Seminar sleep yoga bucuresti 14-16 iunie

Votati
Organizator: Comunitatea Dzogchen Romania
Tip eveniment: seminar
Data: 15-06-2019 08:30
Durata: 21 ore
Locatie: Barlogeni, nr 46. Atlanthea
Seminar sleep yoga bucuresti 14-16 iunie
SEMINAR SLEEP YOGA ( DOBANDIREA CONSTIENTEI IN SOMNUL FARA VISE) Bucuresti 15-16 IUNIE

Seminarul (initierea) de Sleep Yoga(constienta in somnul fara vise) incepe cu o conferinta introductiva GRATUITA, despre calitatea somnului (sleep yoga), scufundarea in negura constiintei.

14 iunie - Conferinta gratuita pe tema Sleep Yoga, interval oral 19-21

1. DE INTERES GENERAL : Pentru a afla si altii de acest eveniment spiritual important ne -am bucura sa dati “share” la eveniment.

Va multumim anticipat pentru initiativa.

Seminarul trebuie abordat ca un intreg, nu poate fi impartit pe zile. Ambele zile converg catre eficientizarea maxima a tehnicii. Cele 2 zile de seminar sunt minimul la care poate fi redus un astfel de seminar. Cele 2 zile de seminar au rolul de a ne pregati pentru tehnica de Sleep Yoga.


2. Programul seminarului de Sleep Yoga :

15 iunie - Seminar Sleep yoga : 9,30-12,30/ pauza de masa/ 14-17
16 iunie - Transmisia : : 9,30-12,30/pauza de masa/14,30-16,30.

Atat conferinta cat si seminarul sunt traduse in limba romana.

Adresa: Bucuresti Str. Barlogeni nr. 46. Repere : cand veniti dinspre Gara de Nord, dupa ce treceti de statia de metrou Jiului, cca 200 m pe stanga, a doua strada este Birlogeni, pe langa un magazin Maxbet.


3. INTRODUCERE :

Scopul nostru este de a oferi tuturor celor interesati invataturi autentice practicate de calugari in manastirile tibetane.

Maestrul tibetan Choe-khor Thsang Rinpoche, calugar de pe linia dzogchen Bön, vine in Romania pe data de 14-16 iunie , pentru a ne transmite noi invataturi despre Cele sase Yoga ale lui Naropa.

Sleep Yoga este parte integranta dintre cele sase tantra superioare, tantra pe care o vom studia in profunzime in aceasta vara .

Tehnica Sleep yoga este despre calitatea somnului si care ne conduce gradat la constienta in timpul somnului profund fara vise.
Somnul fara vise reprezinta „negura” din viata noastra deoarece ne pierdem constiinta ori de cate ori intram in starea de somn profund. Aceasta „negura” pare sa fie goala de traire deoarece noi ne identificam cu aspectele grosiere ale mintii. In starea de somn cu vise (dream yoga) mintea noastra este activa, visele ne mentin activi pe toata durata visului, in starea de somn fara vise(sleep yoga) activitatea mintii este suspendata.in acest punct al existentei, mintea se topeste in „natura mintii”. In acest moment apare claritatea, pacea interioara profunda, beatitudinea si dispare „ignoranta”.
Paradoxul este ca trecem prin aceasta transformare beatifica de fiecare data cand mergem seara la culcare.
In timpul somnului profund mintea si toate structurile noastre energetice si psihologige trec printr-un proces profund de refacere/regenerare.
Diferenta dintre somnul sleep yoga (somn profund fara vise ) si dream yoga ( yoga somnului constient cu vise) este cumva o paralela intre calmul cauzat de un element exterior si calmul fara obiect sau suport pentru minte.
Raportat la doctrina Dzogchen, dream yoga ( yoga somnului constient cu vise) este o tehnica preliminara deoarece inca lucram cu imagini si vizualizari, in comparatie cu sleep yoga (somn profund fara vise ) unde lucram cu constiinta non-duala.
In sleep yoga nu este nimic pe care sa ne concentram atentia. Sleep yoga este o practica care te duce catre adevarata constiinta ce se afla in tine si de care nu esti constient desi o manifesti in orice clipa.
Sleep yoga duce gradual la atingerea starii de bardo. Trebuie sa decizi singur care practica ti se potriveste, invataturile Dzogchen mentioneaza permanent importanta de a te cunoaste pe tine insuti, sa-tii stii capacitatile si obstacolele, sa-ti folosesti cunostintele intr-o maniera cat mai benefica si eficienta.
Sunt putine persoane care au o lejeritate in a practica sleep yoga, majoritatea trebuie sa inceapa cu dream yoga, etapa pregatitoare pentru marea imersiune in universul nostru interior.
Cand practica de dream yoga este desavarsita, constiinta non-duala se manifesta in vis. Asta aduce multa claritate in starea de vis, iar in final visele se topesc in lumina interioara, moment in care intram in starea de sleep yoga (somn profund fara vise )
Un somn profund si regerator ne sporeste claritatea mintii pe parcursul intregii zile. Astfel ca reusim sa fim si mai constienti de noi, de senzatiile pe care le percepem in starea de veghe.

Prin practicarea somnului constient, viata noastra zilnica, in lucruri simple, ne ofera o efervescenta a trairilor.
In acest punct al evolutiei, descoperi ca timpul tau subiectiv capata extensii noi. Dintr-o data nu mai esti in competitie cu timpul, iar timpul iti devine aliat. Starea de trecut-prezent-viitor se unifica.

De ce? Pentru ca in momentul in care dormi constient nu mai rupi lantul constientei si atunci ieri e azi iar azi poate fi si maine.
Scopul nostru real in sleep yoga este de a dizolva obscuritatile karmice - care ne impiedica sa experimentam existenta noastra ca pe adevarata noastra natura .

Practicanti perseverenti incep calatoria spirituala de la „prana”/respiratie si o incheie in starea de detasare(Transcendental Self).

Rinpoche Choe-khor Tsang vine de pe o linie autentica cu tehnici nemodificate si care nu au fost adaptate la cerintele societatii noastre de consum.

Rinpoche Choe-khor Tsang este un pastrator al traditie spirituale tibetane, el preda de cca 8 ani in Praga la Universitate stiinte tibetane.

Rinpoche Choe-khor Tsang initiaza pe orice om care aspira sa se cunoasca mai mult, sa devina mai calm, mai intelept, mai tenace , mai elevat.

4. BENEFICII :

- un somn linistitor, claritatea mintii, posibilitatea de a te autocunoaste, controlul gandurilor, constentizarea gradata a karmei si ardera ei prin dobandirea cunoasteri, dobandirea unei armonii interioare, depasirea unor frici interioare ascunse, imaginatie creativa aplicata, frumusete interioara.

Metoda este simpla si poate fi practicata de oricine, nu exista contraindicatii relative la varsta.

5. CUI SE ADRESAZA?

Seminarul este structurat in asa fel incat sa poata fi accesibil oricui, indiferent de nivelul de practica atat ca informatie, cat si ca metoda de predare.

6. TAXA DE PARTICIPARE LA SEMINAR :

Contribuita pentru cei care participa la seminar si iau initiere este de 710 lei/persoana (150 euro)

Oferta 1:

- Achitati suma de 480 lei/persoana pana pe data de 13 mai 2019 si beneficiati de un discount de 230 de lei din valoarea taxei de participare la acest seminar.

Vino cu 5 prietenii care au aspiratii comune cu tine si poti beneficia de o reducere de 100/%.


Daca in prezent intampini greutati financiare, dar ai totusi aspiratie, iti doresti sa practici zilnic la grup si individual si simti o chemare catre astfel de practici milenare de pe aceasta linie, contacteaza-ne telefonic sa gasim solutii impreuna.

Contributia financiara pe care o achitati are lagatura cu costurile de organizare.

Comform traditie orientale, cei care cu Adevarat se simt atinsi profund de Invataturile maestrului, au posibilitate sa faca donatii, ca un act unilateral de generozitate, direct lui Choe-khor Thsang Rinpoche dupa sau in timpul celor 3 zile de seminar.

Pentru participantii din Romania, banii se vor vira in contul RO88BTRLRONCRT0437354001 ( cont de lei) .

Pentru participantii din strainatate taxa de participare este de 150 EURO si contul de EURO este RO38BTRLEURCRT0437354001.

Dupa efectuarea platii va rugam sa trimiteti un mail la adresa office@spiritualitateatantrica.ro cu dovada platii, mentionand numele participantilor pentru facturarea taxei de participare si un numar de telefon pentru fiecare participant .

Va rugam cand faceti viramentul sa mentionati taxa seminar sleep yoga, intrucat in perioada urmatoare sunt in derulare seminarii de kriya yoga si seminarii de initiere tummo.

IMPORTANT

PENTRU GRUPURI MAI MARI DE 5 PERSOANE PUTETI CERE DISCOUNT pe mail.

Dupa inscrierea in baza noastra de date ( cu adresa, nume si nr. de tel.) veti primi in maxim 24 de ore , un mail de confirmare.

Numar limitat de locuri..

7. UTILE :

Cautam oameni de afaceri/persoane generoase, interesate sa ne ofere sprijin financiar consistent. Avem 2 proiecte spirituale prin care vrem sa construim 2 temple spirituale/ centru spiritual pentru organizare de seminarii, initieri si retreaturi. Avem posibilitatea si contacte sa aducem mai multi maestri spirituali autentici pe mai multe linii, insa pentru o reusita pe termen lung si foarte lung un templu/centru spiritual este solutia ideala. In masura in care realizam acest Centru spiritual, putem sa aducem si sa cazam pe perioade lungi de Timp Maestri spirituali( calugari din India, Nepal si Tibet)care ne pot dezvalui secrete/tehnici milenare si cu care ne putem consulta in practica noastra ori de cate ori avem neclaritati pe calea spirituala.

- Un centru este un Bucuresti si unul o sa-l ridicam in centrul tarii.

Binele pe care il faceti este si va fi apreciat de zeci, sute sau mii de oameni care vor beneficia de cazare, masa, consiliere psihologica, centre de Terapii bazate pe metode traditionale practicate in manastirii si temple tibetane, tehnici de meditatie, prezenta, ghidare si sustinerea directa si constanta a maestrilor Autentici.

In plus va puteti implica voluntar si in planurile noastre spirituale de viitor.

Un astfel de gest are ca un prin efect o ardere karmica mare, intr-o exprimare din cultura Spirituala tibetana “ duce la acumularea de merite” sau mergand pe cultura indiana “ daca vrei sa faci karma yoga si sa-ti imbogatesti viata construieste scoli, fantani, spitale, centre de cultura si Spiritualitate” etc. Astfel de lucruri durabile au o influienta pozitiva si multi cautatori spirituali sinceri se pot bucura de ele constant.

In conditiile in care in Romania este un interes mare pentru a urma linii spirituale autentice, un centru spiritual ar innobila aceasta aspiratie.

Exista posiblitatea reala sa gazduim pentru o perioada de timp calugari indieni si tibetani autentici sau chiar sa- i convingem sa se stabileasca definitiv in Romania.

In Franta, Germania, Cehia sau SUA deja se intampla acest fenomen de transfer de spiritualiste din Orient catre occident. De ce sa nu fim si noi parte din acest plan divin?

Daca lucrul acesta se intampla este un real castig pentru toti.

Nu ezitati sa ne contactati.
8. CONTACT

Persoana de contact : Daniel Flesaru.

Contact adresa email : office@spiritualitateatantrica.ro
Pentru detalii despre alte seminarii pe care le organizam sau le avem in derulare in acest moment, consultati si site-ul www.spiritualitateatantrica.ro
TEL. INFO: 0723329778
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo