Trezeste Divinul Launtric

Organizator: AER Events
Tip eveniment: seminar
Data: 24-01-2020 10:00
Durata: 9 ore
Locatie: Buftea
Trezeste Divinul Launtric
Fiecare dintre noi doreste sa fie fericit, sa prospere, sa aiba o viata sanatoasa, sa traiasca in echilibru, in armonie cu sine si cu cei din jur si sa inteleaga care este vointa divinitatii.

De-a lungul erelor au existat cativa Mari Maestri care au reusit sa schimbe radical harta mentalului colectiv, oferind omenirii invataturi si strategii care sa ne aduca mai aproape de visurile noastre cele mai profunde. In ciuda accesului la cunoastere, pe care il avem astazi, omenirea - la nivel colectiv si individual - se confrunta cu adanci crize morale, existentiale si spirituale, crize care perturba directia si rostul.

Dar... EXISTA SOLUTII! Intotdeauna au existat, dar astazi, mai mult ca niciodata, ele sunt accesibile.

Evenimentul la care esti invitat/a sa participi este un eveniment care ofera solutii simple. Aceste solutii sunt simple, dar nu banale. Solutiile se bazeaza pe 2 mari tehnici: ”Harta Vietii” si ”Design-ul Vietii”.

HARTA VIETII este un sistem de ”diagnosticare” plenara a fiintei, bazata pe bagajul ancestral cu care vii in existenta: umbra, darul si siddhi (elementul divin). Este modalitatea de recalibrare a tiparelor mentale. Yuri Varlan este expert in aplicarea acestei metode. Metoda este noua si unica in Romania si impresioneaza prin precizia ei.

DESIGN-ul VIETII se bazeaza pe doua sisteme japoneze de recalibrare mentala si spirituala - Ikigai si Kaizen - sisteme ce sunt adaptate culturii si modului de a gandi occidental. Mircea Ivanof este expert in aceste 2 sisteme, astfel incat, pornind de la principiile acestor concepte, a creat un program de dezvoltare plenara - I START NEW (Un Nou Inceput) - program cu care vei face cunostinta in cadrul evenimentului.

”TREZESTE DIVINUL LAUNTRIC” este un atelier - informal si nonformal - in care tu, ca fiinta plenara, esti pus fata in fata cu propria realitate: singura capabila sa te transforme dintr-un sclav al circumstantelor intr-un stapan (creator) al lor. Este un atelier al autenticitatii tale in care vei descoperi ca toate instrumentele dezvoltarii tale sunt in tine.

De aceea, te invit cu drag la acest eveniment!

DESFASURAREA EVENIMENTULUI

”TREZESTE DIVINUL LAUNTRIC” nu este un program bazat pe gandire magica, chiar daca are legatura cu zona esoterica. Totul este matematica, am putea spune. Acest program implica o corelare a 3 planuri existentiale: 3D, 4D si 5D

INSCRIEREA la eveniment se face pe baza unui formular pe care il poti accesa mai jos. Participarea la eveniment este de 261 de lei in care este inclusa si masa de pranz.

Data maxima cand se pot face inscrierile este de 15 Ianuarie 2020. Pentru ca sunt locuri limitate (25 pe zi) rugam persoanele, care chiar doresc sa se inscrie la eveniment, sa completeze formularul si sa fie pregatite sa achite un avans.

Evenimentul se desfasoara intre orele 10 si 19, cu o pauza de masa de o ora (intre orele 14 si15).

Pentru alte detalii, nu ezitati sa ne contactati. Va multumim si va asteptam cu drag.

Echipa, A.E.R. Events.

P.S. Rugam participantii sa aiba o pereche de incaltaminte curata, de schimb.
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala