Trezirea Energiei Feminine – Celebrarea Feminitatii

Organizator: Alchimia Feminina
Tip eveniment: seminar
Data: 22-11-2019 14:00
Durata: 2 zile si 3 ore
Locatie: Busteni
Trezirea Energiei Feminine – Celebrarea Feminitatii
Multe femei simt din ce in ce mai aprins o chemare puternica si adanca din profunzimea sufletului lor – chemarea de Reamintire.
Este acea trezire a Energiei si Puterii Feminine, acea intelepciune ancestrala care a dat nastere acestei lumi si care se manifesta in tot ceea ce este. Acea energie careia i-a venit timpul sa iasa la suprafata si sa se manifeste pe deplin.

Nevoia intelepciunii energiei Feminine isi face simtita chemarea din ce in ce mai puternic. Puterea, abilitatea si darurile ei au fost subestimate si invalidate in societatea actuala. Aceasta intelepciune traieste adanc in fiecare dintre noi.

Detinem in noi intelepciunea ancestrala a tuturor ciclurilor femininului. Urmandu-ne Inima si Pasiunea, ne putem reconecta din nou la intelepciunea care doarme in noi.
Este timpul Reamintirii sa aducem inapoi in noi si pe planeta Intelepciunea Femininului.

Te invit sa te Re-conectezi, sa Celebrezi si sa iti Re-descoperi Feminitatea! Acest Retreat este despre tine, pentru tine, despre celebrarea Femeii din tine si regasirea ei – Autentica, naturala, deschisa, creativa, armonioasa, linistita, libera de orice si oricine…
De cand nu ti-ai mai dat voie sa fii tu, sa simti, sa asculti, sa te bucuri de tine, de corpul tau de tot ceea ce este in jurul tau/de viata, sa te aduci catre tine si nevoile tale?

Natura este un spatiu minunat care ne aduce catre noi, catre frumusetea naturala din noi, catre energia noastra autentica si vie… Vom dansa cu talpile goale dans intuitiv, dans mistic sacru, vom folosi elemetele naturii pentru a ne reincarca si energiza direct in inima naturii, ne vom conecta cu mama pamant si cu darurile ei, vom folosi meditatia ghidata, practicile de conectare cu corpul, miscari sacre speciale, tehnici de respiratie, cantece ancestrale si sunete speciale, exercitii de constientizare si oglindire, de introspectie si de alchimie.

Vom cobora adanc in profunzimile Feminitatii noastre, a corpurilor noastre, ca temple sacre pentru a reaprinde pasiunea pentru viata si puterea de a ne elibera, vindeca si de a aduce noi schimbari benefice in viata noastra.

Un retreat de relaxare, de conectare cu tine, de deconectare de cotidian, de celebrare si bucurie, de introspectie si oglindire, de regasire a linistii si a feminitatii tale autentice.
Vom crea un spatiu magic, suportiv, de sustinere, eliberare si celebrare a tot ce vine in aceste momente catre noi.

Vom deschide spatiul introspectiei si al intelegerii constiente, vom elibera ceea ce suntem pregatite pentru momentul de acum.
Spatiul suportiv de sustinere, intelegere, acceptare te ajuta sa te deschizi, sa te transformi si sa fii din ce in ce mai prezenta si constienta in viata ta.
Te deschizi catre acceptarea ta si a celorlalti, bucurandu-te de viata in cel mai frumos mod.

Ce vom face:
-Deschiderea cercului sacru si meditatie de armonizare
-Dansuri intuitive si miscari sacre si tehnici de respiratie pentru conectarea cu corpul, impamantare, activarea energiei sexuale, dansul elementelor, dansul sufletului
-Meditatii active si pasive pentru curatare si eliberare de ceea ce nu ne mai serveste
-Iesiri in natura pentru energizare, conectare cu mama pamant si impamantare
-Intelegerea polaritatilor si a ciclurilor tantrice, sexualitatea sacra
-Exercitii de constientizare si oglindire
-Jocuri de rol, pictura intuitiva pentru dizolvarea programelor negative
- Ne aducem hrana de iubire si ne acceptam trupul prin practici care acceseaza frumusetea reala din interior.
- Cantece ancestrale pentru deblocarea expresiei, comunicarii si conexiunea cu sufletul
- Folosim uleiurile esentiale ca instrumente pentru a trezi simturile si pentru vindecare
-Inchiderea cercului sacru

Simti si tu aceasta chemare?

Aceasta chemare de reconectare la intelepciunea Femininului din tine are nevoie de experimentare, explorare, uimire, deschidere, expansiune. Coboram astfel adanc in profunzimile interioare, observand masti si tipare de comportament, eliberand emotii captive care nu ne mai servesc, obtinand astfel claritate, intelegere, acceptare, vindecare. Astfel te poti accepta cu blandete, iti poti da voie sa fii tu insati, iti poti da voie sa gresesti, sa te ierti si sa te iubesti.

La final vei pleca indragostita de tine si viata, de darurile tale si miracolul din ele.
--------------------------
DESPRE PREM DHARIMA:
In cei sapte ani pe drumul dezvoltarii individuale, Prem Dharima a calatorit in Asia, a explorat si a urmat cursuri de feminitate, "Dans Sacru Shakti", Dans Holistic, "Terapie prin dans si miscare", Biodanza, 5 Rhythms, NLP, Terapii meditative Osho, Terapii energetice (diverse sisteme Reiki, Lama Ferra, terapie cu Cristale fizice si eterice),Tai Chi, Qi Gong, Tantra, Hipnoza, Access Bars, IEMT.
Dorinta profunda de transformare spirituala, iubirea fata de dans, fata de frumustea si gratia feminina au impins-o catre crearea acestui proiect "Alchimia feminina - Shakti Dance", in care a integrat dansul sacru si constient, meditatiile active si pasive, terapiile energetice, acestea deschizand spatiul spre ati accesa adevarul din interiorul corpului tau.
Intentia Dharimei este de a sustine din toata inima reconectarea
la adevarata esenta feminina,cu corpul si intelepciunea lui infinita, cu inteligenta si puterea imensa a inimii, urmand astfel calea ei, a ceea ce sufletul vrea cu adevarat, a intuitiei, a blandetii, a iubirii constiente, a naturaletii si autenticitatii.

"Chemarea mea pentru femeie, este de a se reintoarce la templul corpului sau, de a crede in sacralitatea si intelepciunea lui, in puterea vocii interioare si de a se deschide pentru a accesa ceea ce este deja in interiorul sau..." Prem Dharima (Numele Prem se traduce Iubire iar Dharima in sanscrita inseamna Scopul Vietii).
---------------------------------------
Aceste eveniment se adreseaza exclusiv femeilor, indiferent de experienta in dans sau meditatie.

CE SA ADUCI CU TINE: haine lejere pentru plimbari in natura, rochie alba, rochie rosie, care permit miscarea, esarfa, salteluta de yoga, blindfold, apa plata, etc.
---------------------------------------
🔎DETALII ADMINISTRATIVE:

CONTRIBUTIE: 550 Ron/pers. daca te inscrii pana pe 01 nov. Dupa 01 nov. 700 Ron.
Locatie: Valea Prahovei. Va fi anuntata ulterior celor inscrisi.
Program: Vineri 22 Noiembrie, Ora 14:00 – Duminica 24 Noiembrie, Ora 15:00

INSCRIERILE se fac in acest formular: https://forms.gle/t3B5xp4vEQTmZHZP6

Detalii: Tel: 0723 331 230, Email: prem.dharima@gmail.com

Ce oferim in program:
Cazare x 3 zile/2 nopti; activitatile de lucru, tombola cu premii.

Mesele: se platesc la restaurantele din zona. Mic dejun, pranz si cina este de aprox. 100/150 de ron. Vor fi variante la alegere, inclusiv vegetariene.

Transportul: se va face individual cu trenul sau masina personala. Esti rugata sa ne anunti din timp daca poti prelua si alti participanti alaturi de tine in masina pentru a optimiza costurile de transport.

🔎IMPORTANT:
Locurile sunt LIMITATE.
Rezervarea ferma a locului se face in baza platii unui avans de 250 LEI.
In cazul in care te razgandesti si nu vei gasi un inlocuitor, plata se pierde.
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala