Workshop 2: APA ”Tumultul Emotional si Gasirea Ancorei”

Organizator: Centrul Budist "White
Tip eveniment: seminar
Data: 12-10-2019 13:00
Durata: 4 ore
Locatie: Cluj-Napoca
Workshop 2: APA ”Tumultul Emotional si Gasirea Ancorei”
Joaca cu Elementele. O explorare terapeutica cu Mandale si Dans Expresiv

Elementele stau la baza Creatiei, ele exista atat in afara noastra cat si in interiorul nostru. In aceasta serie de 4 ateliere terapeutice, vom explora conexiunea noastra cu elementele primordiale (pamant, apa, foc, aer si eter) si relatia pe care o avem cu fiecare in parte.

Fiecare workshop e de sine statator. Poti participa la oricare dintre ele sau, pentru o experienta mai complexa, vino sa-ti explorezi legatura cu cat mai multe elemente!

Workshop 2 – APA: ”Tumultul emotional si gasirea ancorei”

Care este invatatura apei pentru noi? Cum stai tu in fluxul emotiilor tale? Cum navighezi profunzimile tale atunci cand apele interioare devin tulburi, iar valurile sunt amenintatoare?

Cat de confortabil esti cu ceea ce simti, cu senzatiile si trairile tale? Ti s-a spus de multe ori ca anumite emotii sunt gresite, de evitat si ca trebuiesc schimbate. Ti-ai stabilit probabil niste preferinte sau aversiuni (respingere) fata de anumite sentimente, insa acest comportament limiteaza, fura din vitalitate si ne impiedica sa ne bucuram de viata in toate nuantele ei.

Calea nu este una a negarii ci intotdeauna o cale a acceptarii si a simtirii constiente. In tumultul emotiilor tale exista un still-point, o ancora, de unde putem intra in relatie prezenta cu orice intensitate a sinelui nostu emotional.

Aceasta este o invitatie sa simtiti, sa va regasiti vitalitatea si fluxul, sa va conectati la Apa, la Viata!

Ce va oferi timpul nostru impreuna?
- Un spatiu sigur in care veti putea explora relatia voastra cu o serie de emotii ce corespund elementelor primordiale
- O meditatie de interiorizare si relaxare
- Oportunitatea de a va conecta la corpul vostru, printr-o serie de exercitii de terapie prin dans si miscare
- Explorarea elementului prin desen intuitiv de mandale; fiecare isi va crea propria “Mandala – Apa”

Nu este necesara experienta anterioara in miscare sau desen. Scopul acestor modalitati nu este unul estetic, ci terapeutic!

Iti sugeram sa te imbraci comod pentru ca vom folosi pernele de meditatie.

Durata workshop-ului: 4 ore, cu pauze cu servire de ceai din partea casei.

Inscrie-te din timp pe lista de participanti pentru a-ti asigura locul la workshop, accesand linkul: https://forms.gle/YJ6i3utsvC4mRoWr9

Data: 12/10/2019
Ora: 14:00
Contributia ta: 100 Lei / workshop (o parte din suma va fi donata Centrului Budist pentru a sustine proiectul ”Stupa & Retreat Center”).

Urmatoarele ateliere terapeutice:
Workshop 3: 2.11.2019 ”FOC”
Workshop 4: 14.12.2019 ”AER & ETER”

Locatie: Centrul Budist "White Mahakala" Study Group, str. Tipografiei, nr. 18, interfon nr. 7, Cluj-Napoca

Te asteptam cu drag!

Despre Aniela Clitan – InnerWorks
Dezvoltare personala, dans expresiv, practici constiente

“Put the Psyche into motion and it will heal itself” (“Pune-ti Fiinta in miscare si ea se va vindeca) - Gabrielle Roth

Am o formare profesionala in consiliere psihologica si studii post-universitare in terapii expresive (terapii creative si prin dans/miscare). Mi-am completat studiile in Noua Zeelanda unde am locuit timp de 16 ani. Am 10 ani de experienta clinica in practica privata si in diferite sectoare ale sistemului de mental health din Noua Zeelanda.

Abordarea mea este una integrativa si holistica. Lucrez in practica privata atat in sedinte individuale cat si cu grupuri. In munca mea incorporeaz elemente de mindfulness, simbolistica, ritual, sacralitatea spatiului, corpul si imageria (sau proiectia prin metode creative) ca deschideri inspre Forta noastra Vitala, individuala sau colectiva.

Despre Andrada-Diana Neamt & Simina-Alexandra Neamt (MandalaTales)

Impreuna, am absolvit Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, UBB, Cluj-Napoca (2009-2012), ne-am continuat studiile postuniversitare in cadrul aceleasi universitati, facand Masteratul in Psihologia Sanatatii Publice si Clinica (2012-2014), iar calatoria noastra de dezvoltare personala si profesionala a continuat printr-o Formare in Psihoterapii Transpersonale, la Timisoara (2016 - prezent).

Credem ca munca interioara este un aspect necesar si continuu pe parcursul vietii pentru a ne cunoaste mai bine si a evolua constient, in armonie cu noi insine si ceea ce ne inconjoara. Am vazut cum mandalele pot fi o modalitate creativa si colorata de ne explora lumea interioara. Dorim sa impartasim aceasta tehnica terapeutica care ne ajuta sa devenim mai constienti si mai utili in crearea unei lumi mai bune.

Mai multe despre noi si MandalaTales: www.mandalatales.ro
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
BMSE

EmRys - Arta spirituala