Tratament interactiv Merkabah

Organizator: Calea Luminii
Tip eveniment: seminar
Data: 17-11-2019 11:45
Durata: 3 ore
Locatie: Bucharest
Tratament interactiv Merkabah
O sedinta de tratament dureaza aprox. o ora jumatate si cuprinde 2 etape:
1) AUTOPURIFICARE - eliminarea energiilor negative, a stresului, a blocajelor energetice. E recomandata o pregatire in prealabil: Sambata 16 Noiembrie 2019 va fi o zi de hrana usoara, iar Duminica dimineata ideal e sa tii un post alb (fara hrana solida, fara tutun si alcool, se pot bea urmatoarele lichide: agheasma, ceai de isop sau apa). Deci in dimineata tratamentului, se omite micul dejun, adica nu se mananca nimic pana dupa terminarea sesiunii de tratament, apoi se revine la alimentatia obisnuita.

2) ENERGIZARE SI VINDECARE - prin cateva tehnici eficiente si simple, pe care le vom practica impreuna, inclusiv prin terapia palmelor de Lumina, metoda lui Iisus Hristos, ce are ca efect deschiderea tuturor chakrelor si incarcarea lor cu Lumina, care este cel mai important proces in vindecare.

Locurile sunt limitate (doar 14), deci se ocupa in ordinea rezervarilor! O sedinta costa doar 100 ron! Se accepta in plus si donatii.
Reduceri:
De vii cu cineva in spate, ai redus la jumatate!
Vino cu doi care platesc, si pe tine te scutesc!

Non-stop, va puteti inscrie prin SMS semnat (nume si prenume) catre nr telefon: 0763.525.299. Va rog sa specificati activitatea la care va inscrieti: "tratament Merkabah". Locatia exacta (sala) va fi comunicata celor inscrisi, prin SMS semnat, cu o zi inaintea evenimentului.

Va astept cu drag!
Horatiu Mihail

http://www.horusra.com/pag/tratamente.php

Nota:
In cadrul tratamentelor pe care le fac, nu recomand intreruperea medicatiei in cazul celor cu probleme grave de sanatate (de ex. diabet, boli de inima). In cazul celor bolnavi de cancer, sunt acceptati la sedintele de tratament doar cei care NU fac sedinte de chimioterapie (citostatice=otravirea organismului).
Vindecarea se poate produce nu prin otravirea corpului fizic si energetic, ci doar prin credinta sincera si puternica in Dumnezeu si in vindecare, prin rugaciune spusa din inima, cu ajutorul terapiilor alternative, naturiste, precum SACROTERAPIA si Cura doctorului Rudolf Breuss.
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
BMSE

EmRys - Arta spirituala