Scoala Preoteselor prin Isis si Maria Magdalena

Organizator: Calatoria spre tine
Tip eveniment: seminar
Data: 15-08-2019 18:00
Durata: 3 zile si 3 ore
Locatie: Costesti
Scoala Preoteselor prin Isis si Maria Magdalena
Mii de ani puterea femeilor a fost ascunsa, subjugata, umilita, batjocorita, pusa sub semnul intunericului, arsa pe rug, luata peste picior, oprimata, blocata.

Cand mai iesea la suprafata in moduri evident nu foarte sanatoase, era folosit acel exemplu pentru a justifica incatusarea si mai zdravana a lor.

Aproape ca am ajuns si noi, femeile sa credem ca il avem pe Necuratul in noi, nu? Ca trebuie sa ne stapanim emotiile, meritam sa fim puse la punct pentru ca altfel cine stie ce am fi in stare sa facem...

Ai simtit vreodata ca ai in tine puteri care ar putea distruge lumea?

Ei bine, le ai! Ai acel shakti care pune totul in miscare, acea energie creatoare fara de care Universul ar fi mort. Si da, poate distruge. Stii cand? Cand o tii suprimata o viata intreaga si apoi o situatie te impinge sa o scoti la suprafata.

Cand shakti iese prima oara la suprafata din frica, umilinta, rusine, vinovatie, amenintare cu moartea, da, poate ucide, poate castra, poate blestema, poate distruge viata ta sau a altora.

Daca insa iti cunosti puterile si inveti sa lucrezi cu ele, sa le potentezi, sa le pui la treaba in cel mai nobil scop, pot salva lumea. In primul rand lumea ta, apoi lumea care te inconjoara.

Putem ajunge la armonia dintre masculin si feminin, la divinul dans dintre Shiva si Shakti, dintre Creator si Forta creatoare, dintre El si Ea.

Ai curajul sa faci asta intr-un mediu sigur si bland, alaturi de surorile tale si ghidate eteric de cele mai puternice preotese ce ne sunt astazi alaturi- Isis si Maria Magdalena?

Ghizi pamanteni vor fi SarahJane si Roxana Mai, ambele plecate din lumea show bizz-ului spre lumea spirituala si apoi cea hollistica, ambele dedicate misiunii de a aduce din nou la suprafata puterile feminine in totala armonie si iubire fata de puterile masculine.

Sarah Jane, originara din Australia si in prezent rezidenta... oriunde o poarta misiunea de a trezi constiinta feminina, si-a inceput calea ca dansatoare. A experimentat prin miscarile corpului conexiunea cu tot ceea ce este.

A urmat intrarea in lumea mass media pentru ca apoi chemarea Zeitei din ea sa devina suficient de puternica pentru a i se dedica in intregime.

A devenit sotie si mama, dar asta nu a oprit-o sa calatoreasca peste tot in lume unde surorile ei o cheama pentru vindecarea pantecului, descatusarea energiei shakti si conectari cu mesajele zeitelor.

Pe Roxana Mai a intalnit-o la Bali Spirit Festival, alaturi de comunitatea ei “Femei ca Mine”. A promis atunci ca va veni pe pamant romanesc pentru a activa energiile locului si astrele au aranjat ca timp ziua Adormirii Maicii Domnului.

Roxana MAi (Roxana Ioana Gabor Iliescu) a facut in ultimii 6 ani legatura dintre lumea mass media, spiritualitate, suflet, sanatate si trezirea constintei feminine. Prin emisiunile de la Canal 33 si workshop-urile “Vindeca femeia din Tine”, “Intalneste Zeita din Tine”, “Vindecare mama fiica”, “In cautarea extazului pierdut” sau “Vindecare in cuplu” a motivat si condus sute de femei spre cunoasterea de sine si folosirea darurilor primite de la Creator..

Ambele ghide cred in puterea cercurilor de femei, dintr-o perspectiva blanda si inclusiva, in care copiii si partenerii de viata devin liant si sustinatori de spatiu sacru.

Intre 15 si 18 august vor recrea la Sarmisegetuza, pe pamant sacru, Scoala Preoteselor prin ISIS si Maria Magdalena, ce va cuprinde ore de:

- vindecare a pantecului prin dans, cantec si energie shakti
- eliberare a blocajelor de la nivelul pantecului, manifestate prin afectiuni (dureri menstruale, chisturi, fibroame, lipsa de libidou etc)
- dezlegare de blesteme ancestrale si de familie
- exercitii de conectare la propria putere, la propriile daruri
- exercitii de conectare la darurile de grup
- exercitii de manifestare
- explorarea puterilor si darurilor de neam
- iertari si taieri de legaturi

Investitia ta pentru acest workshop unic este 350 de euro platibili in doua rate. Achitarea primei rate reprezinta asigurarea locului .

Daca achiti integral pana in data de 7 august beneficiezi de o reducere de 20%.

Cazarea se asigura individual, existand posibilitatea de campare la pensiune.

Pentru detalii si inscriere trimiteti mail la calatoria@calatoriasprerine.ro sau mesaj la nr de telefon +40 (732) 922 557
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala