Vindecarea prin Eliberarea Blocajelor Emotionale si Mentale
Votati
Organizator: Johann Muller Dragoman
Tip eveniment: conferinta
Data: 15-03-2019 18:00
Durata: 3 ore
Locatie: Constanta
Vindecarea prin Eliberarea Blocajelor Emotionale si Mentale
Va invitam sa participati in data de 15 martie 2019 intre orele 18.00-20.30 la conferinta sustinuta de Johann Muller-Dragoman, Terapeut Holistic, Bioenergoterapeut si Spiritual Healer ( acreditat de DGH - Asociatia Nationala de Vindecari Spirituale din Germania) care are ca si tema Vindecarea prin Eliberarea Emotionala si Mentala.
Aceasta conferinta va va ajuta sa intelegeti ca emotiile sunt virusul sufletului nostru care ne duc la boala si suferinta, datorita necunoasterii de sine si a lipsei iubirii neconditionate divine. Prin constientizarea adevarului ca omul este o fiinta de natura spirituala si origine divina, prin cultivarea increderii in sine si a increderii in viata, cat si prin cultivarea iubirii, a nadejdii si a credintei, veti reusi sa fiti in echilibru si armonie, detasati de emotii, ganduri, stres si frici. 
La sfarsitul conferintei va fi sesiune deschisa de intrebari si raspunsuri.
Aceasta conferinta va va schimba in mod sanatos viata si este recomandata tuturor persoanelor care doresc sa isi imbunatateasca calitatea vietii prin ridicarea nivelului de constiinta si constienta.
Costul acestei conferinte este de 150 lei / persoana, pentru elevi, studenti si pensionari costul este de 100 lei/ persoana.
Participarea se face pe baza de inscriere , locurile fiind limitate.
Locatia se va anunta ulterior inscrierii.
Pentru inscrieri ne puteti contacta la numarul de telefon:
0740061495 sau 0724474986.
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo