Tabara "Vindecare somato-emotionala"

Organizator: Alexandru Antonie
Tip eveniment: seminar
Data: 20-10-2019 16:00
Durata: 5 zile
Locatie: Sibiel
Tabara
Tabara "Vindecare Somato-Emotionala" are la baza, la nivel de program, tehnicile aplicate de catre facilitatorii de proces de vindecare a memoriilor adanci.

Metoda de vindecare somato-emotionala este o tehnica care te ajuta in eliberarea subconstientului care creeaza tipare de viata. Este ca si cum ai iesi din viata asta si ai merge intr-o zona dintre vieti, in care calatoresti, ca si cum ai fi intr-o poveste. Aceasta metoda te ajuta sa vezi povestile de viata, sa intelegi istoriile, sa intelegi perspectivele fiecarei parti, sa iubesti contrariile care ajuta continuu la crestere. Povestile de viata care ne tin captivi in relatii peste timpuri, ne tin captivi in promisiuni si legaturi facute de noi sau de altii. Imaginati-va ca tineti in fata voastra imaginea tuturor vietilor voastre. Ca va uitati la cea de acum, la urmatoarea, la urmatoarele indiferent daca merg catre trecut sau viitor. Simtiti cum va conectati la voi, cei care sunteti in toate personajele din toate timpurile - acelasi Eu - mai multe personaje, in mai multe trupuri, in mai multe timpuri. Si astfel vezi jocul vietii.

Intelegi pacaleala omului care a imbratisat forma credintei in forma, in ritual, in procesiune si a pierdut continutul. Intelegem ca ne rugam la forma - la un cuvant care sa contina un continut care contine insusi cuvantul care nu a fost inca spus.

Te uiti la tine si realizezi ca in multitudinea de vieti ai mult de vindecat. Te uiti la toate acele bucurii si tristeti pe care le-ai trait, simti toata emotia lor, simti viata traita din plin prin toata emotia ei.

Si te intrebi, cum opresc aceasta suferinta in mine?
Si realizezi ca suferinta poate fi schimbata acolo unde a fost scrisa in mod intensiv, fara capacitatea de a te opune, tu ca viitor copil.

9 luni in care toata realitatea mamei este realitatea ei, toate starile ei de bine sunt starile tale ca si copil: simti, traiesti, te limitezi prin prisma limbajului emotional din campul mamei. Si viziunea din campul mamei se proiecteaza pe ecranul mental al copilului si copilul vede, aude, intelege, stie, simte, ceea ce mama percepe. Viziunea ei asupra lumii este acolo.

Mama vede lumea, o viseaza, devine creatorul ei prin viziunea ei.
Si copilul o vede prin ea.
Si mama si copilul vad o lume impreuna, prin ochii mamei.
Si copilul vede, simte, traieste lumea prin ochii mamei. Toata dinamica emotionala adusa la viata de mama, activeaza in copil traumele corespondente sa fie vindecate.

Intrebarea este: Cum iesim de Aici?
Cum iesim din aceasta pacalala a mintii, blocati in a ne inchina unui Dumnezeu care poate fi cunoscut doar prin atributele lui. Am uitat ca noi avem nevoie sa devenim atributul si nu sa imbracam haina Numelui Sau!

Prin Vindecarea Somato Emotionala - metoda ESES, abordam o metoda simpla si extrem de profunda. Metoda se numeste Vindecare in Pantecul Mamei si are in vedere vindecarea tuturor pantecelor in care te-ai nascut vreodata, pentru a elibera sufletul de toate amprentele si legaturile fiecarei intrupari.

Vom calatori in viitor in vieti in care devenim resursa pentru cei care suntem in aceasta viata.

Iesim in afara constructelor mentale, calatorim in pantecul mamei, ca femeie adapostind in interior, intr-o mare lumina si iubire, femininul si masculinul, care-si stralucesc unul altuia, in corpul femeii sau al barbatului. Stralucim in interior si viziunea noastra asupra lumii s-a schimbat. Si odata cu ea si lumea.

Tabara se adreseaza in primul rand persoanelor care doresc o vindecare profunda, la nivelul cauzelor care au generat dezechilibre pe diverse paliere ale fiintei.
De asemenea se adreseaza terapeutilor, formatorilor, psihologilor si psihoterapeutilor, coachilor facilitatorilor de procese...
Va rog, daca sunteti fumator, bautor de cafea regulat, consumator de alcool, consumator de carne, sa nu veniti in tabara.
Daca nu sunteti dispus/a sa renuntati la credintele ca stim ceva si ne dam voie sa intelegem ca dincolo este inceputul la urmatoarea etapa.

Pentru mai multe detalii:
Va rog sa o contactati pe Oana Eliza Clopotel la numarul de telefon:
0745 832 910, adresa de email: eliza.clopotel@viatavie.ro.

Cost participare:
- 2 500 lei pentru plata integrala facuta pana la data 30/09/2019
- 3 000 lei pentru plata avans in valoare de 1 500 lei si plata diferenta pana la data desfasurarii taberei.


Va doresc zile minunate cu Iubire in Suflet!

Alexandru Antonie
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
BMSE

EmRys - Arta spirituala