Tabara dezvoltare personala: Emotia Mintii si Mintea Emotiilor

Organizator: Alexaevent.ro
Tip eveniment: seminar
Data: 12-08-2019 09:00
Durata: 5 zile
Locatie: Brasov
Tabara dezvoltare personala: Emotia Mintii si Mintea Emotiilor
TABARA DE DEZVOLTARE PERSONALA
EMOTIA MINTII SI MINTEA EMOTIILOR

Telefon 0734 510 106, 0722 735 231
LOCUL DESFASURARII: vila in Balvanyos sau Tusnad, jud. Covasna
PERIOADA: 12.08.2019 – 18.08.2019

Omul se naste o persoana si devine o personalitate. Personalitatea este ceea ce poate arata omul in lume despre sine. Istoria de viata ne modeleaza comportamentele, atitudinile, valorile. Venim in aceasta lume cu un anumit bagaj, o mostenire spirituala a neamului si totodata doar cu cele cinci simturi, cu care ne descurcam foarte bine, punem lumea in miscare, se invarte in jurul nostru pentru a ne indeplini nevoile.
Invatam emotiile sau ele sunt deja acolo prin mostenirea genetica? Unii afirma ca ne ascundem in spatele unei masti, ca si cand am fi niste infractori, vrem sa devalizam banca de fericire a omenirii, sa furam cat mai mult, sa manipulam pentru a ne umple desagii de implinire si iluminare, prin metode oculte.
De ce sa pleca de la astfel de viziuni asupra omului, a umanitatii sale? Cand am putea pleca de la pudoare, demnitate, autenticitate si responsabilitate si libertate.
Exista o masca! Nu cea a infractorului sau a escrocului. Ci aceea ce protejeaza ce este cel mai sensibil, delicat, diafan in om, partea spirituala.
• Ce este mintea ?
• Cum apar emotiile? De ce fugim de ele? Care este mesajul emotional?
• Cum apare suferinta si ce facem gresit in mintea si cu emotiile noastre?
• Cauzele suferintei emotionale. Oare sunt anumite cauze sau anumite procese, ori amandoua?
Poti gasi raspunsurile la aceste intrebari si la multe altele participand la aceasta tabara de dezvoltare personala.
Vom imbina placut lucrul cu propria persoana cu plimbari in natura, drumetii, meditatii, buna dispozitie, jocuri, in compania unor oameni placuti, prietenosi si interesati de aceleasi lucruri ca si tine.
Tematica va aborda modul in care ne-am structurat comportamentul fata de celalalt si fata de propria persoana, importanta pe care am acordat-o emotiilor, dinamica luarii deciziilor atunci cand intampinam o dificultate emotionala, un blocaj sau starea de „lupta sau fugi”.
• Amintire, emotie, decizie
• Emotie, convingeri limitative
• Fuga de suferinta
• Vindecarea trecutului
• Emotia un spatiu al informatiei
• Mintea si locul ei in lumea persoanei
Atelierele de lucru vor face referire la problematici ale trecutului legate de emotie si luarea deciziilor, integrarea evenimentelor dureroase sau mai putin placute din viata noastra, punand bazele unui comportament sanatos, pentru a trai o viata valoroasa, implinita si cu sens. Vom aborda sistematic fiecare situatie de viata, pornind de la ceea ce te deranjeaza, supara, creeaza dificultate in prezentul tau.
Sase ore de curs pe zi de dezvoltare personala si constientizare a propriilor atitudini, de remodelare si armonizare, impartite in doua ateliere de cate trei ore, dimineata si dupa amiaza. Atelierele vor cuprinde exercitii de energizare, exercitii de relaxare, discutii libere, jocuri de rol, meditatii si filme tematice.
TRAINER: Ionel BACIU
Psiholog, psihoterapeut, formator acreditat ANC, coach , cu experienta de peste douazeci de ani in terapie individuala si coordonare de grupuri de dezvoltare personala prin cunoastere de sine, Practician Tehnici de Eliberare emotionala EFT nivel 1,2,3 & Matrix Reimprinting.
LOCUL DESFASURARII: vila in Balvanyos sau Tusnad, jud. Covasna
PERIOADA: 12.08.2019 – 18.08.2019
Numarul de locuri este limitat la maxim 20.
Costurile de cazare: 35-50 RON pe noapte de persoana in camere de doua sau trei locuri cu baie proprie, daca cineva doreste sa locuiasca singur in camera este posibil, cu achitarea costului integral al camerei de doua locuri.
Masa: trei mese pe zi, aproximativ 200 RON pentru toata perioada de sapte zile.
Cost cursuri: 800 RON de persoana, (varsta minima – 18 ani).
Telefon 0734 510 106, 0722 735 231,
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala