Seminar "Echilibrarea Dinamicilor in Relatiile de Familie"

Organizator: Alexandru Antonie
Tip eveniment: seminar
Data: 21-02-2020 09:30
Durata: 2 zile si 10 ore
Locatie: Bucuresti
Seminar
In cadrul seminarului vom intelege cum se creeaza mecanismele care ne influenteaza la nivel de campuri subtile si cum se creeaza efectul de magnetism care atrage in viata noastra anumiti parteneri sau anumite experiente.

De asemenea, vom intelege cum sa identificam propriile noastre dinamici subtile in relatia de cuplu sau de familie.

Vom constientiza faptul ca orice dinamica ce apare intr-o relatie de familie este un indicator foarte util despre aspectele ce pot fi echilibrate.

Te invitam sa iti rezervi locul:
https://buff.ly/3azSN3i

Perceptia de sine vine prin toti ceilalti. Cea mai profunda perceptie de sine se face prin intermediul persoanelor care sunt cele mai apropiate noua. In prima faza prin parinti, frati si surori, apoi prin partenerul de cuplu. Apoi prin copii. Si dupa ce parintii pleaca la casa lor si copiii pleaca pe dumul devenirii lor, prin prezenta partenerului de cuplu.

Rolul partenerilor de cuplu este cel mai mare rol – este rolul celui care iti arata adevarul in fata, prin comportamentul lui, prin cuvintele lui, prin gandurile lui si prin radianta lui din inima. Dumnezeu a lasat un Inger pe Pamant ca sa iti arate cat de frumos esti, si acest inger sta aproape de tine, la fel de aproape cat iti permiti tu sa fii de aproape fata de tine. Acest Inger esti tu pentru partenerul tau si partenerul tau pentru tine.

In ce priveste relatia de parenting - de foarte multe ori vedem relatia de parenting ca fiind unilaterala. Relatia dintre parinte si copil o vedem unilaterala pentru ca, intr-un fel sau altul, ori ne responsabilizam, ori suntem responsabilizati si suntem responsabili de aceasta relatie. In momentul in care zic: “parentingul inseamna educatie, cum il formez, cum il intretin, cum il indrum, cum ii predau, cum creez un spatiu de crestere, cum sunt alaturi de el in partea de evolutie” - toate acestea se refera doar la tine, la parinte. Intrebarea este: unde este responsabilitatea copilului? Atunci cand vad relatia de parenting ca mergand in dublu sens, abia atunci construim impreuna.

Intelegand dinamicile subtile la nivel de campuri intelegi ca joci roluri care nu sunt ale tale, ca viata pe care o traiesti nu este a ta.

Intelegand ce NU ESTI poti sa te eliberezi si, pas cu pas, sa vezi, sa intelegi, sa simti CINE ESTI cu adevarat si sa traiesti acele lucruri care simti in sufletul tau ca sunt despre tine.

In masura in care doriti sa faceti parte din grupul de lucru care face aceasta minunata lucrare de familie, de neam si la nivel planetar, este nevoie sa va rezervati locul la seminar.

Pentru a participa la seminar, este nevoie sa faceti rezervarea locului dvs si plata sumei de 750 ron.

Rezervarea locului se face prin plata prin transfer bancar a unui avans de 250 lei. Diferenta de 500 lei poate fi achitata impreuna cu avansul sau ulterior, pana la data seminarului.

Te invitam sa iti rezervi locul:
https://buff.ly/3azSN3i

Numarul de locuri este limitat, astfel este necesara inscrierea pentru rezervarea locului la eveniment.

Informatii si detalii:
e-mail: roxana.tudose@viatavie.ro
telefon: 0727 821 524
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala