Seminar de yoga tibetana cu Maestrul Geshe Lhundup!

Organizator: Lumina Vindecatoare
Tip eveniment: seminar
Data: 31-08-2019 09:00
Durata: 1 zi si 8 ore
Locatie: Bucharest
Seminar de yoga tibetana cu Maestrul Geshe Lhundup!
Bucuresti 31 aug.-1 sept 2019 seminar intensiv de yoga tibetana Trul Khor!

Bulevardul Alexandru Ioan Cuza nr 39, Bucuresti

Tehnica de yoga tibetana de vindecare si echilibrare energetica, emotionala si fizica cu Maestrul tibetan Geshe Lhundup!

Conferinta gratuita pe 30 august 2019 orele 19.30-21.00 cu Maestrul tibetan Geshe Lhundup pe tema yoga tibetana si practicile Bhodisattva!

Iti doresti o sanatate mai buna, longevitate?
Acum vei putea afla secretul unei practici yoghine stravechi, prin intermediul unui maestru tibetan a caror cunostinte vine de pe o linie de maestri veritabili.

Va invitam la un eveniment extraordinar, unde veti invata o tehnica straveche de yoga tibetana vindecatoare de la Maestrul Geshe Lhundup.

Geshe Lhundup este nascut in Regiunea Kham, in Tibetul de Est si a studiat la Manastirea Menri, India, Sutra, Tantra, Dzogchen, astrologie, medicina traditionala, poezie, arte, meditatie si yoga de la maestri renumiti pentru realizarea lor spirituala.
Primul sau maestru, Togden Drimey Yongdrung Rinpoche a realizat corpul de curcubeu, cea mai inalta realizare spirituala cunoscuta in Tibet.
Preda in mai multe tari europene precum Franta, Irlanda, Germania, Austria, Belgia, Olanda, etc.
Este o mare onoare sa il avem printre noi pe unul din ambasadorii culturii si invataturii Tibetului in Europa, ce duce mai departe cultura si invatatura secreta a acestui tinut Himalayan misterios, tinut al celor mai mari maestri spirituali din istoria lumii.


Beneficii in urma practicii:

Tehnica de yoga tibetana vindecatoare pe care o vom practica cu Geshe Lhundup este una care lucreaza simultan cu trupul, mintea si energia. Echilibreaza elementele si umorile in fiinta, acestea fiind fundatia trupului fizic, de aceea efectele vindecatoare pot fi spectaculoase. Transforma emotiile negative, atingandu-se puncte secrete, eliberand emotii blocate in sistemul canalelor subtile. Este stiut ca avem peste 84000 de canale subtile, acestea fiind afectate foarte grav de emotii negative, comportament negativ sau miscari gresite.

Deblocarea si lucrul cu aceste canale, conduce la ameliorarea si vindecarea multor afectiuni, longevitate si o cat mai buna dispozitie, revigorand intregul organism, psihicul si sufletul.

Maestrul ne va vorbi si despre practicile Boddhisattva. Vor fi cateva ore dedicate acestui mini-seminar in cadrul weekend-ului.

Program:

sambata si duminca de la 10.00-17.00 cu pauza de pranz de o ora


Taxa de participare, modalitati de plata si oferta:

Contribuita pentru cei care participa la seminar si iau initierea este de 530 lei/persoana.
banii se vor vira in contul: RO83BTRLRONCRT00U6441202
Daca se efectueaza plata pana pe 20 august, pretul este de 460 de lei.
Dupa efectuarea platii va rugam sa trimiteti un mail la adresa emohealingspace@gmail.com cu dovada platii (O.P.) numele participantilor si un numar de telefon pentru a va informa din timp de modificarile ce apar pe parcurs.

Dupa inscrierea in baza noastra de date ( cu adresa, nume si nr. de tel.) veti primi in maxim 48 de ore un mail de confirmare.

Detalii si informatii la tel 0727807067
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala