Roata Medicinei si Medicina Energetica - Cursuri Samanism
Votati
Organizator: Ayni Experience Centru
Tip eveniment: seminar
Data: 17-05-2019 08:00
Durata: 5 zile
Locatie: Rasnov
Roata Medicinei si Medicina Energetica - Cursuri Samanism
Roata Medicinei - Curs Samanism
Roata medicinei reprezinta un proces profund si accelerat de vindecare si trezire si o cale catre acestea, in perfecta armonie cu natura. Precum o oglinda a ciclurilor de transformare ale naturii delimitate in 4 anotimpuri, Roata Medicinei este impartita in 4 module, fiecare modul fiind reprezentat de un arhetip ce ne poarta intr-o calatorie de profunda intelegere asupra aspectelor vietii si aducerea acestora in echilibru in interiorul nostru. Roata medicinei este o unealta lasata din generatie in generatie de mii de ani de catre samani, pentru reintoarcere la origini.

Modulul Vest este singura posibilitate de mai intra in acest ciclu de transformare din acest an, atat pentru Roata Medicinei cat si pentru Medicina Energetica Samanica.

Vremurile in care traim si rapiditatea cu care omenirea se indeparteaza de esenta divina, a facut disponibila aceasta cunoastere si omului din societatea moderna.

Sunt multi cei chemati pe cale , putini cei care aud chemarea si doar cativa ce au curajul si curiozitatea de a vedea unde duce drumul.

Toate culturile si traditiile indigene au folosit Roata Medicinei ca metoda de vindecare personala, dezvoltare si evolutie. Pentru Laika, ultimii Incasi, aceasta reprezinta invataturile si intelepciunea maestrilor din Anzi, invataturi transmise de la o generatie la alta, care au fost aduse in lumea omului modern de catre Alberto Villoldo - Doctor Antropolog.

Daca inainte de a participa doresti o familiarizare cu practica si procesele de vindecare prin care vom trece in cadrul Rotii Medicinei recomandam citirea cartilor lui Alberto Villoldo, sau puteti participa la seminarul de Intoducere si Initiere in medicina samanica, care te va pune in contact cu aceasta traditie.

Samanul este cel care creaza o punte intre lumi, pasind cu siguranta si integritate in teritoriul Sufletului, acolo unde se regasesc darurile si resursele necesare echilibrului fizic, emotional si sufletesc. Redescoperim pe aceasta cale impecabilitatea si integritatea la un nivel ridicat transpersonal.

Calatoria in jurul Rotii Medicinei se desfasoara pe parcursul unui an, fiind constituita din 4 module ce reprezinta cele 4 directii sau puncte cardinale asociate cu cele 4 arhetipuri (Sarpe, Jaguar, Pasarea Colibri, Vultur).

Toate Modulele sunt interactive cu demonstratii, exemplificari, exercitii experientiale, tehnici si procese energetice de vindecare, suport unu la unu cu traineri certificati in medicina energetica shamanica Incasa, ziua practica intensa shamanica, seri cu ceremonii de initiere, alchimie indigena prin lucrul cu Mama Pamant si Focul Sacru.

Cei care vor sa aprofundeze Medicina Energetica Inca, au posibilitatea sa invete tainele vindecarii samanilor, prin cursul de Medicina Energetica Samanica.

Medicina Energetica Samanica
Medicina Energetica Samanica este un curs de pregatire ca practician in medicina energetica, pentru care este necesara participarea la cursul Roata Medicinei. In timp ce Roata Medicinei reprezinta propria ta calatorie de vindecare, prin parcurgerea medicinei energetice samanice se aprofundeaza procesele de vindecare si transformare incepute in roata medicinei si totodata reprezinta pregatirea ta ca practician de medicina energetica shamanica, pregatire ce-ti permite sa-i asisti pe altii in propria lor vindecare.

Dovezile descoperite pana acum spun ca samanismul este una din primele practici spirituale cunoscute omenirii. Dovezi ale acestor traditii spirituale si ale metodelor de vindecare dateaza de mii de ani si au fost gasite in toate colturile lumii. Ca si practica spirituala si modalitate de vindecare, samanismul a fost practicat intr-o forma sau alta de toate culturile indigene din variate zone geografice.

Din perspectiva samanica suferinta umana are cateva cauze prinicipale. Prima cauza si cea din care deriva celalalte este aceea a separarii de Spirit si Divinitate, sau mai bine zis a iluziei separarii. Aceasta iluzie a separarii este sursa marilor suferinte si chinuri sufletesti, emotionale si chiar fizice pe care din ce in ce mai multi semeni le traiesc.

Alte cauze sunt pierderea puterii, pierderea unei parti de suflet, blocajele spirituale sau intruziunile energetice.

Cu toate acestea samanii stiu ca in fiecare moment suntem inconjurati de forte spirituale ce sunt gata sa ne sprijine, sa ne vindece, sa ne hraneasca in transformarea noastra si pentru asta tot ce avem de facut este sa ne angajam in relatie autentica cu aceste forte si cu Marele Spirit pentru a primi un flux bogat de binecuvantari si vindecari.

Centrul Medicinei Energetice Samanice este modul in care transformam expresia noastra genetica pentru a crea echilibru si sanatate. Dincolo de asta putem face un salt cuantic pentru a crea un nou om, despre care vorbim in zilele noastre si pe care il numim Homo Luminos, care nu este supus suferintelor si bolilor prin care a trecut mult timp umanitatea, aspecte care continua sa ne afecteze si astazi. Prin Medicina Energetica Samanica putem crea un nou om, care imbatraneste, moare si vindeca cu curaj si stralucire.

Descrierea Modulelor - Roata Medicinei
Modulul I – Directia Sud-Sarpele
Sarpele este principiul vindecarii, invatam sa incorporam caile sarpelui care sunt non-judecata, non-atasamentul, non-suferinta si pasirea in frumusete. Prin procedee shamanice vechi si puternice ne lepadam de trecut precum face sarpele cu pielea lui, transformam cele mai vechi si mai profunde rani ale noastre in surse de putere si compasiune astfel Incat aceste rani devin lectii oferite de trecutul nostru constituind resursele si combustibilul necesare evolutiei si cresterii noastre. Nemaifiind conditionati de trecut ci animati de catre darurile sale suntem liberi sa ne reinventam pe noi insine. Tot in sud odata cu procesele mitice si energetice de transformare incepem construirea altarului shamanic (mesa) si dobandim primele 3 pietre vindecatoare ale shamanului (Kuyas). Acestea vor face parte din pachetul nostru medicinal (altarul shamanic “mesa”) care la finalul calatoriei in jurul Rotii Medicinei va contine 13 pietre (3 pentru fiecare punct cardinal dar si o a 13-a piatra care reprezinta legatura cu Linia Shamanica Incasa). Pietrele din mesa vor contine toata informatia transformarii si puterii dobandite in urma vindecarii personale, ele devenind propriile voastre pietre vindecatoare.

La acest modul primiti urmatoarele ritualuri de initiere:
- Benzile de protectie
- Ritualul Vazatorilor Kawak
- Ayni Karpay – semintele arhetipurilor in fiecare chakra
- Riturile Humpeq – Ritualurile mesei – Mesa Vindecatorilor – conectarea cu linia altarelor de vindecatori inapoi in timp

Modulul II – Directia Vest- Jaguarul
Jaguarul este principiul mortii si al renasterii, reprezinta totodata curajul de a patrunde in cele mai ascunse locuri din noi insine, jaguarul ne ajuta sa scapam de stransoarea fricii si a vechilor drame. Patrunzand in toate umbrele noastre devenim cel care merge pe calea Luptatorului Luminos, pasnic, caile sale sunt practicarea neinfricarii, certitudinii, non-facerii si non-angajarii. In Vest ne eliberam de bagajul familial mostenit de generatii. Ne curatam de blesteme si tipare disfunctionale transgenerationale ce sunt transmise de la parinte la copil dar si de bagajul karmic personal adus de noi dintr-o viata in alta. Invatam sa cultivam pacea profunda in noi insine, in viata noastra si in jurul nostru pasind in acest fel in integritatea noastra, traind impecabil.

La acest modul primiti urmatoarele ritualuri de initiere:
- Ritualul Pampa Mesayok – Pastratorii Pamantului
- Riturile Mesei – Mesa Pastratorilor Pamantului – conectarea cu linia altarelor pastratorilor zilei inapoi in timp

Modulul III – Directia Nord – Pasarea Colibri
Pasarea Colibri este Marele Calator, porneste in propria ta calatorie eroica, fa din imposibil posibil, paseste in afara timpului si descopera-ti esenta dezlegand cordoanele energetice si atasamentul ce te leaga de rolurile pe care ti le-au dat ceilalti sau pe care ti le-ai construit singur, intelege limitarea si credintele asociate acestora. Devino intelept invatand cum sa practici Invizibilitatea, Stapanirea timpului si cunoaste Marele Secret.

La acest modul primiti urmatoarele ritualuri de initiere:
- Ritualurile Alto Mesayok – Ritualurile Pastratorilor Intelepciunii, Ritualurile Muntilor
- Ritualurile Mesei – Mesa Pastratorilor Intelepciunii- conectarea cu linia altarelor de Pastratori ai Intelepciunii inapoi in timp

Modulul IV – Directia Est – Vulturul
Vulturul este arhetipul transcendentei, principiul viziunii de la mari inaltimi, al claritatii, frumusetii, al zborului aripa langa aripa alaturi de Marele Spirit. In Est invatam cum sa lucram cu energia bruta a Universului si intentia pentru a crea constient realitatea si lumea in care vrei sa traiesti. Incorporezi practica stapanirii timpului, a propriilor proiectii si alchimia indigena. Inveti practicarea non-mintii pentru a putea gasi si auzi vocea Inteleptului interior, cel de dincolo de ganduri si cuvinte cel ce poate visa si crea un vis intru’ devenire, un vis liber de toate ranile si conditionarile trecutului, un vis indraznet, visul a ceea ce putem deveni ca individ, ca specie si ca umanitate. Visam impreuna cu shamanii de pretutindeni ceea ce este posibil pentru Mama Pamant creand impreuna lumea pe care vrem sa o lasam mostenire copiilor copiilor nostri.

La acest modul primiti urmatoarele ritualuri de initiere:
- Riturile Kurak Akulla– Riturile Stelelor, Detinatorii Intelepciunii,
- Riturile Batranilor Riturile mesei – Mesa Inteleptului, Mesa Profesorului

Descrierea Modulelor - Medicina Energetica Samanica
Modulul I – Directia Sud-Sarpele
Invatam si practicam:
Peocesul Iluminarii - Prin procesul de iluminare invatam cum sa curatam inregistrarile energetice ale bolilor, ale disfunctiilor psihologice si chiar fizice. Invatam cum sa lucram in Campul Energetic de Lumina (CEL) pentru a aduce vindecare incepand de la nivelul matricei energetice pana la nivel fizic. Iluminarea este procesul de baza al vindecarii shamanice si permite stergerea permanenta a unei inregistrari din CEL (campul energetic de lumina). Aceste inregistrari contin informatii despre karma, boli fizice si emotionale.

Modulul II – Directia Vest- Jaguarul
Invatam si practicam:
Procesul Extractiei de energii solide si fluide - In timp ce energiile cristalizate se incrusteaza in corpul fizic, o energie fluida (entitate intruziva) se incorporeaza in chakre actionand asupra sistemului nervos central. Procesul de extractie ne permite sa ne eliberam de bagajul karmic mostenit de la familia de origine si totodata sa dezlegam eventualele blesteme ce se perpetueaza de la o generatie la alta pe linia ta familiala, tot cu ajutorul extractiei mai poti elibera din Campul Energetic de Lumina energiile toxice sau entitatile intruse. Multe probleme fizice si psihologice sunt cauzate sau exacerbate de entitati fluide intruse si energii solide. Acestea produc adesea anxietate, depresie, dependente, schimbari de dispozitie precum si o serie de alte simptome.

Modulul III – Directia Nord – Pasarea Colibri
Invatam si practicam:
Procesul Recuperarii de Suflet - Invatam procesul recuperarii de suflet ce ne permite sa ne reconectam cu resurse si daruri care ne reaseaza pe linia destinului. Simptomele pierderii de suflet variaza in mod considerabil insa cei mai multi factori determinanti sunt depresia, sentimentul ca nu faci parte din aceasta lume, ca viata te traieste pe tine in loc ca tu sa fii cel care o traieste pe ea, pierderea puterii, o stare de slabiciune, sentimente cronice de nefericire si lipsa bucuriei de a trai, toate acestea sunt aspecte ce indica o fragmentare de suflet. Tot in acest modul invatam cum sa rescriem contractele sufletului, contracte ce devin noul nostru destin.

Modulul IV – Directia Est – Vulturul
Invatam si practicam:
Ritualurile de trecere si Ritualurile de tranzitie - Invatam cum putem sa-i asistam pe cei dragi in calatoria de trecere in viata de apoi, ne familiarizam cu harta acestei lumi spre a ne pregati si pe noi insine pentru a face calatoria ultima cu usurinta in deplina acceptare si constiinta. Odata invatata aceasta harta ea ne permite sa murim altfel, ne permite sa intelegem procesul de inchiere a vietii si ne ofera o noua perspectiva asupra acesteia. Cunoasterea hartii de dupa moarte ne daruieste cheia iesirii din labirintul fricii si astfel ne permitem sa ne facem disponibili vietii. Totodata prin aceast modul invatand ritualurile de tranzitie intelegem si deprindem cunoasterea trecerii cu gratie, si fara durere prin procesele de transformare si schimbarile inevitabile pe care le presupune existenta pe Pamant, prin ciclurile vietii.

Cusurile sunt sustinute de:
Vasile Sturzu
Saman, terapeut in medicina samanica Inca, indrumator spiritual, facilitator al Ritualurilor Munay Ki, Certificat in medicina energetica a samanilor Incasi. Timp de 2 ani am parcurs Roata Medicinei si Medicina Samanica Inca in cadrul scolii formata de Chris Waters - acreditata de Alberto Villoldo in practicile samanice Inca. In urmatorii 3 ani am intrat ca asistent in cadrul Rotii Medicnei si Medicinei Samanice Inca, fiind singurul cursant initiat cu dreptul de a preda, din Romania, Roata Medicinei si Medicina Samanica Inca. In anul 2012 am calatorit pentru prina data in Peru, unde am inceput sa lucrez atat cu samani Q’ero din Anzi cat si cu samanii Shipibo din Amazon, cu Ayahuasca si dieta cu plantele maestru vindecatoare.
Anual organizez calatorii initiatice in Peru.

Programul cursurilor este urmatorul:
Roata Medicinei - Modul SUD – 22 – 24 FEBRUARIE 2019
Medicina Energetica Samanica - Modul SUD – 25 – 27 FEBRUARIE 2019
Roata Medicinei - Modul VEST – 17 – 19 MAI 2019
Medicina Energetica Samanica - Modul VEST – 20 – 22 MAI 2019
Roata Medicinei - Modul NORD – 16 – 18 AUGUST 2019
Medicina Energetica Samanica - Modul NORD – 19 – 21 AUGUST 2019
Roata Medicinei - Modul EST – 08 - 10 NOIEMBRIE 2019
Medicina Energetica Samanica - Modul EST – 11 - 13 NOIEMBRIE 2019

Costuri Cursuri:
Roata Medicinei - 800 Ron/Modul
Medicina Energetica Samanica - 850/Modul
Roata Medicinei - 550 Ron/Modul - pentru cei care repeta
Medicina Energetica Samanica - 550/Modul – pentru cei care repeta

Inscrierile pentru modulul VEST se fac pana la data de 10 MAI 2019.

La inscriere se plateste un avans de 300 Ron urmand a se plati integral taxa de participare pana la data limita a inscrierilor.

Pentru inscriere puteti sa completati formularul de inscriere accesand link-ul de mai jos:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeajafOdniEqQyJLderYmzpLDXA87s9-5jQGuvXmicyiCC59g/viewform

Pentru detalii si alte informatii va rugam sa ne contactati:

Vasile Sturzu – Tel: 0740033026
Email: vasile.sturzu@ayni-experience.com

Cursurile sunt rezidentiale. Detaliile legate de plata inclusiv cazare vor fi comunicate celor inscrisi. Toate modulele se vor desfasura la Pensiunea Panicel – Rasnov.

Munay Sonqo,
Vasile Sturzu
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo