Secretul magnetismului feminin

Organizator: Discover YOUR true potential
Tip eveniment: seminar
Data: 09-11-2019 17:30
Durata: 3 ore
Locatie: Bucharest
Secretul magnetismului feminin
πŸ’ƒ Academia de feminitate WOW te invita sa-ti manifesti esenta
feminina!

β˜› DOAR 10 locuri disponibile

In secolul vitezei femeia este prinsa intr-un vartej ametitor de responsabilitati, presiuni, conditionari si gestionarea timpului, dar si a diferitelor roluri pe care le are de indeplinit zilnic ca angajat, sotie, mama, prietena, bucatareasa, menajera, terapeut, clovn, salvatoare, iubita, amanta, sefa.

β˜› Vino si tu in cadrul comunitatii "Discover your true potential"
si descopera potentialul feminin autentic!

Dintre toate, rolul de femeie pare cel mai incercat si fragil in acelasi timp. In era ”femeii puternice” femeile simt ca si-au pierdut sensibilitatea, feminitatea si reprezentarea lor in relatia de iubire. De ce crezi ca se intampla asta? Pentru ca desi suntem femei luptam in viata cu arme masculine. Si facem asta pentru ca nu avem alta solutie. Societatea este construita in felul acesta. Este adevarat.

Dar exista insa si o cale usoara, frumoasa si implinita de a exista ca femeie in aceasta lume. Ca sa intelegem aceasta cale, trebuie sa ajungem iarasi la esenta noastra. Trebuie sa intelegem cine suntem cu adevarat, dincolo de mastile de protectie pe care ni le-am pus, dincolo de masca supravietuitoarei, a salvatoarei sau a martirei.
De ce este atat de importanta feminitatea?

In primul rand trebuie sa intelegem ca femeia detine puteri nebanuite si neaccesate inca. De-alungul secolelor femeia nu si-a putut manifesta aproape niciodata adevaratul potential. Si toata aceasta frustrare si reprimare s-a transformat intr-o boala a sufletului. Sistemul de convingeri cf carora noi luam decizii, a fost transmis generational. Datoria noatra acum este sa ne dam seama ca purtam in noi convingeri autodistructive preluate din familie sau de la grupul de prieteni si sa lucram cu noi pentru a le schimba.

Unul dintre cele mai importante secrete ale femeii este sa inteleaga ca exista o paleta intreaga de avantaje unice pe care doar femeia le detine. Intuitia animalica, primara de exemplu este o calitate pe care femeia sec XXI, nu o mai foloseste pentru ca a pierdut aceasta abilitate. Gratia, bunatatea, forta interioara, pasiunea inflacarata, creativitatea si linistea interioara, armonia sunt iarasi calitati esentiale care sunt diluate sau complet disparute.

In fiecare femeie exista invariabil cele doua energii: feminina si masculina. Astfel pot spune ca functionezi in energia masculina atunci cand gandesti, planifici, iei decizii, realizezi lucruri, conduci o afacere sau un departament. Energia feminina are legatura cu ceea ce esti, ce simti, ce intuiesti sau ce creezi. Energia feminina reprezinta ceea ce vezi in oglinda sufletului atunci cand lasi toate barierele, mastile si conventiile deoparte. Cu aceasta latura ar trebui sa venim in intampinarea vietii si a partenerului nostru. Dar pentru a reusi sa scoatem la lumina aceste calitati trebuie sa ne regasim echilibrul interior dintre energia masculina si cea feminina. Acest echilibru este esential pentru o viata implinita si pentru succesul in relatiile intime.
Femeie vindeca-te! Nu poti activa intr-un corp de femeie folosindu-ti doar energia masculina. Este inutil. Rezultatele vor fi mult sub potentialul tau real. Descopera-ti abilitatile reale!
Feminitatea nu se dobandeste din exterior. Ea este deja in noi, doar ca spiritul competitiv, presiunea si stresul cotidian ne-au fortat sa o ascundem, sau mai rau, sa o negam in totalitate.
Procesul pe care vi-l propun este de echilibrare si vindecare, si este impartit in doua etape:

1. Practica Rama & Sita - practica ancestrala hindusa de echilibrare a energiilor feminie si masculine in interiorul nostru;
2. Vindecarea femininului - sesiune de curatare a pantecului si vindecarea traumelor ruperea blocajelor si a programelor formate de-alungul timpului.

🌻 PARTICIPARE SI INREGISTRARE

COST participare: 70 ron

Rezervarea unui bilet se face prin plata in avans, in limita locurilor disponibile.

La inscriere va oferim detaliile privind locatia exacta a acestui eveniment.

πŸ„ INSCRIERE πŸ„

Maya Tudor: 0737-535.693
email: discovertruepotential@gmail.com

World of Wisdom & Spiritual Adventure
www.theworldofwisdom.com

Like my FB PAGE: DISCOVER YOUR TRUE POTENTIAL
Participa la formarea unei comunitati de oameni evoluati πŸ™

πŸ§™β€β™€Έ Despre mine

🌺 MAYA TUDOR, Instructor WOW Academy din
Scoala internationala de dezvoltare personala World of Wisdom & Spiritual Adventure.

Dupa o experienta internationala de 15 ani in managementul cultural si apoi in domeniul financiar-bancar (broker), tigrisorul a decis ca a venit timpul sa se iubeasca mai mult si sa impartaseasca aceasta iubire si cu ceilalti. Asa a inceput calea descoperirii de sine. A descoperit Yoga, disciplina care i-a schimbat viata in primii 5 ani de practica. A studiat intens kundalini, ashtanga, pranayama, tantra, raja si sutrele lui Pantajali. Yoga i-a deschis tigrisorului perspective noi, si mai ales chackrele superioare, dar nu i-a oferit nici un raspuns multumitor la intrebarile fundamentale: Cine sunt eu? Care este sensul vietii mele? Ce destin am? In urma lecturilor si a nenumaratelor filmulete de pe YT si-a dat seama ca fara ghidarea unui profesor spiritual, nu va ajunge nicaieri. Si asa a fost. Cu cat citea si studia mai mult, cu atat parca stia mai putin si era mai confuza. Norocul a facut ca la un ritual samanic la care a fost invitata de catre o prietena apropiata (#Fortavietii) sa-l intalneasca pe Maestrul ei spiritual: #AlexanderNorthernDeer. Pentru prima data in viata a stiut imediat ca acesta este un om adevarat, coerent, evoluat si cu inima deschisa. De atunci studiaza in comunitatea #WorldofWisdom & spiritual adventure #Romania diferite practici si invataturi spirituale de constientizare.

Este instructor in WOW Academy si a fost binecuvantata de Spirit cu darul vindecarii. Scopul tigrisorului este de a ajuta cat mai multi oameni sa devina constienti de adevarata lor putere - de aici si numele paginii/grupului de fb: DISCOVER YOUR TRUE POTENTIAL. Tigrisorul este life coach (sedinte private) & consilier dezvoltare personala (afaceri & relatii) cu peste 1000 de ore antrenament in Ezoteric Martial Arts, Yoga, Arte Martiale, Meditatie Vipassana, Samanism siberian, Samanism toltic, Vis lucid si practici psihologice de evolutie si transformare a fiintei - certificat in Scoala Internationala de Dezvoltare Personala: WORLD OF WISDOM & SPIRITUAL ADVENTURE.

🌸 Organizeaza seminarii, workshop-uri si antrenamente saptamanale, pe baza de abonament. Teme principale: accesul la subconstient, transformarea afacerii intr-o cale de evolutie spirituala, dezvoltarea puterii personale si constientizare.

πŸ”” IMPORTANT! Nu sunt psiholog, sunt un ghid spiritual. Aceasta sesiune este o abordare spirituala/holistica a fiintei, care va avea efecte transformationale profunde. Ritmul in care se intampla aceste lucruri depinde de intentia sincera a fiecaruia de a se vindeca si de a-si schimba viata.

Prezenta la acest eveniment reprezinta acceptul tau pe proprie raspundere a oricaror trairi pe care le-ai putea avea.


πŸ§™β€β™€Έ Ne vedem in curand, tigrisori magnifici!
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala