Tepro - terapia energetica a prosperitatii
Votati
Organizator:
Tip eveniment: seminar
Data: 12-05-2019 09:00
Durata: 5 zile
Locatie:
Tepro - terapia energetica a prosperitatii
TEPRO - Terapia Energetica a Prosperitatii

Ce este acest Curs?
Un program intensiv care dureaza 30 de zile, extrem de practic, care condenseaza cele mai eficiente tehnici, metode si procedee subtile energetico-informationale pentru deblocarea si cresterea Prosperitatii. Este un curs ESOTERIC al banilor si prosperitatii, cu exercitii si tehnici practice care vizeaza eliminarea blocajelor si cresterea factorului de atractie pentru bani si prosperitate.

Ce nu este acest Curs?
Nu este un curs de dezvoltare personala clasic, care sa lucreze cu convingerile dumneavoastra limitative si care sa va schimbe conceptia despre bani si prosperitate, obiceiurile de a castiga, cheltui, economisi si investi. Nu este un curs motivational.

De ce un Curs specializat - Terapia Energetica a Prosperitatii?
Desi exista elemente practice esentiale care abordeaza Prosperitatea atat in cursul ”Transformarea - Noul Tu” cat si in ”Expert Protectie Subtila SPS - o cariera pentru mileniul trei”, acestea sunt cursuri mult mai largi, primul vizeaza holistic toate dimensiunile fiintei, si trece prin toate, al doilea are un focus pe protectia personala subtila, sau protectia subtila ca si cariera, si dezvoltarea capacitatilor extrasenzoriale / subtile / energetice pentru a functiona la alt nivel de vibratie.
Este nevoie de un Curs dedicat, de 30 de zile, in care sa se lucreze DOAR prosperitatea, din punct de vedere energetic si informational, printr-o paleta de tehnici, procedee practice, care vizeaza transformarea structurii prosperitatii, eliminarea blocajelor si schimbarea factorului de atractie al banilor. Cursul va aborda multidimensional toate elementele subtile care pot influenta prosperitatea si va urmari sa elimine ce trebuie eliminat si curatat, sa deblocheze ce trebuie deblocat si sa dezvolte ce trebuie dezvoltat, astfel incat sa ne atingem potentialul propriei prosperitati.

Unde si cum se desfasoara acest Curs?
Cursul se desfasoara chiar in telefonul tau, pe WhatsApp. Nimic mai simplu de atat.
Intr-un grup inchis pe WhatsApp, eu, Alexandru Raducanu, cu o pregatire de 25 de ani in domenii de frontiera a cunoasterii, trimit zi de zi, timp de 30 de zile, mesaje text, vocale si video cu exercitii, practici, meditatii si teme de lucru. Iar voi, participantii, faceti aceste teme independent, in spatiul fiecaruia, in timpul pe care il aveti disponibil. Nu este necesar sa fiti la o anumita ora online. Nu trebuie sa va prezentati fizic niciunde. Tot ce este necesar este sa va acordati 30 min/ zi pentru a efectua exercitiile TEPRO - Terapia Energetica a Prosperitatii.


Cursul incepe duminica, 12 mai, chiar pe telefonul tau si se incheie pe 12 Iunie.

Pentru cine este acest Curs?
Pentru oricine a constientizat importanta dimensiunii subtile a vietii si este pregatit sa treaca si printr-o pregatire subtila energetico-informationala specializata pe subiectul Prosperitatii, astfel incat, folosind aceste tehnici si metode esoterice sa dezlantuie intregul sau potential de prosperitate.

Disclaimer: Un astfel de curs este putin probabil sa va schimbe DE UNUL SINGUR situatia financiara, este nevoie si de ACTIUNE CONCRETA, in profesia sau afacerea dvs. Vreau sa clarific foarte clar acest lucru. Cursul va schimba karma financiara si factorul de atractie al banilor si prosperitatii astfel incat sa fiti mult mai inspirati, mai eficienti si sa scapati de lanturile energetico-informationale care v-au franat prosperitatea. Sa atrageti mai usor oamenii potriviti si oportunitatile in viata dumneavoastra. Va va invata sa nu mai conduceti prin viata financiara cu frana de mana trasa, dar in continuare dvs veti fi cel care va trebui sa conduca masina.

Cat costa si cum ma inscriu?
Taxa de Curs acopera participarea la curs pentru cele 30 de zile si este in cuantum de 900 lei (TVA inclus), sau 200 Euro pentru cei din diaspora.

Participarea la curs va mai presupune cumpararea unei mici recuzite de lucru (totalizand costuri intre 50 si 100 lei, functie de ceea ce va alegeti din produsele lor) pentru care o sa va recomand un website de pe internet care nu are nici o legatura nu compania noastra, este doar o resursa externa la care apelam sa luam de-a gata ce ne trebuie - insa le veti putea achizitiona de unde doriti sau le veti putea confectiona chiar dvs, daca aveti abilitati si pasiune pentru mici lucrari de bricolaj. O sa vedeti despre ce este vorba la momentul potrivit.

Pentru inscriere platiti taxa aferenta in contul Canal 33 Network SRL, in contul RO66INGB0000999903985259, (cont in LEI) specificand Taxa Curs ”TEPRO - Terapia Energetica a Prosperitatii”, si trimiteti confirmarea de plata pe WhatsApp la nr 0729.39.49.80, insotit de nume.

Pentru cei din Diaspora / Strainatate care doriti sa platiti direct in euro, puteti plati 200 euro in contul de euro al Canal 33 Network SRL, respectiv RO71INGB0000999905442885, cod Swift INGBROBU.

De ce sa te inscrii?
Pentru ca meriti sa ai toate conditiile si sansele de a te realiza financiar la nivelul maxim posibil al potentialului tau din aceasta viata, fara a fi tras inapoi de diverse elemente karmice, programe si energii acumulate, relatii toxice care au lasat urme pe structura prosperitatii dvs si orice alegere din viata care v-a modificat factorul de atractie al banilor si prosperitatii. Aveti dreptul la un nou inceput.
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo