Vindecare pe Centri Energetici

Organizator:
Tip eveniment: seminar
Data: 01-09-2019 16:00
Durata: 5 zile
Locatie: Pensiunea Sibiel, Localitatea Sibiel, Judetul Sibiu
Vindecare pe Centri Energetici
Tabara de Vindecare pe Centri Energetici

Locatia : Pensiunea Sibiel, Localitate Sibiel, Judetul Sibiu, in perioada 1 septembrie - 8 septembrie 2019

Tabara de Vindecare pe Centri Energetici este una dintre cele mai profunde transformational tabere pe care le-am organizat pana acum.
Este o tabara care se adreseaza tuturor celor care doresc sa elibereze programe si forme energetice manifestate deja la anumite niveluri ale fiintei noastre.

Asa cum stim, structura centrilor energetici este o structiura cruciforma, care respecta principiile de functionare care au fost definite in matricea de baza a fiintei noastre.

Centri energetici sunt precum niste Sori care lumineaza in campul nostru, generand ceea ce numim realitate. Energia emisa de acesti centri este energia care sustine banda de frecventa specifica asociata acestui centru sau acestor centri.

Realizam ca pe fiecare nivel de fiintare, pe fiecare banda de frecventa, noi traim o anumita realitate. Este ca si cum in interiorul nostru sunt mai multe paliere existentiale, sustinute de acesti centri care genereaza banda de frecventa specifica pentru tipul de traire - realitate care se manifesta la acel nivel.

Este ca si cum in interiorul fiintei noastre se afla structuri energetice care genereaza realitati specifice. Rolul nostru este sa unim intr-un singur spatiu de constienta, intr-o sigura realitate, toate realitatile partiale asociate benzilor de frecventa specifice fiecarei realitati in parte.

In cadrul taberei vom lucra atat asupra fiecarui organ care se manifesta in corpul nostru, asupra sistemelor care intretin viata si capacitatea de manifestare in acest plan (sistem, digestiv, respirator, circulator, limfatatic, nervos, osos, etc).
Pe masura ce lucram asupra tuturor sistemelor care sustin functionarea corpului fizic, pe masura ce lucram asupra organelor care asigura realizarea functiilor specifice ale fiecarui sistem, aducem la suprafata, la nivelul constient, toate programele si structurile energo-informationale care stau la baza disfunctiilor sau a dezechilibrului care se manifesta in corpul nostru fizic

Avem in vedere ca corpul fizic este fundamentat si structurat in baza programelor care se manifesta la nivelul corpului vital ce sustine formarea si mentinerea in forma a corpului fizic. De asemena este structurat pe programarea existenta la nivelul corpului emotional si mental.

Tabara de Vindecare pe Centri Energetici are in vedere aducerea la suprafata a programarilor care stau la baza realitatii noastre fizice prin gimnastica si exercitii specifice prin care intram in relatie cu noi, cu fiecare celula, cu fiecare organ, cu fiecare functie din corp.


Pentru a avea acces la fondul traumatic, pentru a putea sa intram in contact cu sutele de copii avortati pe care ii purtam in camp la nivel trans-generational (copii care se aflau in campul de familie pe linia mamei si a tatalui, inainte sau dupa intrupare) si trans-life (copii pe care i-am avortat in vietile anterioare sau vietile viitoare in raport cu viata prezenta), pentru a intra in contact cu strabunii pe care ii purtam in camp, cu strabuni ( din trecut sau viitor) pe care ii purtam in camp, cu fiintele destupate care stau in campul nostru, ocupand spatiile pe care noi nu le ocupam sau pe care nu le-am ocupat la momentul posesiei partiale sau totale, vom utiliza cea mai avansata tehnica (din perspectiva mea) de lucru cu campurile si anume lucrarea pe benzile de frecventa.

Realizam ca realitatea noastra este structurata pe paliere de manifestare structurate pe benzi de frecventa specifice.

Toate programele pe care le purtam in camp, din trecut, prezent sau viitor, sunt inregistrate pe banda de frecventa specifica. Pentru a intra in contact cu aceste programe este nevoie sa de acordam frecventa starii de constienta, la banda in care este inscrisa informatia.

Realizam ca utilizand tehnica de benzilor de frecventa nu mai este nevoie sa lucram cu pozitiile polare pe care le-am ocupat in toate intruparile ci este suficient sa aducem impreuna, in acelasi spectru de banda, pozitiile polare care au generat realitatile partiale pe care le-am considerat ca fiind, la vremea lor de inscriere in camp, realitatea noastra in acel moment.

Pe masura ce lucram pe structura benzilor de frecventa realizam ca experienta noastra trans-life a lasat in campul nostru foarte multe viziuni si perceptii care sunt in pozitii polare opuse in raport cu acelasi cadru de observare a realitatii. Prin aceasta tehnica simpla si complexa in acelasi timp, putem sa aducem aceste contrarii in acelasi spatiu de manifestare, obtinand astfel prin metode specifice, echilibrarea polilor si absorbtia energiei potentiale specifice in interiorul procesului de armonizare si echilibrare a campurilor noastre.

Astfel, fiecare banda de frecventa specifica pe care functioneaza sistemele si organele noastre poate fii adusa in punctul zero, acel punct in care in banda de frecventa aducem toti poli si toate pozitiile perceptuale intr-o singura viziune, intr-o singura energie, energia iubirii.

De asemenea, aplicam Tehnica Spalarii Picioarelor care a ne este disponibila de mii de ani, cea mai profunda si cea mai simpla tehnica care ne permite sa ne desprindem de atasamentul si ancorele care ne tin blocati sau limitati la nivelul pamantului. Prin aceasta eliberare putem sa ne inaltam in frecventa si astfel incepem sa ne manifestam prin prisma corpului de Iubire si Lumina.

Scopul taberei este activarea Corpului de Iubire si Lumina, activarea memoriilor aflate inscrise la nivel de suflet - raportat la prezenta existenta in corpul fizic. Pe masura ce lucram cu programarea corpului suflet din viata prezenta, ne desprindem de atractia magnetica a pamatului si putem sa intram in contact cu corpurile suflet specifice tuturor vietilor trecute si viitoare.
Odata adus acest potential inscris la nivel de suflet, din fiecare intrupare, vom genera un val de armonizare profunda care ne permite iesirea din magnetismul realizatorilor pe care le-am creat vieti dupa vieti si intram in curgerea frecventei de iubire a corpului duh.

Realizam astfel ca, la nivelul structurilor interne pastram amintirea legaturilor cu toate planetele sistemului solar. Observam ca pastram in campul nostru energia separarii sau cea a conectarii cu toate planetele sistemului solar, care ne permite formarea corpului fizic.

Prin iesirea din magnetismul Pamantului si a celorlalte planete ale sistemului solar, ne aflam intr-un moment in care, prin intermediul corpului de iubire si lumina , putem sa intram in interiorul Soarelui, unde ne conectam la totalitatea fiintelor de Iubire care genereaza fluxul de viata, fluxul de iubire, care este emis de Soare si care este generatorul si sustinatorul vietii pe pamant.

Programul taberei:
Tabara dureaza 8 zile: 1 septembrie -8 septembrie 2018

Pretul unei tabere este 3 000 lei si include:
- 7 nopti cazare
- 3 mese/zi (meniu ovo-lacto-vegetarian sau de post)
- 2 pauze de ceai si fructe/zi
- 4 sesiuni/zi de lucru cu participantii (training, coaching unu-la-unu si de grup, meditatii de curatare a campurilor, exercitii in grup, procese ghidate)
- produse de detoxifiere
- logistica taberei: caiet, pix si alte materiale necesare desfasurarii taberei

Participantii care achita pana pe 10 august 2019, participantii beneficiaza de un discount de 500 Ron, pretul final fiind de 2 500 Ron. Plata se face prin transfer bancar dupa emiterea facturii proforme


Pentru mai multe informatii si inscrieri va rog sa trimiteti email catre Roxana Tudose, Event Manager la Evolution Events, roxana.tudose@viatavie.ro sau sa o contactati la nr. mobil 0727821524.

Va astept cu drag!

Alexandru Antonie
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala