Tantra~ Alchimia Interioara
Votati
Organizator: Kiran & Jivan
Tip eveniment: workshop
Data: 12-01-2019 10:00
Durata: 24 ore
Locatie: Bucuresti
Tantra~ Alchimia Interioara
Va invitam la un workshop experiential special de Tantra si Meditatie la inceputul noului an. Un weekend in care vom explora si aprofunda impreuna alchimia tantrica prin exercitii de respiratie constienta, meditatii si ritualuri tantra ce sustin mai intai contactarea si apoi transformarea energiei vitale.

Alchimia este deseori definita ca un process in care ceva obisnuit, prozaic se tranforma in ceva extraordinar, uneori prin modalitati ce nu pot fi explicate. La fel este si atunci cand traim viata dintr-o perspectiva si experienta tantrica.
Tantra ne invita sa imbratisam si sa unificam dimensiunile (aparent) prozaice, sexuale si sacre ale vietii. Tantra ne invita sa imbratisam fiecare moment cu totalitate, sa raspundem corporal (fiind in contact cu senzatiile si simturile), sa simtim cu inima, sa percepem cu claritate si sa fim pe deplin prezenti la noi, la ceilalti si la viata.

Calea Tantra ne arata ca putem stapani cu maestrie sau purifica doar ceea ce suntem dispusi sa imbratisam direct in noi insine: dorintele noastre, intunericul si lumina noastra, pasiunea noastra, placerea si durerea. Atunci traim din recunostinta si gasim binecuvantarea starii noastre naturale ce poate fi retrezita si renascuta in fiecare moment.

In acest workshop experiential vom explora modalitati, meditatii si ritualuri tantra prin care sa aducem energie, pasiune si constientizare in toate momentele aparent ordinare si extraordinare astfel incat sa facem din viata de zi cu o zi o calatorie de trezire constienta si transformatoare. Vom practica ritualuri si tehnici tantra de meditatie si respiratie ce sustin transformarea energiei, constientizarea, expansiunea simturilor si a starii de vitalitate si prezenta pana la contopirea cu momentul prezent, cu viata, cu universul.

Tantra este, in esenta, o metoda de expansiune ce ne provoaca sa traim plenar. Cand ne trezim si ne conectam la alchimia interioara experimentam o mare bucurie, vitalitate, placere si expansiune in toate aspectele din viata noastra.

Workshop experiential deschis tuturor, de la incepatori la “experti”, cupluri sau single. De altfel, parcursurile de TantraMeditation cu Kiran & Jivan sunt mereu diferite si se adreseaza tuturor celor interesati de constientizare, regasire, dezvoltare/ evolutie sau transformare personala si de aducerea unei calitati meditative si tantrice in viata de zi cu zi.

Despre facilitatori:
Kiran si Jivan au o experienta bogata si variata cu practica tantra si meditatia in general. Practica lor personala a trecut prin za zen, yoga, tai chi, meditatii active, ritualuri samanice si tantra. Pentru ei tantra este un mod de a fi, este o calitate ce se poate rasfrange in orice facem in viata de zi cu zi. Din 2007 sustin impreuna seminarii experientiale de crestere si transformare personala prin meditatie, tantra, constientizare corporala, exprimare emotionala, terapie experientiala si trance dance. In evenimentele pe care le sustin creeaza un spatiu de relaxare, incredere, joaca, acceptare, profunzime, iubire si confidentialitate.
S-au specializat in si colaboreaza cu binecunoscute institute si scoli internationale din domeniul meditatiei, dezvoltarii personale si terapiei experientiale. Sustin cursuri in Romania (unde locuiesc) si frecvent in Germania si Rusia. Pe parcursul anilor au sustinut cursuri si in Spania, Polonia, Cehia, Olanda, Grecia, India.
Mai multe despre Kiran & Jivan gasiti direct pe pagina lor oficiala:
https://www.facebook.com/KiranandJivan/

****************
Investitia ta: 560 lei
*Include: participarea, materialele folosite la workshop, ceaiuri organice, fructe & snacks-uri sanatoase.

Inscrieri: Kiran.Jivan.Info@gmail.com, WhatsApp +40 728 775 498 (Kiran)
*Locuri limitate la 40 de participanti. Inscrierile se fac pana pe 5 ianuarie.
**Inscrierea devine valida dupa achitarea costului de participare. Veti primi detalii de plata la inscriere.
************

This is a TantraMeditation workshop lead by Kiran and Jivan in Bucharest. We invite you for a playful tantric exploration of inner alchemy.
During these 2 days you will experiment different tantra exercises and meditations that support you into getting grounded, being in touch with yourself, your feelings, your aliveness.
We will use body awareness, conscious breathing exercises, dance & movement, individual & couple exercises and tantric meditations to tune in, connect to the body, to your energy and expand the perception of the present moment. Bringing all the attention to the body and the senses you will tune into and expand your presence into the mystery of here and now.

Schedule:
10.00- 11.15: Session 1
11.15- 11.30: Tea break
11.30- 13.00: Session 2
13.00- 14.30: Lunch break
14.30- 16.00: Session 3
16.00- 16.30: Tea break
16.30- 18.00: Session 4 (& closing circle on Sunday)

Your investment: 560 lei ~ ~ 125 Eur
Bookings: Kiran.Jivan.Info@gmail.com

Let's explore & enjoy the Tantra alchemy!
………………………..
‘Tantra is alchemy; it can transform your centers, it can transform the other's centers, it can create a rhythm and harmony between you and your beloved. That is the beauty of Tantra. It is like bringing electricity into your house. Then you can turn it on and off whenever you want. And you can have a thousand and one uses of it; it can cool your room, it can heat your room. Then it is a miracle. ’- Osho
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo