TARG de miez de vara

Votati
Organizator: Adoptă un țăran
Tip eveniment: seminar
Data: 13-07-2019 11:00
Durata: 4 ore
Locatie: Strada Morii 481, 507190 Sanpetru, Romania
TARG de miez de vara
Dragii nostri iubitori de tarani, intrucat anul acesta v-am promis multe targuri si agape, continuam seria de intalniri cu gust bun si va invitam, din nou, in comunitatea frumoasa din Sanpetru, chiar in curtea mare si verde a Caminului Cultural.

Ne vom bucura din nou de producatori autohtoni, de placinte cu gust bun si branzeturi proaspete, de carnuri si legume direct din gradina, de fructe de sezon, sucuri naturale si ciocolata de casa, de ouale de tara si slanina grasa si gustoasa. De aceasta data, vedetele sunt LEGUMELE, caci a venit sezonul! Pe langa ele insa ne vom delecta si cu alte bunatati. Urmariti wall-ul acestui eveniment pentru a afla ce gospodari ne onoreaza cu prezenta de aceasta data. Speram sa fie mult mai multi, dar asta, din nou, depinde de prognoza meteo.

Surprizele se vor tine lant pentru sanpetreni, caci planuim alteliere faine cu mesteri unul si-unul! Bineinteles ca vom avea din nou activitati pentru copii, pe care le vom onora daca prognoza meteo e buna. Ce ziceti, oameni faini? Merita un drum pana la Sanpetru? Se poate ajunge cu masini personale, dar si cu autocarele Codreanu de la gara, pentru cei care nu au mijloc de transport. Din 1 iulie s-a introdus chiar autobuz, numarul 420 din Rulmentul. Iar cine vine cu #bicicleta primeste de la noi un mic dar! Trageti-ne de maneca!

Va asteptam asadar cu bucurie pe 13 iulie, de la 12 fix, in curtea Caminului Cultural din Sanpetru, Brasov. Lasati grijile acasa, insa luati cu voi tolbe multe, caci sigur veti gasi bunatati pentru toti membrii familiei. Si nu uitati, proiectul Adopta un taran are nevoie de sprijin: intrucat am reinceput vizitele in gospodarii, va indemnam sa ne sustineti cu o donatie la fata locului. Cautati asadar cutiile de donatii, caci doar sprijinind acest demers vom putea duce mai departea treaba pe care am inceput-o. Va reamintim ca gospdodarii nostri sunt ajutati 100% de noi si nu platesc taxa la targuri, cum nici pentru promovarea online nu le pretindem nimic. Chiar ne dorim sa creem o cumunitate mare si frumoasa, de care beneficiaza tarani si oraseni deopotriva. Sprijinul vostru este asadar indispensabil. Multumim!

IMPORTANT: pot sa apara situatii neprevazute, cand anumiti gospodari sa nu ajunga desi s-au anuntat (data trecuta, oamenii faini cu rapanele nu ne-au mai putut vizita, intrucat nu au mai primit rapane de la pescarii cu pricina; speram insa de aceasta data sa ne bucure cu prezenta).

#adoptauntaran
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala
BMSE