeaza constientizarea corpului. Revenirea in propriul corp ne readuce mintea in prezent.

Unul dintre motivele pentru care yoga ne improspateaza si revitalizeaza atat de mult este tocmai pentru ca ne face sa constientizam realitatea momentului prezent. De fiecare data cand revenim in prezent, ne eliberam de o anumita povara si devenim capabili sa exersam reducerea stresul mai des si pentru perioade mai lungi de timp. In acest sens, yoga este un antrenament pentru viata. Practica yoga este un instrument fabulos de transformare.

Va invit, asadar la clasa de "Revitalize & Renourish yoga", in care timp de 90 de minute ne vom conecta la propriul corp si il vom ajuta sa devina mai energizat, mai vital, mai plin de viata, dezvoltand in acelasi timp o serie de calitati si abilitati pozitive ale mintii, cum sunt concentrarea si prezenta.

CAND: Sambata, 16 martie ora 10:00 - 11:30
UNDE: Atlanthea, str. Barlogeni, nr 46, et 4, sector 1.
COST: 50 lei
INSCRIERI: contact@atlanthea.ro sau telefon 0721520004

Despre mine

Cred in magie, cred in vise, cred in Divin. Cred ca yoga ne poate remodela intreaga viata.
Practica Yoga este modul meu de a ma opri si de a deveni mai constienta de ce se afla cu adevarat in inima mea si in relatia cu mine insami si cu altii. Din acest spatiu al constientizarii, fac alegeri care imi onoreaza sufletul.

Orientul Mijlociu este locul in care am descoperit practica Yoga, in timp ce eram insarcinata cu primul meu copil.
Practica Yoga in acea perioada m-a ajutat enorm sa capat incredere in puterea naturala a corpului meu, sa il inteleg, sa il accept si sa il iubesc pentru minunea pe care el o reprezinta si pentru naturaletea si perfectiunea cu care poate aduce o noua viata pe aceasta lume.
Dimensiunea spirituala a practicii yoga am descoperit-o un pic mai tarziu, cand am inceput sa inteleg despre ce inseamna yoga cu adevarat si sa identific beneficiile pe care le poate aduce mintii si spiritului. Cu fiecare practica am observat cum mintea imi este mai clara, mai puternica, mai linistita, cum sufletul se inalta si se simte din ce in ce mai liber. Cand am revenit in Romania am devenit instructor de Hatha Yoga certificat prin Yoga Alliance USA si instructor certificat de Yoga pentru copii, Rainbow Kids.
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo