Seminartummo modul ii bucuresti

Organizator: Comunitatea Dzogchen Romania
Tip eveniment: seminar
Data: 15-11-2019 09:30
Durata: 2 zile si 8 ore
Locatie: Barlogeni, nr 46. Atlanthea
Seminartummo modul ii bucuresti
Seminar de initiere in Technica de Tummo - Tehnica Focului Interior

Bucuresti 15-17 noiembrie - strada Birlogeni nr 46.

Ar fi in beneficiul mai multor aspiranti spirituali sa dati share la acest eveniment. Ne-am bucura sa faceti acest gest de generozitate. Va multumim anticipat

1. Prezentare generala

Asa cum facem de mai bine de 5 ani, anul acesta la invitatia noastra Rinpoche Choe-Khor Tsang lama tibetan de pe linia dzogchen Bön vine in Romania. Nascut in Dolpo, Himalaya Rinpoche Choe-Khor Tsang este Bön Buddhist lama si detine titlul de Geshe din Manastirea Menri, precum si un doctorat la Universitatea Charles.

Rinpoche Choe-Khor Tsang vine pentru a IV -a oara in Romania, acesta a mai sustinut inca 2 seminarii in Romania - seminarul de Dream Yoga din noiembrie 2018 si seminarul de Sleep Yoga din iunie 2019. (Viziteaza - www.spiritualitateatantrica.ro)
Rinpoce continua in Romania invataturile de Tantra superioara cu Seminarul de Tummo mudulul al II-lea.. Acesta va fi ultimul seminar in care se va preda integral tehnica de tummo ce face parte din - Cele sase Yoga ale lui Naropa(pt. cunoscatori).

2. Despre seminarul de Tummo :

- De ce este important sa participi la acest eveniment?

Este important sa stii ce beneficii ai:

- Ai contact direct cu un maestru autentic care vine special pentru tine sa te invete tehnici care in urma cu 50 de ani erau destinate doar unui numar limitat de practicanti;
- Informatiile pe care le primesti la seminar sunt ‘ de prima mana’, directe si autentice fara rabat de la traditie.
- Pentru ca nu sunt alterate, tehnicile isi produc efecte inca de la primele sedinte de tummo care urmeaza dupa initiere.
- Vei fi instruit cum sa faci ca mintea sa lucreze in favoarea ta si sa te saboteze tot mai rar si in final sa-ti devina prieten fidel;
- Vei intalni oameni care au aceleasi aspiratii ca si ale tale si cu care poti impartasi sentimente sincere;
- Iti vei face prieteni noi.
- Vei putea participa saptamanal la un grup de practica unde ai suport informational si practica tummo de calitate;
- Vei deveni mai inteligent si astfel vei putea sa-ti eficientiezi timpul;
- Vei dobandi, prin efort personal zilnic, o autodisciplina care te va ajuta sa ai mai mult succes in tot ce vei intreprinde in viitor. Autodisciplina este amuleta oamenilor de succes.
- Vei beneficia permanent de reducere la seminariile pe care le vom organizat in viitor( o sa dam putin din casa- in primavara vom organiza seminarul de Bardo).
- Vei putea sa participi la retreat-urile de tummo pe care le organizam anual - sesiunea de vara si sesiunea de iarna. La aceste retreat-uri intensive, vei putea sa-si aprofundezi tehnica de tummo.
- Vei beneficia de un corp suplu, prin trezirea focului interior odata cu amplificarea metabolismului.
- Este foarte posibil sa te vindeci de anumite afectiuni care reprezinta in prezent obstacole pentru tine;
-Vei deveni mai optimist si astfel o sa te bucuri mai mult de viata.
-Foarte putine lucruri te vor mai influienta, astfel ca autonomia ta ca spirit liber va deveni tot mai evidenta.
- Viata ta sentimentala si sexuala se va imbunatatii considerabil, prin amplificarea energiei vitale, efect al practicii de tummo( inclusiv continenta/performanta sexuala).
- Economisesti sume considerabile de bani. Alternativa ar fi sa mergi la seminarii in afara tarii( Ungaria, Austria, Italia, etc). Asta inseamna 100 Euro transport+ 100 Euro(minim) cazare 2-3 nopti + 70-100 Euro taxa de seminar si 4 zile departe de familie, job, prieteni. Eu personal am participat ani de zile la seminarii organizate in afara tarii cu aceeasi maestri, ca sa invat ceea ce initiaza Rinpoche in prezent la acest seminar din Bucuresti.
Intra pe site-ul nostru(www.spiritualitateatantrica.ro) si inscrie-te la newsletter. In felul acesta vei fi informat in timp real de activitatile pe care urmeaza sa le intreprindem in viitor.
- Celelalte beneficii te lasam pe tine sa le descoperi prin practica.
Ce te aduce la acest seminar?
Probabil dorinta de autocunoastere si aspiratia spirituala. Prin tummo ti se deschide o perspectiva de dezvoltare greu de anticipat la inceputul drumului. Acestea sunt motivele principale pe care ni le-au marturisit cei care deja au participat la primele 3 seminarii.
Daca inca ai nelamuriri, te rugam sa ne scrii (office@spiritualitateatantrica.ro) si echipa noastra iti va sta la dispozitie cu informatii suplimentare.

3. Ce insemna tummo?

Tummo este despre oameni care isi pun intrebari existentiale si tind sa afle raspunsul in aceasta viata.
Rafinarea permanenta a cunoasterii este esentiala in cautarea libertatii depline.
Traditia tibetana Bon este impartita in sutra si tantra, sutrele formand baza doctrinara a caii monahale drepte si tantra formeaza radacina unui mod mai larg si mai tolerant de practica, adaptabil vietii noastre sociale. Tummo este o ramura a tarntrei superioare.

4. Ce reprezinta tummo?

Razele emise de soare si energia termica produsa de soare sunt aspecte esentiale ale soarelui dar nu sunt soarele propriu-zis. Cand percepem o stare de caldura deducem ca trebuie sa existe pe undeva o sursa de caldura care iradiaza. Chakrele, energiile si alte forme subtile de constiinta care sunt puncte, zone de depozitare a puterii divine, nu pot decat sa ne conduca la intelegerea faptului ca exista o Sursa superioara din care toate acestea au izvorat.

Este important sa pornim calatoria spirituala de acolo de unde ne aflam nu din punctul in care credem ca suntem. Acesta este motivul pentru care trebuie sa folosim practica noastra zilnica de tummo, care ne ajuta pe calea spirituala sa ajungem pas cu pas la dimensiunea Realitatii ultime, fara forma.

Efortul sustinut, realizat printr-o intelegere totala a artei si filozofiei tibetane si in perfecta comuniune cu trupul, mintea si sufletul nu este o practica mecanica, ci una flexibila.
Intelepciunea profunda este obtinuta prin practica intensa, daruire si atentie, iar detasarea sau non-atasamentul prin aplicarea infranarii si controlului interior. Acesta este o practica exacta si corecta.

Sa-i cunosti pe altii este inteligenta, sa te cunosti pe tine este adevarata intelepciune.
Scopul nostru real in aceasta practica este de a dizolva obscuritatile karmice - care ne impiedica sa experimentam existenta noastra ca pe adevarata noastra natura in momentul de fata - prin trezirea caldurii interioare primordiale.
- In timpul meditatiei unul dintre efectele secundare este si degajarea de caldura. Prin acest efect are loc o autoreglare a metabolismului in corp, fapt ce aduce un plus de sanatate si vigoare practicantului perseverent.
Tehnica de Tummo inlatura rapid stresul, calmeaza mintea si intregul sistem nervos, activeaza mecanismele ancestrale ale sistemului imunitar si echilibreaza focul digestiv si secretia glandelor endocrine.
- Cei care fac sport sau merg la sala isi pot imbunatati performantele sportive cu cel putin 30% ( va spun din proprie experienta, fiind vicecampion la full contact in sistemul filipinez Doce-Pares).

5. Cui se adreseaza?

Seminarul este structurat in asa fel incat sa poata fi accesibil oricui, indiferent de nivelul de practica atat ca informatie cat si ca metoda de predare. Nu exista o limita de varsta.

6. Taxa de participare, modalitati de plata:

Contribuita pentru cei care participa la seminar si iau initiere este de 710 lei/persoana.

Pentru participantii din Romania, banii se vor vira in contul
RO88BTRLRONCRT0437354001 ( cont de lei)

Pentru participantii din strainatate taxa de participare este de 152 EURO si contul de EURO este RO38BTRLEURCRT0437354001.IMPORTANT:

Pana pe data de 12 Noiembrie taxa de inscriere este Redusa la 490 lei/ persoana. Dupa data de 12 Noiembrie taxa care se achita prin virament sau pe loc este de 152 euro.

- Inscrierile se fac pana la data de 12 noiembrie 2019.

Dupa efectuarea platii va rugam sa trimiteti un mail la adresa - office@spiritualitateatantrica.ro - cu dovada platii (O.P.) numele participantilor si un numar de telefon pentru a va informa din timp de modificarile ce apar pe parcurs.


Dupa inscrierea in baza noastra de date ( cu adresa, nume si nr. de tel.) veti primi in maxim 24 de ore , un mail de confirmare.


IMPORTANT
PENTRU GRUPURI MAI MARI DE 5 PERSOANE PUTETI CERE DISCOUNT pe mail.

Locurile sunt limitate.

In cazul in care sunteti in imposibilitatea de a participa, suma platita se restituie in proportie de 50% din valoare taxei intregi(710 lei).
OFERTA UNICA DE VALOARE:
Pentru cei care trec printr-o situatie materiala dificila, dar sunt animati de o dorinta puternica de a practica tummo, putem oferi facilitati speciale pentru un numar limitat de 3-5 persoane.
De aceasta oferta unica de valoare beneficiati in urma unui interviu telefonic sau dupa situatie face to face.


7. Program Seminar Tummo :

- Vineri 15 noiembrie - Orele 19-21 – CONFERINTA GRATUITA - Tehnica tummo - notiuni introductive. Conferinta se va tine la aceeasi locatie.

- Sambata 16 noiembrie-
- Orele 9.30- 12,30 - notiuni teoretice si practice de tummo;
- Orele 12,30-14 pauza de masa;
- Orele 14 -16,30 continuare predare tehnica;
-- Orele 16,30-17 - raspunsuri la intrebari;

Duminica 17 Noiembrie :
- Orele 9.30-12,30 predare;
- Orele 12,30-14 pauza de masa;
- Orele 14-16.30 predare.
Orele 16.30 - 17.00 raspusuri la intrebari.

Intrebarile si nelamuririle se vor clarifica doar in intervalul alocat pentru „raspunsuri la intrebari” din ziua respectiva.

8. Facilitator:

Daniel Flesaru - practicant al tehnicii de Tummo de 7 ani.
Telefon – 0723329778
Contact adresa email : office@spiritualitateatantrica.ro.

Site : www.spiritualitateatantrica.ro

Ne rezervam dreptul de a selecta participantii.

Va rugam sa va aduceti un izopren. Alte detalii despre locatie sau seminar si inscrieri se fac telefonic.

Va asteptam cu drag!


ENGLISH VERSION

TUMMO SEMINAR IN BUCHAREST, ROMANIA

This Tummo seminar will be healed by Gese Choekhortsang Rinpoche,that is a Buddhist lama that comes from the line of Dzogchen Bön.
He will hold the Tummo seminar in Romania, time when he will teach us the practice of the inner fire. For this workshop is not necessary to had previous contact with Tibetan meditation techniques.

If you suffer often by cold, if your digestion is slow and you need more the 7 hours to sleep in order to be rest, then you need to understand that your inner fire is low and it is needed to increase it and improve its burning in all your bodies.

Some benefits of these techniques are:
- Stress release more faster
- It calms the mind and all the nervous system
- Balance the digestion fire and the secretion of endocrine glands

Contact:

Flesaru Daniel
Phone number: 0040723329778

The workshop cost 150 EUR, and to be sure of your participation you must make the payment in the below bank account:

RO38BTRLEURCRT0437354001 (euro account)
After you will make the transfer please send us an e-mail with your personal data: name, a copy after the payment and a phone number to contact you if necessary, in order to confirm your participation and registration.

Please cheep in mind that we have limited number of participants so please be sure you will book your place in time

The workshop program is:
Friday 15 November:
- From 19.00 – 21.00 introduction in Tummo techniques
Saturday 16 November:
- From 09.00 – 12.30 Tummo practice and other information regarding the technique
- From 12.30 – 14.00 launch break
- From 14 .00 – 17.30 Tummo techniques
- From 17.30 – 18.00 Question and Answers
Sunday 17 November:
- From 09.00 – 12.30 Teachings
- From 12.30 – 14.00 launch break
- From 14.00 – 16,30 Teachings
- From 16.30 – 17.00 Question and Answers

The location where the workshop will be in Romania, Bucharest,Barlogeni st., No 46.

Info:

For more information please visit :
www.spiritualitateatantrica.ro

Peace and blessings,
Daniel
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
BMSE

EmRys - Arta spirituala