Seri de meditatii active: OSHO Kundalini Meditation

Organizator: Kiran & Jivan
Tip eveniment: seminar
Data: 11-03-2020 19:00
Durata: 2 ore
Locatie: Bucharest
Seri de meditatii active: OSHO Kundalini Meditation
Va invitam la 3 seri de practica si explorare a unei frumoase meditatii active Osho ce se practica seara: OSHO Kundalini Meditation.

Meditatia dureaza o ora si are o muzica special creata ce sustine practica meditativa. Primele 2 etape implica miscarea corpului prin scuturarea corpului (shaking) din prima etapa si prin dans liber in a doua etapa. Ultimele 2 etape ( witnessing - observarea din a 3-a etapa si relaxarea din ultima etapa) sunt parcurse in nemiscare.

Primele doua etape sustin degajarea si relaxarea corpului, mintii si fiintei, mai ales acolo unde curgerea energiei a fost reprimata si blocata. Apoi energia poate sa curga, sa danseze si sa fie transformata in bucurie.
Meditatia Kundalini este o metoda simpla, placuta si eficienta de relaxare si reconectare la sine la finalul zilei.

Sesiunea include explicatie si demo, practica tehnicii de meditatie, biscuiti si un ceai cald informal la final :)

Mai multe detalii despre Meditatia OSHO Kundalini:
https://www.osho.com/meditate/active-meditations/kundalini-meditation

Meditatiile active OSHO® sunt tehnici de meditatie ce combina miscarea cu nemiscarea si ne sustin mai intai sa ne descarcam stresul sau oboseala din corp si din minte ca apoi sa ne relaxam, sa ne reconectam la sursa de energie si tacere din interior.
Sunt metode ce iau in calcul agitatia, oboseala, stresul si tensiunea noastra cronica si sunt concepute special pentru a se adresa acestor provocari ce sunt deseori acumulate in corp.
Meditatiile active sunt si un mod placut de a ne incepe sau incheia ziua, trezindu-ne corpul si simturile, centrandu-ne in interior, deschizand porti catre o stare de relaxare si prezenta.

Despre facilitatori:
Kiran & Jivan au o experienta bogata si variata cu practica meditatiei de 25 de ani. Practica Meditatiile Active Osho de 15 ani si le faciliteaza de 13 ani. Sustin cursuri in Romania (unde locuiesc) si frecvent in Germania. Pe parcursul anilor au sustinut cursuri si sesiuni in Spania, Polonia, Cehia, Olanda, Grecia, India, Rusia, Bali. In seminariile pe care le sustin creeaza un spatiu de relaxare, incredere, joaca, acceptare si prezenta.

Inscrieri: Kiran.Jivan.Info@gmail.com, 0728 775 498 (Kiran)
*NOTA: Participarea pe baza de donatie. Este necesara inscrierea prealabila.

- Va invitam sa aveti haine lejere/ sport de schimb si sa ajungeti cu 10 minute mai devreme.
- Locuri limitate la 45 de participanti.

~More Energy, More Silence~
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala