Trezirea focului interior - Turneu Tummo 2020

Organizator: SpiritualitateA TantricA
Tip eveniment: seminar
Data: 18-01-2020 09:00
Durata: 9 ore
Locatie:
Trezirea focului interior - Turneu Tummo 2020
TURNEU - TREZIREA FOCULUI INTERIOR (MEDITATIA TUMMO)

In anul 2020 dorim sa ajungem cat mai aproape de cei care au ca sistem de valori dezvoltare personala si evolutia spirituala.

Afla mai multe despre tummo vizitandu-ne site-ul
http://spiritualitateatantrica.ro/tummo/

Incepand cu 18 ianuarie vom organiza in Romania in fiecare weekend seminarii de tummo in urmatoarele orase: 18.01.2020- Bucuresti, 19.01.2020-Constanta, 25.01.2020- Brasov, 01.02.2020-Baia Mare, 02.02.2020 Cluj, 5-9.02.2020 Retreat tehnica focului interior Apuseni, 15.02.2020- Iasi,22.02.2020, Bacau, 29.02.2020 Galati, 07.03.2020- Timisoara,

DE CE este important pentru tine sa participi la seminarul de tummo ce se desfasoara in orasul tau?

Este important sa stii ce beneficii ai:

- Tummo este o practica foarte puternica care foloseste caldura si focul interior.
- Metabolismul este un proces important in viata noastra de zi cu zi. Un metabolism bun implica o digestie buna. Prin trezirea focului interior dobandesti un corp suplu si plin de energie.
Ai cunoscut vreodata o femeie sau un barbat cu un metabolism bun care mananca pizza si alte mancaruri grele in fiecare seara, la cina? Aceste persoane se pot bucura de toate alimentele (nesanatoase) pe care le doresc si, cumva, reusesc sa aiba un fizic de invidiat, pe cand tu te ingrasi chiar si daca te uiti la un cheeseburger.
Asa ca este normal sa te intrebi cum de ei reusesc sa scape atat de usor, in timp ce tu trudesti la sala de fitness ore intregi pe saptamana pentru a slabi.

Metabolismul reprezinta totalitatea transformarilor biochimice si energetice care au loc in tesuturile organismului viu. Metabolismul este un proces complex, ce implica schimburi de materii si energii, si care include doua procese (simultane) opuse: catabolism( dezasimilatie) si anabolism(asimilatie).
Conform unei afirmatii din domeniul medical ā€™majoritatea indigestiilor, constipatiilor si intoxicatiilor ar disparea daca stomacul si intestinele ar fi masate cum trebuie printr-o respiratie diafragmicaā€¯.

O sanatate excelenta inseamna o viata fericita. Tummo te ajuta sa dobandesti aceste caracteristici fara efecte secundare nedorite.
- Tehnicile pe care le invatam in cele 8 ore isi produc efecte inca din timpul seminarului de tummo la care participi.
- Tummo este arta prin care invatam sa ne gestionam dorintele, poftele si placerile lumesti, controlandu-le si folosindu-le in interesul nostru spiritual.

- Chiar si dupa prima practica, mintea incepe sa lucreze in favoarea ta si sa te saboteze tot mai rar, iar in final sa-ti devina un prieten care te sustine in tot ce intreprinzi;
- Prin respiratiile specifice tehnicii de tummo, avem permanent plamanii oxigenati corespunzator. Conform studiilor, prin tehnicile de respiratie tummo, capacitatea pulmonara se mareste si aportul de oxigen in sange creste. Astfel plamanii nostri sunt improspatati zilnic si sunt plini de vitalitate si oxigen ca o padure de stejar primavara.

Prin respiratia tummo inlaturam indirect emotiile negative, traumele si conceptiile limitative. Simpla respiratie profunda in abdomen te poate scapa de tensiunile pe care le-ai pastrat in corp, unele de care probabil nici nu stiai ca exista.

Prin practica sincera, tummo te poate ajuta sa te vindeci de anumite afectiuni care reprezinta in prezent obstacole fizice in calea evolutiei tale;

- Practica spirituala implica o anumita metodologie si un efort sustinut. Ea trebuie exersata zilnic, cu hotarare, atentie, devotament, deoarece numai asa se poate crea fundatia stabila(tummo), din care sa inceapa elevarea mintii, a inteligentei si a constiintei.
- In felul acesta vei deveni mai optimist si astfel o sa te bucuri mai mult de viata.
- Viata ta sentimentala si sexuala se va imbunatatii considerabil, prin amplificarea energiei vitale, efect al practicii de tummo( inclusiv continenta/performanta sexuala).
- Scopul Practicii Tummo este atingerea nivelului cel mai inalt, Iliuminarea, Marea fericire, Nirvana.
- Scopul cel mai de jos este vindecarea noastra de boli si traume energii care ies prin transpiratie.
- Pentru cei care fac sport de performanta (dans, arte martiale, atletism, tenis de camp, etc.) sau vor sa-si modeleze corpul fizic, tummo este o tehnica in care angrenam serios structura psihica, energetica si corpul fizic.

DE CE SA NU PARTICIPI LA SEMINAR? :

- Pentru ca nu este pentru tine acest seminar. Nu ai de unde sa stii daca nu ai cu ce compara.
- Pentru ca tummo este o tehnica dificila. Tehnica de tummo nu este dificila, mobilizarea zilnica e mai grea.
- Pentru ca e mai bine sa- ti fie caldut decat minunat.

- Pentru ca ai o stima de sine scazuta. Toti o avem uneori( considera ca este o etapa nu un mod de viata), insa perseverenta in practica tummo transforma lipsa de incredere in optimism.

- Pentru ca stii suficient de multe tehnici. Ai performat in una dintre ele? O practici cu succes? Daca raspunsul este nu, inca mai cauti, deci esti in plin proces de cautare interioara.

- Cea mai sigura investitie este in tine: carti,seminarii, retreaturi. Daca introduci informatii bune o sa produci informatii bune. Valoarea noastra este in functie de ceea ce suntem si ceea ce facem.

Te rog sa te gandesti si apoi sa iei o decizie care-ti poate schimba perspectiva vietii.

Uneori oamenii nu fac schimbari in vietile lor pentru ca nu au atins inca pragul de jos. O intrebare care ar ajuta in aceasta situatie ar fi: Te simti destul de rau pentru a putea face niste schimbari sau ai prefera sa mai astepti pana cand te vei simti mai rau?

Daca nu consideri ca este de datoria ta sa te ridici la inaltimea potentialului tau, atunci pur si simplu nu te vei ridica.

Succesul in practica spirituala apare ca rezultat al revendicarilor pe plan mental si spiritual, urmate de intreprinderea actiunilor necesare de-a lungul timpului, pana cand acesta este indeplinit.

Surprinzator, toata lumea cauta scutatura secreta - si deloc surprinzator este faptul ca nu exista scurtaturi. Cu cat intreprinzi mai multe actiuni, cu atat cresc sansele de a obtine rezultate in practica tummo.

Orice obiectiv abordat prin intermendiul eforturilor potrivite, al unui volum potrivit pentru efort si al perseverentei este un obiectiv realizabil.

Practica tummo poate fi aprofundata si prin retreaturile pe care le organizam de doua ori pe an. La aceste retreaturi aveti posibilitatea sa meditati intens si sa grabiti trezirea focului interior. Anul acesta organizam un retreat de tummo pe data de 5-9 februarie in Muntii Apuseni pe Valea Ariesului.

Facilitator:

Daniel Flesaru - practicant cu rezultate al tehnicii de Tummo.

Viziteaza-ne si site-ul www.spiritualitateatantrica.ro. pentru a afla si despre alte evenimente interesante pe care le organizam si cu care este posibil sa te conectezi perfect.

Contact :

Tel. 0723329778

Ne vedem la seminar sa invatam impreuna!
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala