Roata Medicinei - Vindecare si transformare personala

Organizator: Ayni Experience Centru
Tip eveniment: seminar
Data: 08-11-2019 10:00
Durata: 2 zile si 7 ore
Locatie: Rasnov
Roata Medicinei - Vindecare si transformare personala
Roata Medicinei - Curs Samanism

Roata medicinei reprezinta un proces profund si accelerat de vindecare si trezire si o cale catre acestea, in perfecta armonie cu natura. Precum o oglinda a ciclurilor de transformare ale naturii delimitate in 4 anotimpuri, Roata Medicinei este impartita in 4 module, fiecare modul fiind reprezentat de un arhetip ce ne poarta intr-o calatorie de profunda intelegere asupra aspectelor vietii si aducerea acestora in echilibru in interiorul nostru. Roata medicinei este o unealta lasata din generatie in generatie de mii de ani de catre samani, pentru reintoarcere la origini.

Vremurile in care traim si rapiditatea cu care omenirea se indeparteaza de esenta divina, a determinat samanii Q’ero sa faca disponibila aceasta cunoastere si omului din societatea moderna. Avem nevoie sa devenim din ce in ce mai constienti de modalitatea in care ne indreptam spre Adevar si esenta noastra Divina.

Sunt multi cei chemati pe cale , putini cei care aud chemarea si doar cativa ce au curajul si curiozitatea de a vedea unde duce drumul.

Toate culturile si traditiile indigene au folosit Roata Medicinei ca metoda de vindecare personala, dezvoltare si evolutie. Pentru Laika, ultimii Incasi, aceasta reprezinta invataturile si intelepciunea maestrilor din Anzi, invataturi transmise de la o generatie la alta, care au fost aduse in lumea omului modern de catre Alberto Villoldo - Doctor Antropolog.

Daca inainte de a participa doresti o familiarizare cu practica si procesele de vindecare prin care vom trece in cadrul Rotii Medicinei recomandam citirea cartilor lui Alberto Villoldo, sau puteti participa la seminarul de Intoducere si Initiere in medicina samanica, care te va pune in contact cu aceasta traditie.

Samanul este cel care creaza o punte intre lumi, pasind cu siguranta si integritate in teritoriul Sufletului, acolo unde se regasesc darurile si resursele necesare echilibrului fizic, emotional si sufletesc. Redescoperim pe aceasta cale impecabilitatea si integritatea la un nivel ridicat transpersonal.

Calatoria in jurul Rotii Medicinei se desfasoara pe parcursul unui an, fiind constituita din 4 module ce reprezinta cele 4 directii sau puncte cardinale asociate cu cele 4 arhetipuri (Sarpe, Jaguar, Pasarea Colibri, Vultur).

Toate Modulele sunt interactive cu demonstratii, exemplificari, exercitii experientiale, tehnici si procese energetice de vindecare, suport unu la unu cu traineri certificati in medicina energetica shamanica Incasa, ziua practica intensa shamanica, seri cu ceremonii de initiere, alchimie indigena prin lucrul cu Mama Pamant si Focul Sacru.

Cei care vor sa aprofundeze Medicina Energetica Inca, au posibilitatea sa invete tainele vindecarii samanilor, prin cursul de Medicina Energetica Samanica. Curs destinat in principal terapeutilor si celor care vor sa devina terapeuti, la care nu se poate participa daca nu se trece prin Roata Medicinei.

Descrierea Modulelor - Roata Medicinei
Modulul I – Directia Sud-Sarpele
Sarpele este principiul vindecarii, invatam sa incorporam caile sarpelui care sunt non-judecata, non-atasamentul, non-suferinta si pasirea in frumusete. Prin procedee shamanice vechi si puternice ne lepadam de trecut precum face sarpele cu pielea lui, transformam cele mai vechi si mai profunde rani ale noastre in surse de putere si compasiune astfel Incat aceste rani devin lectii oferite de trecutul nostru constituind resursele si combustibilul necesare evolutiei si cresterii noastre. Nemaifiind conditionati de trecut ci animati de catre darurile sale suntem liberi sa ne reinventam pe noi insine. Tot in sud odata cu procesele mitice si energetice de transformare incepem construirea altarului shamanic (mesa) si dobandim primele 3 pietre vindecatoare ale shamanului (Kuyas). Acestea vor face parte din pachetul nostru medicinal (altarul shamanic “mesa”) care la finalul calatoriei in jurul Rotii Medicinei va contine 13 pietre (3 pentru fiecare punct cardinal dar si o a 13-a piatra care reprezinta legatura cu Linia Shamanica Incasa). Pietrele din mesa vor contine toata informatia transformarii si puterii dobandite in urma vindecarii personale, ele devenind propriile voastre pietre vindecatoare.
La acest modul primiti urmatoarele ritualuri de initiere:
- Benzile de protectie
- Ritualul Vazatorilor Kawak
- Ayni Karpay – semintele arhetipurilor in fiecare chakra
- Riturile Humpeq – Ritualurile mesei – Mesa Vindecatorilor – conectarea cu linia altarelor de vindecatori inapoi in timp

