Seminar Medicina Vibrationala

Organizator:
Tip eveniment: seminar
Data: 23-11-2019 10:00
Durata: 8 ore
Locatie: Cluj-Napoca
Seminar Medicina Vibrationala
SEMINAR MEDICINA VIBRATIONALA

Vindecare prin frecventele culorilor si a muzicii.

Va invitam cu drag mare la seminarul medicina vibrationala pentru a va darui cea mai eficienta si placuta terapie de vindecare la nivel fizic si psihic.

Deasemenea vom face introducerea in design-ul cromatic al spatiilor de locuit ca sa devina oaze de pace si vindecare a trupului si sufletului

CLUJ - NAPOCA
Ceainaria SAKURA str.Motilor nr.48

23 NOIEMBRIE

ORA: 10:00 - 17:30 (cu pauza de pranz)

Impreuna cu RazaRa Aimeiea:

RazaRa Aimeiea: psiholog clinician, psihoterapeut, pictor, terapeut holistic specializat in foarte multe terapii, studiate in diverse centre holistice din intreaga lume si "Maestru International Extrasens".

A terminat facultatea de Psihologie si Asistenta Sociala. Master in psihologie clinica si psihoterapie.

Initiatoare a Scolii pentru Parinti in majoritatea oraselor din tara, a Taberelor de Creatie-Recreatie si a Taberei de Medicina Isihasta.

Si-a desfasurat activitatea in tari precum Germania, Austria, Italia, Elvetia, Statele Unite ale Americii, etc; unde si-a completat practica prin crearea si dezvoltarea in acelasi timp, a unei noi forme de arta sprirituala: pictura terapeutica pe sticla si alte materiale naturale.

Cartea scrisa de RazaRa Aimeiea "12 ani si 11 luni de ucenicie langa fiul si Maestrul meu M.", este un remarcabil jurnal spiritual, o experienta de viata impresionanta, cu suferintele si bucuriile ei.

Un fragment din carte:

"Am avut marele noroc de a intalni ultimii maestri incasi descoperiti in muntii Anzi de un antropolog spaniolo-mexican. El cu multe rugaminti a reusit sa-i coboare printre oameni sa ne transmita mesajul lor. Dupa aprecierile antropologului, acestia aveau respectabila varsta de 150 de ani. Aceste fiinte erau de o puritate si de o inocenta coplesitoare. Imbratisarea lor era o baie de lumina calda si armonioasa. La intrebarea cum rezista si fac fata conditiilor atat de austere de viata, cum se trateaza si carui miracol ii datoreaza varsta aceasta, ei au raspuns: " noi traim in armonie cu Cerul si Pamantul. Cum deschidem ochii facem o inchinare cerului si pamantului, multumim pentru viata si pentru toate darurile sale. Lumea aceasta sufera pentru ca a impartit darurile cerului si-a pamantului in energie buna si rea, benefica si malefica. Apoi se judeca, se omoara, se submineaza in virtutea acestei perceptii eronate. Noi nu impartim aceasta unitate, pentru noi nu exista bine si rau, exista doar o singura energie - a Vietii. Daca tot traiti in dualitate si vreti sa definiti cumva energia, numiti-o energie usoara si grea. ... ".

Aimeiea face si teste holistice de sanatate, teste pentru compatibilitatea in cuplu, teste de relationare, pentru cei care au nevoie.

Locatia va fi anuntata participantilor.

Inscrieri: Anca Revnic
E-mail: ancaclujro@yahoo.com
Sau mesaj privat facebook/whats app;
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
BMSE

EmRys - Arta spirituala