Tabara vindecare somato-emotionala
Votati
Organizator:
Tip eveniment: seminar
Data: 26-05-2019 16:00
Durata: 5 zile
Locatie: Sibiu
Tabara vindecare somato-emotionala
Tabara Vindecare Somato-Emotionala are la baza, la nivel de program, tehnicile aplicate de catre facilitatorii de proces de vindecare a memorilor adanci.

https://evolutioncoaching.lpages.co/evolutionsomatoemotionalsystem/?fbclid=IwAR3NXbVqdnf_LkM99gnZa6vVR-YRhlSX6Itdf5kXQZCMPKQhjsoogVlYNAs

Metoda ESES prezentata la linkul de mai sus este, din perspectiva mea, o tehnica care te ajuta in eliberarea subconstientului care creaza tipare de viata. Este ca si cum ai iesi din viata asta si ai merge intr-o zona dintre vieti, in care calatoresti, ca si cum ai fii intr-o poveste. Si vezi povestiile de viata, intelegi istoriile, intelegi perspectivele fiecarei parti, iubesti contrariile care ajuta continuu la crestere. Aceste povesti de viata care de tin cpativi in relatii peste timpuri, care ne tin captivi in promisiuni si legaturi facute de noi sau de altii. Imganati-va ca tineti in fata voastra imaginea tuturor vietilor voastre. Ca va uitati la cea de acum, la urmatoarea, la urmatoarele indiferent daca merg catre trecut sau viitor. Simtiti cum va conectati la voi, cei care sunteti in toate persoanajele din toate timpurile - acelasi eu - mai multe personaje, in mai multe trupuri, in mai multe timpuri. Si vezi, jocul vietii.

Intelegi pacaleala omului care a imbratisat forma credintei in forma, in ritual, in procesiune si a perdut continutul. Intelegem ca ne rugam la forma - la un cuvant care sa contina un continut care contine insusi cuvantul care nu a fost inca spus.

Te uiti la tine om si realizezi ca in multitudinea de vieti ai mult de vindecat. Te uiti la toate acele bucuri si tristeti pe care le-ai trait, simti toata emotia lor, simti viata traita din plin prin toata emotia ei.

Si te intrebi, cum opresc aceasta suferinta in mine?
Si realizez ca suferinta poate fii schimbata acolo unde a fost scrisa in mod intensiv, fara capacitatea de a te opune, tu ca viitor copil.

9 luni in care toata realitatea mamei este realitatea ei, toate starile ei de bine sunt starile tale ca si copil, ca simti, ca traiesti, ca iti dai voie si te limitezi prin prisma limbajului emotional din campul mamei. Si viziunea din campul mamai se proiecteaza pe ecranul mental al copilului si copilul vede, aude, intelege, stie, simte, ceea ce mama percepe. Viziunea ei asupra lumii este acolo.

Mama vede lumea, o viseaza, devine creatorul ei prin viziunea ei.
Si copilul o vede prin ea.
Si mama si copilul vad o lume impreuna, prin ochii mamei.
Si copilul vede, simte, traieste lumea prin ochii mamei. Toata dinamica emetionala adusa la vaiata de mama, activeaza in copil traumele corespondente sa fie vindecate.


Intrebarea este: Cum Iesim de Aici?
Cum Iesim din din aceasta pacalala a mintii, blocati in a ne inchina unui Dumnezeu care poate fii cunoscut doar prin atributele lui. Am uitat ca noi avem nevoie sa devenim atributul si nu sa imbracam haina Numelui Sau!

Prin vindecarea Somato Emotionla - metoda ESES, abordam o metoda simpla si extrem de profunda. O metoda care va sta la baza mai multor programe pe care urmeaza sa le dezvolt in acesta directive. Metoda se numeste Vindecare in Pantecul Mamei si are in vedere vindecarea tuturor pantecelor in care te-ai nascut vreodata, pentru a elibera sufletul de toate amprentele si legaturile fiecarei intrupari.

Vom calatori in viitor in vieti in care devenim resursa pentru cei care suntem in aceasta viata.

Iesim in afara constructelor mentale, calatorim in pantecul mamei, ca femeie adapostind in interior, intr-o mare lumina si iubire, femininul si masculinul, care-si stralucesc unul altuia, in corpul femeii sau al barbatului. Stralucim in interior si viziunea noastra asupra lumii s-a schimbat. Si odata cu ea si lumea.

Tabara se adreseaza in primul rand participantilor la cursul de formare ESES:
https://evolutioncoaching.lpages.co/evolutionsomatoemotionalsystem/?fbclid=IwAR3NXbVqdnf_LkM99gnZa6vVR-YRhlSX6Itdf5kXQZCMPKQhjsoogVlYNAs.

De asemenea se adreseaza terapeutilor, formatorilor, psihologilor si psihoterapeutilor, coaches.
Va astept sa veniti doar daca ati mai lucrat cu transe, transe adanci.
Va rog, daca sunteti fumator, bautor de cafea regulat, consumator de aclool, consumator de carne, sa nu veniti in tabara.
Daca nu sunteti dispus/a sa renuntati la credintele ca stim ceva si ne dam voie sa intelegem ca dincolo este inceputul la urmatoarea etapa.

Pentru mai multe detalii:
Va rog sa o contactati pe Roxana Tudose le numarul de telefon:
0727 821 524, adresa de email: roxana.tudose@viatavie.ro.

Perioada: 26 mai - 2 iunie
Pensiunea Sibiel, Sibiu, Judetul Sibiu

Cost participare:
- 2 500 lei pentru plata integrala facuta pana la data 15/04/2019
- 3 000 lei pentru plata avans in valoare de 1 500 lei si plata diferenta pana la data desfasurarii evenimentului.


Va doresc zile minunate cu Iubire in Suflet!

Alexandru Antonie
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo