Seminar Medicina Samanica Inca si Initierile Munay Ki

Votati
Organizator: Ayni Experience Centru
Tip eveniment: seminar
Data: 21-06-2019 17:30
Durata: 2 zile
Locatie: Bucuresti
Seminar Medicina Samanica Inca si Initierile Munay Ki
Va invitam sa participati la unul dintre principalele seminarii care stau la baza transformarii si vindecarii de sine, provenite din traditia samanica. Acum 10 ani am trecut prin aceasta initiere si am simtit cum odata cu fiecare ritual am primit o lumina care trebuie impartasita cu toti ceilalti. Nu sunt doar initieri samanice, sunt reconectari la esenta noastra divina, care au legatura cu orice cale spirituala si care ne duc mai aproape de fiinta nastra divina astfel incat sa ne reamintim ca Dumnezeu este cel catre care avem nevoie sa ne indreptam. In acesti 10 ani am transmis aceste initieri multor oameni si am observat cum fiecare a avut bucuria sa descopere drumul sau in aceasta viata, indiferent care este calea pe care o avea de urmat. Asadar daca simti chemarea Spiritului te astept sa petrecem impreuna doua zile in care sa ne bucuram de gratia Divina si binecuvantarile ce le vom primi prin aceste reconectari, plecand de la puterea personala si ajungand la Iubirea Spiritului cea a lui Dumnezeu.

Munay Ki provine din limba Qechua, limba oficiala a popoarelor din Anzi(Valea Sacra, Machu Picchu, Ausangate-Muntele Curcubeu, Cusco s.a.m.d.) , Munay insemnand Iubire si Ki insemnand Putere.

Munay Ki reprezinta cele mai profunde si mai transformatoare ritualuri ce provin de la samanii O'ero, care isi au originea in urma cu peste 30000 de ani de la pastratorii intelepciunii din Himalaya, cunoscuti ca fiind poporul Laika. Cele 9 ritualuri initiatorii au abilitatea de a transforma constiinta umana - prin modificarea matricei, modelului luminos al corpului nostru activand calitatea ADN-ului astfel incat imbatranim, ne vindecam si murim in mod diferit pe masura ce corpul nostru fizic evolueaza intr-un corp al luminii Homo Luminos.

Acest seminar este destinat celor care doresc sa isi depaseasca blocajele generate de propriile limitari mentale si emotionale acumulate, reprimate in decursul timpului.

Tindem sa ignoram propriile trairi si emotii si ceea ce simtim in conformitate cu situatiile de viata, reprimandu-le datorita tiparelor si modelelor social impuse, ajungand sa punem pret mai mare pe nevoile celorlalti ori sa cerem exclusiv din exterior implinirea propriilor nevoi, fapt care ne duce la separarea de sine, iesirea din integritate,neexprimarea propriului adevar. Toate acestea creeaza un conflict de sine si in fiecare din aceste situatii echilibrul interior este perturbat, unde fie ca suntem cosntienti sau nu, lucrul acesta se manifesta prin generarea de emotii negative, tristete, nemultumire, apatie, furie, frica, ura, gelozie, fuga si altele. Dupa o perioada de timp aceste emotii/energii generate in mod repetat, in organism creeaza boala, moment critic, prin care corpul ne comunica ca avem nevoie sa privim catre transformare/vindecare. Stim ca in lumea noastra exista sisteme care se ocupa de aceste lucruri si pentru fiecare manifestare se pune un diagnostic care automat are si un tatament. Medicina spirituala este un sistem care se ocupa de sanatatea fizica, mentala si emotionala, identificand sursa bolii, eliminand cauza spre deosebire de celelalte sisteme care in general, cauta sa trateze efectul.

In cadrul acestui curs vei invata sa iti depasesti propriile conditionari, prin intelegerea si constientizarea sursei trairilor existente astfel incat prin procesele de vindecare sa aduci in constient capacitatea si darul existent in structura ta, puterea vindecatoare care sta in fiecare dintre noi. Vei avea posibilitatea sa eliberezi mare parte din incarcatura mentala si emotionala astfel incat sa poti face mai usor schimbarile pe care ti le doresti, exprimandu-te asa cum esti, ajungand mai aproape de echilibrul interior.

