Vindecare emotionala prin tehnologia HeartMath®

Organizator: Editura For You
Tip eveniment: seminar
Data: 19-10-2019 09:00
Durata: 9 ore
Locatie: Bucharest
Vindecare emotionala prin tehnologia HeartMath®
HeartMath® este un sistem unic bazat pe cercetare stiintifica riguroasa, tehnici validate, produse si programe de varf si tehnologii avansate, pentru persoanele interesate de dezvoltarea personala si imbunatatirea sanatatii emotionale, mentale si fizice.

Tehnicile HeartMath® va invata sa va concentrati atentia asupra centrului inimii si sa incepeti sa experimentati inima ca pe un impuls al fortei vietii, furnizand vitalitate si energie. Inteligenta inimii va ofera programe complet diferite de cele ale mintii. De obicei, mintea ruleaza programe de frica si nesiguranta atunci cand nu este legata de inteligenta inimii. Odata ce utilizati inteligenta inimii in constiinta dvs., veti ajunge intr-un proces care va poate oferi raspunsuri de mare viteza pentru alegerile importante sau obisnuite in viata. Alegand sa activati si sa simtiti inteligenta inimii va veti largi receptivitatea si veti intelege frica si insecuritatea inainte ca acestea sa se intample.

Cu HeartMath® castigati abilitatea de a manifesta si de a va atinge obiectivele. De asemenea, dobanditi putere si obtineti echilibru si implinire intr-o lume din ce in ce mai stresanta.

Agathi Cris – care va sustine seminarul si va raspunde la intrebarile participantilor – este trainer autorizat al programelor Institutului HeartMath, care astazi are sucursale deschise in multe tari ale lumii si traineri ce sustin evenimente pe toate continentele.

Agathi calatoreste in intreaga lume, ajutand oameni din diverse medii prin coaching, consultanta si training. Dupa ce a studiat Stiinte Politice si Drept in Marea Britanie, a lucrat apoi ca avocat in litigii si consultant juridic.In 2013, ea a infiintat Motivate Yourself si s-a dedicat pregatirii si imputernicirii oamenilor in viata lor personala si de afaceri, sfatuindu-i cum sa ajunga cea mai buna versiune a lor. Cursurile sale se concentreaza pe sporirea creativitatii si abilitatilor inovatoare ale oamenilor, imbunatatirea rezistentei si a concentrarii, precum si orientarea acestora catre echilibrul si pacea interioara.Agathi a lucrat cu proiecte mari, cum ar fi Solar Impulse si presedintele sau Bertrand Piccard si cu directori in companii de milioane de dolari. De asemenea, din 2017, ea co-preda programul de certificare a antrenorilor HeartMath din Grecia.
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
BMSE

EmRys - Arta spirituala