Sarbatoarea Soarelui

Votati
Organizator: Templul Vieții
Tip eveniment: seminar
Data: 04-08-2019 06:00
Durata: 5 zile
Locatie: Krapec
Sarbatoarea Soarelui
Daaaaa, daaaaaa Soarele ne cheama a-l celebra si a ne deschide catre charisma sa. Intre 4 si 10 august. La Krapet la cea de-a doua editie a Sarbatorii Soarelui.

1.In cateva cuvinte Sarbatoarea Soarelui poate fi descrisa ca o initiere in arta de a iubi si de a radia.
Totodata Sarbatoarea Soarelui presupune o deschidere catre constiinta solara, o realitatea mai vasta ascunsa in adn-ul nostru si conferita de simplul fapt ca suntem parte a sistemului solar. Suntem deopotriva o individualitate cu o constiinta specifica, dar suntem si parte din planeta Pamant si ne putem dezvolta o constiinta planetara si in acelasi timp suntem parte din sistemul solar si prin deschiderea catre radianta Soarelui avem marea sansa de a ne deschide catre vastitatea constiintei solare.
Intelesul multidimensionalitatii se afla aici si totodata raspunsul la intrebarea Cine suntem? Odata cu finalizarea procesului de individualizare (posibil prin activarea creierului emotional si al inimii) ne deschidem catre pulsul planetei si apoi catre pulsul soarelui, ultimii doi pasi facand parte din procesul de comuniune (disponibilitatea de a te integra intr-o realitate mai vasta transindividuala) ce a fost declansat la nivel planetar in anul 2015 pentru intreaga rasa umana.
Suntem in zorii acestui proces iar multe din evenimentele ce le organizez sunt menite sa ne familiarizeze cu acest proces ce va dura o perioada lunga de timp la nivel colectiv.
2.Evenimentul este condimentat cu unele seminarii, ateliere, momente dinamice ce vizeaza:
- activarea si dinamizarea creierului emotional/plexului solar si a creierului inimii si implicit o binevenita incursiune in descoperirea inteligentei corpului uman

- acordarea cu pulsul planetei si al Soarelui si traducerea experientei in sunet, desen, dans, scris, cuvant etc;
- adancirea in tainele respiratiei; vom respira mult si in diferite feluri si cu intelesuri cutremurator de folositoare;
-adancirea in starea de curgere prin raportarea continua la mare & soare

- sustinerea de sesiuni de armonizare prin exercitii fizice si coduri sonore;
- familiarizarea cu cheile genelor; centrala va fi cheia 7 pe durata careia se va derula Sarbatoarea Soarelui, perioada fiind aleasa special pentru a crea un camp al iubirii ce imputerniceste;
- gasirea unor raspunsuri pertinente intrebarii ce este iubirea cu adevarat sau mai exact ce nu este iubirea;
- intelegerea afirmatiei „Holismul este singura si ultima cale” - ce inseamna cu adevarat holismul cu toate implicatiile lui: viziune, educatie, afaceri, sisteme sociale.

Tema centrala a evenimentului o reprezinta Sarutul Soarelui, o serie de respiratii deprinse in ani de zile de experimentare ce au darul de a canaliza frecvente solare catre intreg corpul, in special catre zona radacina, cea mai nevralgica zona din organism, asigurand astfel o "insorire" a intregii fiinte. Adancirea in aceasta respiratie cere rabdare si daruire, iar la Sarbatoarea Soarelui ne vom familiariza cu pasii firesti de parcurs.

Si multe alte vor curge pentru noi intru insorirea inimii si inflorirea finite.

Vom avea zilnic doua sesiuni de cate 2-3 ore de activitati, una dimineata si una seara. Dupa amiaza vom gati, seara vom petrece la foc si vom impartasi si depana povesti. In camping se poate merge dupa activitati la dans si socializare.

Vom face calatorii la rezervatia naturala Durankulak si la padurea de pini de pe malul Marii situate in Ezerets.
Fiecare dintre participant poate sugera activitati in masura in care ele rezoneaza cu tematica evenimentului.
3.Posibilitati de cazare:
- La cort pe plaja sau in padurea de pe malul marii (este absolut gratuit)
- La cort sau bungalow in campingul din Krapets ce este la 500 de metri de locul taberei (https://krapecbeach.bg/ro/)
- La pensiunile din sat pentru care este nevoie sa cautati pe net informatii in functie de preferintele fiecaruia
4.Masa:
- Vom gati des impreuna avand posibilitatea de a cumpara multe produse proaspete din sat (legume, miere etc); energia comuniunii este fantastica;
- Pe plaja exista un beach bar si un spatiu amenjat in jurul unei rulote unde se poate manca;
- In sat exista mai multe restaurante, dintre care unul gateste excellent.
5.Participare financiara:
Participarea la eveniment este posibila printr-o insorita investitie cuprinsa intre 300 - 700 lei, dupa posibilitatile & darnicia fiecaruia. Cei care vor participa doar cateva zile sunt invitati sa investeasca o suma intre 50-100 lei pentru fiecare zi a evenimentului.

6.Afirmatia Sarbatorii este: “Da, Soare, da, ma contopesc in voia si radianta ta si-n taina iubirii si-a nemuririi” ce este un fragment dintr-un poem inchinat vietii:
Da, viata da, sunt pate din gratia ta
Da, mama Pamant,
onorez visul tau sfant
de-a inflori
si straluci
in toate vlastarele tale
nascute din a ta fiinta
carne si constiinta.
Da, mama, da
inima mea e parte din inima ta.
Da, Soare, da,
ma contopesc in voia si radianta ta
si-n taina iubirii si-a nemuririi
emanate de respiratia si logica ta
de a sustine si a contine,
de a patrunde ale planetelor valuri si unde.
Da, Soare, da
inima ta strapunge inima mea.
Da, univers, da,
sunt un fir de nisip din curgerea ta,
o galaxie intrupata
si incifrata
in tainele trupului
si destinul Pamantului.
Da Univers, da,
inima mea iti canta nemarginirea.
Da, viata, da,
sunt un izvor cristalin
translucid si senin
rasarit din infinita ta curgere
si ungere
cu dar si cu har.
Da viata da,
ma las hranit si insufletit
de seva si gratia ta.
Da, viata, da,
inima ta infloreste-n inima mea.
Daaaaaaaaaaaaa, viata, daaaaaaaaaaaaaa.

Anul acesta accentul va fi pus pe Respiratia Soarelui.

7.Sarbatoarea Soarelui este fundamentata pe urmatoarele realitati:
a)Onorarea apartenentei noastre la sistemul solar si constientizarea prezentei, importantei si rolului Soarelui in vietile nostre. Dintr-o anumita perspectiva Soarele reprezinta realitatea suprema in care noi oamenii ne zugravim existentele. Fara razele si stabilitatea lui viata asa cum o experimentam acum ar fi imposibila.
b)Prezenta pe teritoriul Romaniei a unui camp auriu vast generat de aurul din Muntii Metaliferi si de modul in care acest metal pretios comunica cu Soarele & relatia acestui camp cu anumite areale din marele vortex balcanic.
c)Necesitatea constientizarii si activarii „Soarelui interior”, o metafora sugestiva ce face referire la devirusarea, activarea si dinamizarea creierului emotional si cel al inimii & impartasirea de informatii coerente si adecvate care sa ajute oamenii sa isi cunoasca propriul lor corp si sa-i activeze inteligenta specifica si la marea majoritate latenta.
d)Deschiderii comunitatii stiintifice in ultimile doau decenii catre realitatea Soarelui ceea ce este profund revolutionar.

Acestea fiind spuse, ne vedem la Krapets pentru a ne darui pulsului Soarelui, pentru a pasi pe cararile radiantei si iubirii arzatoare.
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala
BMSE