Soul Whispers, vernisaj comun de arta intuitiva si spirituala
Votati
Organizator: Atlanthea
Tip eveniment: seminar
Data: 15-05-2019 18:00
Durata: 3 ore
Locatie: Bucharest
Soul Whispers, vernisaj comun de arta intuitiva si spirituala
A work of art is not great merely because it is skillfully executed. It is great if its message inspires us, however subtly, toward calm, intuitive feeling, and if it helps us to recognize that feeling of our own highest, spiritual potential.
— Swami Kriyananda


Dragii nostri,

Cu bucurie va invitam sa pasiti alaturi de Gina Dragomir si Alexandra Dumitrescu in lumea vibranta si plina de semnificatii a creatiilor celor doua artiste, in data de 15 mai, la vernisajul comun de pictura intuitiva si spirituala intitulat „SOUL WHISPERS.”

Acest vernisaj este un manifest comun dedicat promovarii artei si creativitatii intuitive, co-crearii, colaborarii in iubire si armonie, recunoasterii reciproce si punerii bazelor unei comunitati artistice pline de incredere.
Pe masura ce evoluam, invatam sa ne vedem si sa ne recunoastem ca suflete ce au aceeasi misiune, invatam sa contribuim impreuna la identitatea colectiva, impartasindu-ne idei creative constructive si sustinandu-i si incurajandu-i pe ceilalti sa-si foloseasca propria voce creativa si sa-si exprime propria libertate artistica.

"Soul Whispers" este un mijloc de a transmite lumii mesajele spiritului nostru divin, de uniune si cooperare, de intoarcere la divin si la normalitatea din interiorul nostru.
"Soul Whispers" sunt soapte rafinate din lumile subtile.
Creatiile transmit in exterior, pe panza, din spiritul creatoarelor, avand capacitatea de a trezi in privitor revelatii spirituale. Este vizibila energia cosmica divina in fiecare tablou, fiecare avand o abordare dincolo de lumea fizica si prezentand o viziune mai larga a constiintei interioare.

Tablorile vernisajului pot avea impact asupra fiecaruia in parte in moduri diferite, foarte individuale. In calitate de privitor, iti pot schimba perceptia si perspectiva asupra lucrurilor, deschizandu-ti inima si sufletul, creand conexiunea spre divin.

Fiecare pictura este o poarta, plina de coduri sau simboluri, o transmisie pe panza, care actioneaza ca un portal proiectat special pentru privitor, dezvaluindu-se si desfasurandu-se pentru fiecare in parte, atat cat este pregatit.

Picturile celor doua artiste sunt o expresie a sufletului, a monadelor, a ingerilor si a arhanghelilor, fiind canalizate din dimensiunile superioare. Aceasta expresie a artei creste constiinta intregii societati intr-un mod pozitiv, inaltator si unic.

In seara urmatoare vernisajului organizam impreuna si un Atelier inedit de Pictura Intuitiva, la care va invitam cu mult entuziasm! Vom medita alaturi de ingeri, ne vom deschide inima si vom crea lucruri minunate izvorate direct din Suflet!
Aici puteti gasi mai multe detalii utile:
https://www.facebook.com/events/2382109921811510/

Detalii eveniment:

Data: 15 mai 2019
Ora: 19:00
Locatia: str. Barlogeni, nr 46, sector 1, Bucuresti, Atlanthea Holistic Center.

Expozitia va putea fi vizitata in perioada 15-17 mai, dupa urmatorul program:

- 15 mai, ora 19:00 – vernisaj
- 16 mai, orele 16:00 -19:00
- 17 mai orele 10:00 – 12:00.

Va asteptam cu bucurie!
Gina si Alexandra
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo