Rutinalisme

Organizator: SDream.ro - Antreprenoriat È
Tip eveniment: seminar
Data: 19-10-2019 18:00
Durata: 2 ore
Locatie: Cluj-Napoca
Rutinalisme
Sambata, 19 octombrie esti invitat catre o experienta unica:
2 ore de exceptie in care motivatia, progresul si excelenta vor fi descifrate prin formule simple. Tinem sa precizam ca intrarea este libera iar locurile limitate.

Autorul Bogdan Moldovan este o inspiratie continua. Asa il considera toti cei l-au intalnit sau citit.
Disciplina, motivatia, dezvoltarea continua, umorul sau unic cat si un stil autentic au cucerit cititorii si prima editie a cartii s-a vandut ca painea calda.
El nu este doar un om care te motiveaza sa te autodepasesti, Bogdan iti si arata cum, prin exemple simple care sunt la indemana oricui.

⚜¸Transformarea prin “rutinalismele” sale unice, instinctiv, l-au ajutat sa isi modeleze viata asa cum doreste, sa isi aleaga jobul dorit, sa termine in frunte multe concursuri de anduranta (triatloane, maratoane si ultramaratoane). In plus, a reusit sa ajunga la publicul dorit pentru a fi citit chiar si fara social media.

De aceea, odata cu aceasta lansare, cat si traducerea cartii in engleza sunt marcate printr-un eveniment prin care Bogdan va impartasi traseul propriu catre o minte antrenata si cum sa obtii rezultate extraordinare pentru orice tel propus. Abordarea de geniu a autorului simplifica viata in formule usor de adaptat in orice situatie.

Invitatul special, Roberto Kuzmanovic, owner al Bibliocarti si Vox Authors, impresionat de valoarea cartii a acceptat bucuros sa explice audientei impactul pe care gandirea antrenata o poate avea asupra conditiei umane.

🍰Subiectul evenimentului include si o viata activa energica si plina de sanatate.
Astfel ca rawdia Cluj-Napoca, sponsorul nostru dulce, ne va incanta cu o surpriza gratuita, delicioasa, si desigur, foarte sanatoasa.

📽Partenerul nostru, Darer Electronics, care este si cel mai mare distribuitor de videoproiectoare din tara ne va captiva printr-o experienta vizuala si sonora impresionanta.

Partenerii nostri:
TBfoto, expert de evenimente
Paul Voie, alchimist experimentat al imaginii,
CCPhotography , specialist al sentimentelor surprinse spontan,
se vor asigura ca invitatii vor fi imortalizati in mod expeptional in imagini.

Ragazzi Gam va inregistra intregul eveniment.

🥂 Enigma Cluj , localul ales datorita unicitatii designului si sentimentului de acasa pe care echipa o confera fiecarei persoane care intra in lumea Enigma, ne asteapta cu un meniu la fel de original. Recomandarea noastra este American Delight, un cocktail fabulos potrivit sezonului, dar iti sugeram sa incerci si deliciosul Toffee Super Chocolate sau Regno Recas Syrah.

Avem si cateva surprize.

INTRAREA ESTE LIBERA.
Locurile sunt limitate si se ocupa in ordinea inscrierii pe acest formular: https://bit.ly/2kt8KTH
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
BMSE

EmRys - Arta spirituala