Secrete de Familie si Traume Emotionale cu dr. Edith Kadar

Organizator: AlexaEvent
Tip eveniment: conferinta
Data: 25-09-2021 10:00
Durata: 8 ore
Locatie: online
Secrete de Familie si Traume Emotionale cu dr. Edith Kadar
Sanatatea si boala, doua subiecte despre care se poate vorbi ore în sir din diverse abordari. Se poate vorbi despre sanatatea corpului fizic, despre cum sa-l îngrijim, cum sa îl mentinem în forma, cum sa ne mentinem în stare de bine. Daca toate acestea lipsesc, apare starea de rau, de slabiciune, care afecteaza viata în sens negativ; iar asta o numim boala.

Dar sanatatea si boala nu apar doar la nivelul corpului fizic, ci se adreseaza si celorlalte niveluri ale omului: emotional, mental, psihic, sufletesc spiritual, divin. Ca emotiile îmbolnavesc, se stie deja. În conferinta anterioara am povestit despre asta, iar cei care au participat la atelier au început sa înteleaga si sa aplice în practica recunoasterea emotiilor si stergerea „programelor”. Doar ca, de multe ori, o boala sau un comportament nociv sunt mostenite din familie, iar ele duc la aceleasi boli. Se spune ca sunt boli ereditare. În realitate, se mosteneste stilul de viata si sistemul de gândire. Daca într-o familie predomina furia, membrii au probleme cu colecistul (fierea), sau cu pancreasul.

                  Daca exista frica zilei de mâine, vor fi mai multe cazuri de probleme la rinichi, etc. Parintii transmit prin codul genetic toate trairile lor, toate emotiile pe care le-au experimentat pâna în momentul conceptiei copilului. Tot ce au stiut parintii, cu bune sau cu rele, se transmite în materialul genetic pe care îl contin ovulul si spermatozoidul. Copiii sunt, daca vreti, varianta îmbunatatita a parintilor lor, un fel de Windows 10. Ei stiu tot ce stiu parintii, doar ca mai bine. Dar, în materialul genetic primit de copii se afla si problemele nerezolvate ale întregului arbore genealogic. De aceea, tot ceea ce nu a fost constientizat de parinti si rezolvat, se va transmite generatiei urmatoare prin boli. 

Iar despre identificarea programelor si stergerea lor vom vorbi la atelierele de sâmbata, 25.09 si duminica, 26.09  2021,ONLINE pe platforma ZOOM.

Esti asteptat cu drag!
https://alexaevent.ro/evenimente/secrete-de-familie-si-traume-emotionale-cu-dr-edith-kadar/
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Brain Wave Producer