Modulul II – Directia Vest- Jaguarul
Jaguarul este principiul mortii si al renasterii, reprezinta totodata curajul de a patrunde in cele mai ascunse locuri din noi insine, jaguarul ne ajuta sa scapam de stransoarea fricii si a vechilor drame. Patrunzand in toate umbrele noastre devenim cel care merge pe calea Luptatorului Luminos, pasnic, caile sale sunt practicarea neinfricarii, certitudinii, non-facerii si non-angajarii. In Vest ne eliberam de bagajul familial mostenit de generatii. Ne curatam de blesteme si tipare disfunctionale transgenerationale ce sunt transmise de la parinte la copil dar si de bagajul karmic personal adus de noi dintr-o viata in alta. Invatam sa cultivam pacea profunda in noi insine, in viata noastra si in jurul nostru pasind in acest fel in integritatea noastra, traind impecabil.
La acest modul primiti urmatoarele ritualuri de initiere:
- Ritualul Pampa Mesayok – Pastratorii Pamantului
- Riturile Mesei – Mesa Pastratorilor Pamantului – conectarea cu linia altarelor pastratorilor zilei inapoi in timp

Modulul III – Directia Nord – Pasarea Colibri
Pasarea Colibri este Marele Calator, porneste in propria ta calatorie eroica, fa din imposibil posibil, paseste in afara timpului si descopera-ti esenta dezlegand cordoanele energetice si atasamentul ce te leaga de rolurile pe care ti le-au dat ceilalti sau pe care ti le-ai construit singur, intelege limitarea si credintele asociate acestora. Devino intelept invatand cum sa practici Invizibilitatea, Stapanirea timpului si cunoaste Marele Secret.
La acest modul primiti urmatoarele ritualuri de initiere:
- Ritualurile Alto Mesayok – Ritualurile Pastratorilor Intelepciunii, Ritualurile Muntilor
- Ritualurile Mesei – Mesa Pastratorilor Intelepciunii- conectarea cu linia altarelor de Pastratori ai Intelepciunii inapoi in timp

Modulul IV – Directia Est – Vulturul
Vulturul este arhetipul transcendentei, principiul viziunii de la mari inaltimi, al claritatii, frumusetii, al zborului aripa langa aripa alaturi de Marele Spirit. In Est invatam cum sa lucram cu energia bruta a Universului si intentia pentru a crea constient realitatea si lumea in care vrei sa traiesti. Incorporezi practica stapanirii timpului, a propriilor proiectii si alchimia indigena. Inveti practicarea non-mintii pentru a putea gasi si auzi vocea Inteleptului interior, cel de dincolo de ganduri si cuvinte cel ce poate visa si crea un vis intru’ devenire, un vis liber de toate ranile si conditionarile trecutului, un vis indraznet, visul a ceea ce putem deveni ca individ, ca specie si ca umanitate. Visam impreuna cu shamanii de pretutindeni ceea ce este posibil pentru Mama Pamant creand impreuna lumea pe care vrem sa o lasam mostenire copiilor copiilor nostri.
La acest modul primiti urmatoarele ritualuri de initiere:
- Riturile Kurak Akulla– Riturile Stelelor, Detinatorii Intelepciunii,
- Riturile Batranilor Riturile mesei – Mesa Inteleptului, Mesa Profesorului

Cusurile sunt sustinute de:
Vasile Sturzu
Saman, terapeut in medicina samanica Inca, indrumator spiritual, facilitator al Ritualurilor Munay Ki, Certificat in medicina energetica a samanilor Incasi. Am fost format si acreditat cu drept de predare a acestei cunoasteri in cadrul scolii formata de Chris Waters - acreditata de Alberto Villoldo in practicile samanice Inca. In anul 2012 am calatorit pentru prina data in Peru, unde am inceput sa lucrez atat cu samani Q’ero din Anzi cat si cu samanii Shipibo din Amazon, cu Ayahuasca si dieta cu plantele maestru vindecatoare. De atunci anual organizez calatorii initiatice in Peru, cursuri, ateliere si sesiuni individuale de indrumare si vindecare.

Programul cursurilor este urmatorul:
Modul SUD – 08 - 10 NOIEMBRIE 2019
Modul VEST – 21 - 23 FEBRUARIE 2020
Modul NORD – 15 – 17 MAI 2020
Modul EST – 21 - 23 AUGUST 2020

Costuri Cursuri:
Roata Medicinei - 800 Ron/Modul
Roata Medicinei - 550 Ron/Modul - pentru cei care repeta

La inscriere se plateste un avans de 300 Ron urmand a se plati integral taxa de participare pana la data limita a inscrierilor 1 Noiembrie 2019.

Pentru inscriere puteti sa completati formularul de inscriere accesand linkul de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeajafOdniEqQyJLderYmzpLDXA87s9-5jQGuvXmicyiCC59g/viewform
Pentru detalii si alte informatii va rugam sa ma contactati:

sau la

Vasile Sturzu – Tel: 0740033026
Email: vasile.sturzu@ayni-experience.com

Cursurile sunt rezidentiale ele se vor desfasura la Pensiunea Panicel – Rasnov, taxa de cazare si masa pe durata unui modul este de 350 Ron.

Munay Sonqo,
Vasile Sturzu
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala