Traieste cu inima deschisa.

Organizator: Liliana Bauman Event
Tip eveniment: seminar
Data: 29-10-2019 18:00
Durata: 2 ore
Locatie: Brasov
Traieste cu inima deschisa.
Osho spunea ca “Adevarata inteligenta este cea a inimii. Ea nu e intelectuala, este emotionala. Nu seamana cu gandirea, seamana cu simtirea. Ea nu este logica, este iubire “

-Experimentele medicale si stiintifice au aratat in mod repetat ca orice sentiment de iubire si de apreciere orientat catre alta persoana are efecte fizice pozitive masurabile asupra corpului fizic. La fel si in cazul aprecierii si iubirii catre propria persoana.
-Semnalele electromagnetice emisa de catre inima pot fi detectate de undele cerebrale ale altor persoane.
-Primul organ creat al fatului este inima.
-Inima genereaza o energie electromagnetica de 60-100 de ori mai puternica decat cea a creierului.
-Emotiile neprocesate de-a lungul vietii (vietilor) creaza in jurul inimii un zid energetic de protectie, care practic ne inchide inima si capacitatea de a simti si oferi iubirea.
Mintea noastra subconstienta, a carei putere nu cunoaste limite, se foloseste uneori de emotiile traite,de experiente traumatice pentru a crea un zid sau un scut in jurul inimii, pentru a se proteja pe viitor. Este vorba literalmente de un zid energetic cat se poate de concret.

Te invitam la o intalnire in care vom discuta despre inima si chakra inimii, ne vom explora spatiul interior al inimii, constientizand zidul pe care ni l-am construit pentru a ne proteja inima si motivele pentru care am ajuns sa il construim. Printr-o tehnica originala meditativa, indepartam acest zid din jurul inimii si vom accesa resurse, pentru relatii si o viata care sa ne implineasca.
Vom aduce intelegere, iertare, bucurie si vindecare in trecutul nostru. Ne vom elibera de tot ce nu ne mai foloseste.

In incheiere vom impartasi experienta si constientizarile avute (doar cine doreste) fapt care ne poate ajuta sa integram mai bine trairile avute.

Daca te intrebi cum te poate ajuta asta pe tine, sa stii ca beneficiezi de pe urma meditatiei prin simplul fapt ca intri intr-o stare modificata de constiinta, stare care ea singura iti aduce bucurie, eliberare de stres, energizare sau chiar vindecare.

Facilitator al acestor intalniri este Attila Pall, terapeut prin regresia in vieti anterioare, psiholog, formator, etc.

Mai multe despre Attila Pall:
https://echilibrareenergetica.com/despre/


Pentru ca locurile sunt limitate, te rog confirma participarea rezervandu-ti locul prin sms la nr.0741577064 sau prin mail liliaana.event12@gmail.com

Organizator eveniment: Liliana Bauman

Pentru participarea la aceasta intalnire sugeram o donatie de 20 lei.

Va asteptam cu drag!
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala