Trezirea Fiintei din Dezamagire
Votati
Organizator: Catalin Manea
Tip eveniment: conferinta
Data: 31-01-2019 18:00
Durata: 2 ore
Locatie: Satu Mare
Trezirea Fiintei din Dezamagire
Dezamagirea nu poate exista fara a fi sustinuta. De obicei, eul pune dezamagirea pe seama mediului exterior. A învinui este foarte usor, însa ce folos? Este mult mai confortabil sa se adopte pozitia de victima, însa pretul este mult prea mare.

Fiinta este construita independenta, dar odata ce patrunde în mecanica egoului, atunci începe sa îsi construiasca relatii conditionate, bazate pe asteptari, atasamente si pretentii. Dar… fiinta adoarme doar pentru a se trezi.

Chiar daca pare un teritoriu ostil, dezamagirea ascunde o profunzime nebanuita. Foarte multe calatorii spirituale constiente au început în urma unor perioade de dezamagire si suferinta. Într-adevar, dezamagirea invita la cercetarea interioara – de aceea, este foarte important ca, în clipele de dezamagire, sa se înteleaga într-un mod clar si obiectiv întregul mecanism al dezamagirii.

Exista o serie de factori care conduc la dezamagire. Toti acesti factori sunt folositi de catre sinele egotic, care are pretentia ca aceasta lume sa îl satisfaca si sa îi ofere ceea ce el cauta. Lumea nu este aici sa îi îndeplineasca egoului placerile sale nesabuite – lumea este aici sa îi arate fiintei ceea ce ea înca nu a vazut pâna acum. Si, da, uneori asta doare.

Pâna la urma, fiinta va obosi. Si nu va mai lupta cu lumea. Îsi va permite câteva clipe de pauza, în care destinatia se dizolva. Fara devenire, fara victimizare, fara pretentii. Si, astfel, odihna apare. În sfârsit.

În cele din urma, din dezamagire, fiinta întelege ca pacea nu poate fi procurata si ca împlinirea interioara straluceste în mod natural în fiinta libera de greutatea propriului eu. Iar atunci apare deschiderea catre ceea ce este transcendent persoanei. Întoarcerea la Unicul si Acelasi Sine.

Informatii organizatorice:
Data: joi, 31 ianuarie 2019
Ora de desfasurare: 18:00 – 20:00
Locatia: Hotel Aramia, Str. Wolfenbutel, nr. 9
Îndrumator: Catalin Manea
Contributie sugerata: 35 Lei

Toate detaliile legate de inscriere si participare, le gasiti urmatorul link: http://catalin-manea.com/satu-mare-trezirea-din-dezamagire/
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo