Workshop experiential de regresii in vieti anterioare -5 ore-

Votati
Organizator: Dr Elena Gabor - Medical
Tip eveniment: seminar
Data: 27-07-2019 12:00
Durata: 5 ore
Locatie: Teatrul Ariel, str. Poligrafiei nr. 4 Targu-Mures, Judeul Mures
Workshop experiential de regresii in vieti anterioare -5 ore-
Dragii mei, va invit sa participati la workshopul experiential de regresii in vieti anterioare si in viata dintre vieti pe care il voi organiza sambata, 27 iulie 2019, de la ora 13 la ora 18 la Teatrul Ariel din Tg Mures, str. Poligrafiei nr. 4.
Voi ghida participantii de doua ori in regresii in vieti anterioare si a doua oara vom continua si cu o regresie in viata dintre vieti (explorarea luminii si a universului ultim, a nivelului de existenta supraconstient).
Tariful este de 90 de RONI.
Biletele se pot procura de la sediul asociatiei AEHM (sunati la 0732763298 pentru procurarea biletelor) si de la teatrul Ariel in ziua workshopului, 27 iulie, incepand cu ora 12.
Vom face si o sesiune de autografe la finalul workshopului pentru cartea "Acasa la Arborele Vietii". Suntem in curs de publicare si a versiunii in limba maghiara a cartii "Acasa la Arborele Vietii" si speram ca o vom avea si in limba maghiara la workshop.
Cartea mea in limba romana intitulata "Acasa la Arborele Vietii' precum si CD-uri cu sedinte de hipnoterapie pentru vindecare, depasirea depresiei, a anxietatii, si pentru gandire positiva si iubire de sine pentru adulti si povesti pentru copii pentru conectarea cu Lumina care se utilizeaza seara la culcare vor putea fi achizitionate la workshop.
Vom accesa prin regresie (de varsta si in vieti anterioare) sursele problemelor noastre de la nivel subconstient, vom lucra pe vindecare si independenta emotionala, echilibru interior si succes in tot ce ne propunem si vom invita persoane din public care doresc sa discute despre cum sa-si rezolve problemele cu care se confrunta.

La finalul workshopului vom face o TOMBOLA iar castigatorul se va putea inscrie GRATUIT la programul de certificare in hipnoterapie, hipnoterapie medicala si spirituala (terapia de regresie in vieti anterioare si in viata dintre vieti) pe care il predau anual in Targu Mures. (Valoarea programului de certificare este de 1600 de dolari (6400 Roni), care este pretul promotional pe care il mentinem si anul acesta. Premiul nu poate fi revendicat in bani dar este transferabil).
Teatrul Ariel are scaune foarte confortabile si este modern, asa ca este locul ideal pentru astfel de evenimente. Vom lua si o scurta pauza la mijlocul workshopului.

Este un workshop pe care il prezint de 12 ani in Statele Unite. Multi dintre participanti au avut experiente foarte interesante si chiar transformari uimitoare (puteti vedea videourile de pe canalele mele Youtube).
Iata un videoclip de la un workshop percedent, in care unii dintre participanti si-au descris experientele din timpul workshopului nostru: https://www.youtube.com/watch?v=BblstKjekFM
Ca pregatire, v-as incuraja sa ascultati seara, la culcare, oricare din inregistrarile de meditatie/ hipnoza pe care le-am postat pe canalul meu de youtube. Va ajuta sa va obisnuiti cu starea de hipnoza si cu intrarea in starea supraconstienta de constientizare si sa aveti experiente mai profunde la workshop.
https://www.youtube.com/watch?v=RhbFtfgyHyg
https://www.youtube.com/watch?v=mX-OfAT4im4&t=1s
Ca de fiecare data, va fi un workshop foarte interesat.
Daca stiti persoane interesate de eveniment va rog sa repostati aceasta pagina.

Va astept cu drag :)
Dr. Elena Gabor, CI, CMHt
Instructor de hipnoterapie
Presedintele A.E.H.M
Autoarea cartii "Acasa la Arborele Vietii"
https://www.hypnosisinmedicine.com/ro/
www.drgabor.com
https://www.youtube.com/channel/UCRvqE1OxJmnU81i6jxkUWdA
www.facebook.com/pages/Dr-Elena-Gabor-Medical-Hypnotherapy
http://www.twitter.com/DrElenaGabor
Instagram: drelenagabor
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala
BMSE