Acest seminar este o chemare la asumarea puterii personale integrand vechea cunoastere in constiinta moderna. Este primul dintr-o serie de seminarii si worksopuri care te pregatesc pentru a transmite mai departe aceasta cunoastere, pastrata cu sfintenie de samanii din Anzi si Amazon, prin care ai posibilitatea de ati explora Universul interior. Este o oportunitate de pregatire pentru cei care vor sa intre in Roata Medicinei.

Indiferent ce profesie ai, din momentul in care intelegi ca lucrarea Spiritului poate sa devina lucrarea ta, ca Spiritul poate sa lucreze prin mainile tale, inima ta, sentimentele tale, abilitatile tale, viata ta va dobandi o semnificatie mai ampla.

Vom petrece cateva zile dincolo de “normalul vietii noastre”, zile menite sa ne schimbe felul in care ne privim si percem, viata, natura si tot ce ne inconjuara, dar si ce se afla dincolo de toate acestea.

In cadrul acestor zile se vor primi cele noua ritualuri Munay Ki care stau la baza evolutiei samanilor Q’ero din Anzi care ne ajuta sa invatam cum sa devenim agenti ai schimbarii si transformarii. Cand experimentezi Munay ki vei incepe sa simti prezenta si intelepciunea celor Luminosi care se afla in afara timpului si care salasluiesc in Infinit. Dupa cele 9 initieri chakrele tale vor avea oportunitatea sa fie curatate si tu vei putea obtine ceea ce Pastratorii Pamantului cunosc ca fiind Corpul Curcubeu de Lumina pe masura ce chakrele tale incep sa straluceasca in culorile lor originale.

Profetiile vechi incase povestesc despre aparitia unui nou om ce va fi pe Pamant - unul care va trai in afara fricii si va avea intreaga forta in natura sa transcedentala, denumit Homo Luminosus. Initierile Munay Ki reprezinta codurile ADN pentru acest om care deja a inceput sa apara. Aceste coduri vor schimba modul in care traiesti, te vei vindeca si vei pasii in afara dramei care te-a condus atata vreme. Codurile sunt transmise sub forma de ritualuri energetice si te vor ajuta sa vindeci ranile trecutului karmic si mostenirile genetice. Initierile iti vor reinforma ADN-ul si vor modifica matricea energetica a Corpului de Lumina.

Cele noua ritualuri sunt: Ritualul vindecatorului, Ritualul de protectie, Ritualul armoniei, Ritualul clarvazatorului, Ritualurile pastratorilor zilei, Ritualul pastratorilor intelepciunii, Ritualul pastratorilor pamantului, Ritualul pastratorilor stelari si Ritualul Creatorului.

Cursul este interactiv, cu demonstratii si experiente unice in care ai posibilitatea ca prin experienta proprie sa intri in contact cu propriul adevar.

