Tibetan reiki

Organizator:
Tip eveniment: seminar
Data: 26-10-2019 11:00
Durata: 6 ore
Locatie: Bucuresti
Tibetan reiki
Sambata 26 oct. 2019, orele 12-18
Bucuresti


Grad 1
- Istoricul formarii sistemului Tibetan ReiKi
- Autotratament: - formarea hiperspatiului care duce la perceperea propriei energii vitale prin intarirea corpului si campului vital. Campurile vitale depind de propriul corp vital, a carui manifestare este cel fizic.
- pozitiile palmelor,
- Atitudinea – REI- Respect, incredere, onoare, apreciere, recunostinta, practicata prin Gassho (mudra sinceritatii in budism), care implica intreaga fiinta a practicantului ReiKi.
- Byosen: deprinderea de a percepe senzatiile – Kan si Hibiki
- Tehnici de percepere a Ki-ului (Yin si Yang in manifestare).
Voi include tehnica Hui Yin pentru ca acum, consider ca este necesara in a avea perceptii mult mai clare si a dobandi autocontrol de la primii pasi.

Grad II:
- Simbolul Puterii
- Simbolul mental emotioanal-stapanirea mintii
- Simbolul curcubeului
- Simbolul Tama Surra
- Simbolul Dumo
- Raku - fluxul de energie pe verticala in interiorul corpului, in timp ce energia curge intr - o maniera orizontala. Respiratia rinichilor.
- Meditatia simbolurilor
Mai mult despre acest sistem energetic >
http://reiki-jurnalulunuimaestru.blogspot.ro/p/tibetan-reiki.html

plata> http://dor-danaela.blogspot.ro/2016/07/darul-platilor.html

Inscrierea se face prin email la : dordanaela@gmail.com
Va rog sa mentionati numele si nr. de telefon
Locatia va fi stabilita si anuntata in timp util celor inscrisi.

Va rog sa aveti caiet si pix.Sistemul Tibetan ReiKi are patru grade de predare iar la final, confirmarea se va da pentru Maestrul Reiki Usui si Tibetan ReiKi celor care doresc sa predea mai departe, impreuna sau separat.


Cursul este structurat avand ca baza sistemul ReiKi Usui, care se preda integral, completat cu informatii si practici care au fost intelese treptat, cu cat noi ne-am dorit asta, pentru a ne regasi fiecare Fiinta Personala, asa cum simtim ca suntem, care deschid poarta catre Vindecare dictata de Inteligenta Corpului- pe care incepe stiinta sa o studieze acum. Cand esti capabil sa exerciti control la nivel celular sau neuronal, atunci ar fi posibil sa vindeci traumele de orice natura sunt ele. Informatiile duc la crearea deprinderilor care trebuie incontinu sustinute prin practica personala.

Devenirea umana este o Arta Sacra, atat de mult dorita si acum, care depinde numai si numai de fiecare. Starea de echilibru si armonie devine puternica si permanenta cu cat practicam constant. Vibratiile de natura inalta, spirituala, nu sunt inca suficiente pentru a contrabalansa energiile negative accumulate pana acum la nivel de omenire. Pregatirea fiecaruia este necesara pentru ca Energia este initial informatie. O stabilizezi si asa obtii un rezultat material, vizibil. Ceea ce ne dorim intelegand ca este posibil doar atunci cand practicand vedem rezultatele, altfel ramane o „idee frumoasa”. Cu practica mai avem de … practicat !!!

Binecuvantare in toate clipele tale!
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala