Tabara de 4 zile - Cine sunt eu cel/ cea autentic(a)

Organizator: Petra Iorga
Tip eveniment: seminar
Data: 19-08-2020 20:00
Durata: 3 zile si 22 ore
Locatie: Moroeni
Tabara de 4 zile - Cine sunt eu cel/ cea autentic(a)
Aceasta tabara este creata special pentru tine, draga om, cel care vrei sa te aduci " acasa ", acolo unde sa pui in liniste si armonie, mintea, trupul si sufletul.

Te invitam, sa te deconectezi de la cotidian si sa te reconectezi, cu tine si cu ceea ce esti si simti!

Cel mai important eveniment al vietii tale este VIATA insasi. Iar noi am creat un cadru plin de incredere, intelegere, iubire si bucurie in care tu, SA te deconectezi de la viata cotidiana si sa te reconectezi cu sufletul tau, sa iti accesezi resursele interioare.

Deoarece, suntem intr-un cadru fain, inconjurati de natura, de frumusetea ei si de toate bucuriile pe care ni le poate oferi, ne vom conecta cu natura, la un alt nivel, cel constient, prin toate exercitiile si metodele de lucru pe care ti le vom oferi.

UNDE?

Locatia: Padina- Pensiunea Gura de Rai

Vom folosi mai multe abordari terapeutice, pentru a ne inconjura de constientizari " din toate locurile interioare ", anume:
- metoda Constelatiilor Familiale
- yoga
- bai de sunet
- boluri terapeutice cantatoare & Gong
- meditatii ghidate

Asa incat, draga om, te invitam alaturi de noi, sa petreci 4 zile pentru SUFLETUL tau!
Meriti o vacanta in care sa te (re)descoperi pe tine, cel autentic.

Ofera-ti vara aceasta, tie , o vacanta in care sa te reconectezi la Fiinta ta interioara si-n acelasi timp, sa va reconectati, daca vii in cuplu, unul cu celalalt. O vacanta plina de relaxare intr-un cadru mirific, la Padina, inconjurat de maretia muntilor, a raurilor, intr-o pensiune primitoare , aleasa special pentru a intregi atmosfera plina de pace, armonie, bucurie si iubire.

Din aceasta stare, vom face exercitii si activitati de (auto)descoperire si conectare, vom rade, vom dansa si ne vom bucura unii cu altii iar la final vei pleca un om nou, ce are alaturi un nou sine, proaspat descoperit in toata maretia lui.

Suntem aici, gata sa te ghidam!

🆕Ai 4 zile in care poti fi martor la regasirea autenticitatii tale.

🆕Ai 4 zile in care sa inveti sa te bucuri de acest dar minunat… Viata.

Am planuit acest program atat din punctul de vedere al Omului , cat si din punctul de vedere al specialistului. Astfel ca, intreaga noastra experienta impreuna , o vom presara cu exercitii, tehnici si cunoasterea pe care am dobandit-o din specializarile noastre in psihoterapie, consiliere, yoga, constelatii familiale, bai cosmice de sunet, numerologie.

TE VOR INSOTI, in acesta calatorie :

-🦋 Petra Iorga( Psihoterapeut in formare pe terapie sistemica in familie si relatie de cuplu - Gamma INSTITUTE IASI)

- Facilitator Constelatii familiale( formare facuta la Timisoara de catre Barbara Morgan si Dragos Riti).
- Facilitator cursuri pentru parinti- Family Energy Sturz ( formare facuta la Centrul Sturz din Timisoara)

- Fondatoarea paginii Parinti constienti , copii echilibrati.

https://www.facebook.com/Parinti-constienti-copii-echilibrati-815949698547683/

Te astept cu drag sa ne cunoastem si sa te vezi dintr- o alta perspectiva, cea a sufletului si a trairilor tale, iesind din cotidianul zilnic.( Petra Iorga)

- 🦋 Mihaela Giurgea - Ghid Holistic & Sound Therapy Artist, fondatoarea comunitatii Spirit Curcubeu.

Despre Mihaela : Cu recunostinta fata de toti Maestrii mei, ma prezint ca fiind Ghid Holistic, certificata in Mindfulness, Theta Healing, Masaj Ayurvedic, Gong Master & Terapeut Sound Massage Peter Hess® Institute Germania.

Bucuria mea este sa te insotesc in calatoria ta, fie ca este catre Vindecare, Transformare, Crestere si / sau dezvoltare personala, sau doar catre Relaxare.

Pasiunea mea este sunetul si vibratia acestuia, sunt fascinata de magia care apare atunci cand sunetul se conecteaza la corpul fizic, celulele au parte de un masaj sonor, si Intregul - minte,corp, suflet- se calibreaza.

Cu inima deschisa, permit Divinitatii sa imi calauzeasca pasii, fac tot posibilul sa fiu cat mai blanda cu mine, invatand din experientele mele de viata si impartasind cu lumea ceea ce imi este dat.

Ceea ce ma calauzeste in fiecare zi este dragostea de sine, recunostinta fata de Spirit, respectul pentru propria persoana, si asumarea responsabilitatii pentru tot ceea ce gandesc, spun si fac.


INVESTITIA TA include:

- 4 nopti cazare - 600 de lei/ persoana ( cazare + masa)
Evenimentele din tabara : 1200 de lei/ persoana

Cost total persoana: 1800 lei
Daca vii insotit in cuplu, ai reducere 300 de lei.

- masa si coffee break pe durata celor 4 zile( 2 mese principale- pranz si cina)
- dimineata e despre fructe si multa apa cu lamaie, ceaiuri si cafea

- sesiunile de lucru (training, art-terapie, exercitii, meditatii, constelatii familiale, yoga, coaching, activitati outdoor)
materialele necesare desfasurarii taberei.

🔺Inscrierea este considerata valida odata cu plata unui avans de 600 lei, pana pe 24 IULIE 2020, restul se achita la finalul taberei.

Pentru alte detalii si informatii, va suntem la dispozitie:
- petra.iorga@gmail.com 0728.417.526
- giurgea.mihaela@gmail.com
0755.984.462.

Va asteptam cu drag!
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Brain Wave Producer