Pe parcursul acestor zile vor fi explicate, invata te si veti experimenta:
1. Tainele si invataturile de baza ale samanilor incasi;
2. Practici samanice de crestere, intarire si dezvoltare a Corpului de Lumina:
- Deschiderea spatiului sacru - Prin invocarea celor 4 arhietipuri, Mama Pamant si Tatal Ceresc se creeza un spatiu cu o incarcatura vibrationala inalta. Prin rezonanta , vibratia corpului tau creste , facilitand astfel eliberarea energiilor de vibratie joasa .
- Extinderea Campului de Lumina – Explorarea propriului spatiu sacru in care ai posibilitatea sa percepi conexiunea directa cu Spiritul si restul fiintelor de lumina care te sustin;
- Respiratia Focului – Prin respiratia focului ne reconectam la energia Mamei Pamant si a Spiritului amplificand puterea personala de vindecare si transformare;
- Ritualul Focului – Fiind o cale a focului avem nevoie sa crestem semintele primite prin ritualuri cu foc, astfel beneficiem de o transformare si vindecare mai rapida;
- Conectarea si constientizarea energiei arhetipurilor care ne sustin pe aceasta cale, acestea fiind, Sarpele, Jaguarul, Pasarea Colibrii, Vulturul in primele patru chakre si in chakrele superioare cei trei pazitori Huascar(Pazitorul Lumii de Jos), Quetzalcoatl(Pazitorul Lumii de Mijolc) si Pachacuti(Pazitorul Lumii de Sus) ;
- Fumigatia samanica – Prin fumigatie invatam cum sa ne curatam campul energetic eliberandu-ne de energiile agatate sau preluate din exterior, care ne pot influenta mental si emotional;
- Vindecarea sustinuta de Mama Pamant prin intermediul desenelor pe pamant – Prin aceasta tehnica eliberam incarcatura energetica acumulata prin mentinerea in tipare si credinte preluate sau impuse social, facilitand procesul de constientizare si vindecare a propriilor rani;
- Eliberarea de roluri si etichete care ne limiteaza experienta de viata
- Schimbarea perceptiei pentru a putea aduce transformarile dorite in propria viata – Privind orice problema sau aspect prin ochii arhetipurilor avem posibilitatea sa intelegem pe fiecare nivel(fizic, mental, emotional si spiritual) cauza propriilor manifestari si totodata sa vedem care este solutia de vindecare si transformare personala.
- Calatorii in Lumea de jos pentru recuperarea partilor de suflet pierdute
- Calatorie in Lumea de sus pentru ne ancora in eternitate si la destinul nostru.

3. Initierile Munay KI:
Explicatii despre toate cele 9 ritualuri;
Veti fi initiati in toate aceste 9 ritualuri si veti fi invatati cum sa le transmiteti mai departe
Suport de curs
Piatra Pi

Cand?

21 Iunie - 23 Iunie 2019 - Bucuresti

Program
21 Iunie 18:30 - 20:30
22 Iunie 09:00 - 19:00
23 Iunie 09:00 - 18:00

Locatia:
Va fi comunicata celor inscrisi.

Seminarul este sustinut de:

Vasile Sturzu
Saman, terapeut in medicina samanica Inca, indrumator spiritual, facilitator al Ritualurilor Munay Ki, Certificat in medicina energetica a samanilor Incasi. Timp de 5 ani am parcurs Roata Medicinei si Medicina Samanica Inca in cadrul scolii formata de Chris Waters - acreditata de Alberto Villoldo in practicile samanice Inca. In aceasta perioada am fost asistent in cadrul Rotii Medicinei si Medicinei Samanice Inca, fiind singurul cursant initiat in 2012 cu dreptul de a preda, Roata Medicinei si Medicina Samanica Inca. In anul 2012 am calatorit pentru prina data in Peru, unde am inceput sa lucrez atat cu samanii Q’ero din Anzi cat si cu samanii Shipibo din Amazon, cu Ayahuasca si dieta cu plantele maestru vindecatoare. Din 2009 am inceput sa sustin seminarii si workshopuri de vindecare samanica, continuandu-mi munca atat in Peru cat si in tara. Anual organizez calatorii initiatice in Peru, unde lucram cu samanii Q'ero si in jungla cu samanii shipibo, dieta cu plante si Ayahuasca.

Si

Cristina Ramona Anton
Terapeut in medicina samanica Inca, purator de mesa in traditia Inca, facilitator al Ritualurilor Munay Ki, initiat si certificat in Medicina Terapeutica Energetica a Samanilor Incasi. Asistenta Roata Medicinei si Medicina Energetica Inca. Am calatorit in Peru unde am lucrat atat cu samanii Q’ero cat si cu samanii Shipibo, cu Ayahuasca si dieta cu plante maestru vindecatoare.

Costuri:
Taxa seminar - 550 RON / persoana
Pentru cei care repeta semiarul - 350 RON / persoana

Inscrierile se fac in baza unui avans de 200 ron:

Telefonic – 0740033026
Email: vasile.sturzu@yahoo.com

Sau accesand link-ul de mai jos:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdje_w93V8CWgx0eGfmikfOsxDH9f1lt_sVc1G5Ama9c52CeQ/viewform

Va astept cu drag!
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo