Workshop de meditatie muzicala Kirtan
Votati
Organizator: Centrul de studii vedice ISKCON Bucuresti
Tip eveniment: workshop
Data: 13-01-2019 16:00
Durata: 3 ore
Locatie: Bucuresti
Workshop de meditatie muzicala Kirtan
"Kirtan - o terapie antica pentru omul modern".

Duminica in data de 13 ianuarie va invitam la un workshop de muzica meditativa Kirtan, care reprezinta o practica de incantare meditativa a mantrelor si a numelor Divine in sanskrita.
Kirtan este o ramura muzicala a scolii Bhakti-yoga si reprezinta o arta meditativa traditionala care a devenit populara si in occident datorita puterii ei de a calma mintea si a trezi stari pozitive care innobileaza sufletul.

Prin intermediul Kirtan-ului, maestrii spirituali au invatat concluziile fundamentale mistice descrise in scripturile clasice despre Yoga, cum ar fi Bhagavad Gita si Patanjali Sutra, precum si faptul ca iluminarea spirituala nu necesita ritualuri complexe sau technici de meditatie sofisticate.

Independent de nationalitate, sex, pozitie sociala sau nivel de cunostinte, orice persoana sincera, poate folosi practica de Kirtan ca o modalitate de a intra in contact cu Divinitatea.
Metoda simpla de incantare congregationala – Kirtan, este o cale eficienta pentru omul modern, de a atinge aceleasi niveluri de realizare a sinelui si aceleasi adancimi ale pacii launtrice si iubirii Divine, care erau atinse de misticii si yoghinii antici prin intermediul meditatiei profunde.

Workshopul de Kirtan va fi sustinut de Radha Govinda Dasa, conducatorul Centrului de Studii Vedice ISKCON Bucuresti. Radha Govinda este discipolul initiat de Sivarama Swami - unul dintre cei mai cunoscuti si respectati maestri spirituali din Europa, care face parte din traditia desciplica Vaishnava Vedanta. Cu o experienta de peste 25 de ani in practica Bhakti-yoga, de-a lungul anilor, sub indrumarea maestrului sau spiritual, Radha Govinda Dasa a studiat cultura, traditiile si scripturile Vedice in India, Europa, si a promovat filozofia Vedica in centrele de studii Vedice din Ukraina, Ungaria, Republica Moldova, Israel, Rusia, India si Romania.

In fiecare duminica, centrul de Studii Vedice ISKCON Bucuresti ofera tuturor aspirantilor spirituali posibilitatea de a se aduna pentru o experienta profunda, bogata si vibranta a culturii spirituale antice indiene. Servind mancaruri vegetariene delicioase, participand la Kirtan (incantarea meditativa a mantrelor si a numelor Divine) si asistand la discutiile spirituale, musafirii nostri pot experimenta cea mai veche traditie spirituala Vedica din lume.

Programul include intrebari si raspunsuri pe care publicul le-ar putea avea si ofera o oportunitate de a invata despre stilul de viata si cultura adeptilor initiati in succesiunea disciplica Gaudiya Vaisnava, care vorbesc despre filosofia Vedica bazata pe vechile scripturi autentice cum ar fi Bhagavad Gita, Srimad Bhagavatam, Upanisadele si alte manuscrisuri antice.

Si nu in ultimul rand, v-am pregatit un bazar indian, prin care se va duce India acasa achizitionand suveniruri si obiecte artizanale.

CAND: Duminica ora 16:00.

UNDE: Bucuresti. Calea Piscului 10. Sala Polivalenta, Sala P10.

CINE: Oricine poate veni indiferent de credinta, conceptii, statut social sau nationalitate deoarece ne intalnim cu totii in intr-o experienta a iubirii universale.

Intrarea este pe baza de donatie.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la numarul de telefon 0775195417 sau sa trimiteti un mesaj la adresa (radhagovindadasa@gmail.com).

Va asteptam cu drag!
Notificari evenimente

Doneaza pentru Evenimente Spirituale

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala

Bioromexpo