Workshop geometrie sacra - Descult spre Soare - Rasare

Organizator: Bodhi Studio
Tip eveniment: seminar
Data: 22-02-2020 16:00
Durata: 4 ore
Locatie: Bucharest
Workshop geometrie sacra - Descult spre Soare - Rasare
"Pentru a ajunge la cunoasterea miscarilor pasarilor in aer, este necesar mai intai sa acumulam cunoasterea vanturilor, care va fi dovedita in insasi miscarea apelor, iar aceasta cunoastere va fi un pas inainte, permitandu-ne sa ajungem la cunoasterea fiintelor care zboara intre aer si vant." Leonardo da Vinci

Va invitam sa patrundeti cu trupul si cu sufletul intr-o lume magica a formelor miscatoare, a vibratiilor ascunse ale creatiei si ale tainelor a ceea ce marii alchimisti numeau "Muzica Sferelor". Un workshop despre geometrie sacra, mai exact un workshop despre Ea, Floarea Vietii, simbolul intregii creatii si al intregii geometrii datatoare de viata.

De ce Ea? Se spune ca in Floarea Vietii se gasesc 49 de sisteme informationale pe care, daca ajungi sa le cunosti, ajungi sa intelegi materia. Ar putea sa reprezinte asta cheia catre ceea ce marii oameni de stiinta cauta sa inteleaga? O intelegere deplina si poate diferita asupra vietii? La aceasta intrebare ne va raspunde cu siguranta doar Timpul. Ce este clar este faptul ca acest simbol divin reprezinta un cod stravechi, poate chiar cel mai mare cod al universului, care abia asteapta sa fie reinteles si reintegrat in structurile noastre informationale, acest fapt avand potentialul de a deveni catalizatorul unor salturi semnificative in constiinta umana.

Cum se poate intampla asta? Fiecare sistem informational pe care ajungi sa il desenezi genereaza un anumit tip specific de intelegere asupra vietii, producand transformari profunde la nivel psihologic prin activarea spre vindecare a experientelor din subconstient ce nu ne mai servesc si care ne blocheaza din a ne manifesta la adevarata noastra valoare. Odata integrate aceste experiente, noua forma de constiinta accesata ne poate pune in contact cu lumi si intelegeri nevazute si diferite. Conceptul de "noi suntem in viata" se dezintegreaza facand loc unei noi intelegeri de tipul "viata este in noi". Acest fapt ne ajuta sa devenim din ce in ce mai constienti de legaturile profunde ce exista in tot si in toate.

Se spune totodata despre Floarea Vietii cum ca, ar detine cheia catre o altfel de intelegere asupra a numeroase domenii atent studiate de-a lungul timpului: chimie, fizica, matematica, biologie, muzica, arhitectura, astronomie, astrologie etc. Fiecare nou sistem pe care il intelegi creeaza legaturi ce permit activarea DMT-ului secretat in mod natural de catre glanda pineala, substanta cunoscuta ca fiind legatura noastra cu lumea invizibila si o cunoastere mistica. Mai exact, accesarea bibliotecii cosmice. Dar despre toate aceste aspecte vom discuta prin viu grai in cadrul intalnirii noastre.

Cum se va desfasura:
Ne vom intalni 3 sambete la rand (22, 29 februarie & 7 martie) intre orele 16 - 20.

Vom avea o sesiune introductiva in care vom discuta despre tainele geometriei sacre, urmand ca restul informatiilor sa le descoperim impreuna pe masura ce desenam. Vom incepe de la punctul 0 al creatiei, urmat de Floarea Vietii si pana la primele sisteme informationale. In final vom avea parte de o mini expozitie a lucrarilor voastre si o discutie a trairilor, intelegerilor si transformarilor fiecaruia dintre noi. Toate acestea vor fi urmate de un concert live surpriza, bomboane si ciocolata raw-vegana.


Contributie: 400 ron
Se va face plata in avans a sumei de 150 ron pana la data de 19 februarie (schimb necesar achizitionarii materialelor necesare), urmand ca restul sumei sa fie achitata inainte de inceperea primului curs.

Pentru a te inscrie, trimite un e-mail la contact@bodhistudio.ro si te vom indruma care sunt pasii mai departe.


Va vom pune la dispozitie toate materialele necesare: compas, rigla, coli, culori acrilice, pensule etc. + o panza de 50/50 cm pe care o veti expune in cadrul expozitiei finale si care va ramane particica voastra de manifestare din calatoria in care vom pasi impreuna.

Despre Sophia InLak'ech :
"Nu imi place sa folosesc cuvinte mari precum instructor, maestru, artist...nu ma regasesc in ele...desi trebuie sa recunosc ca ma consider putin extraterestra. Visez la o lume definita de respect si iubire, bun simt, bunatate si egalitate. Iubesc, in schimb, cuvantul "autenticitate"...pentru ca in el imi regasesc libertatea. Dar acea libertate nascuta din toate virtutile de mai sus. Cred ca doar atunci cand ne vom regasi in acest spatiu, vom putea sa fim cu adevarat fericiti.

Visez si am visat mereu la stele...ele ma ascultau de fiecare data si nu ma judecau. Cu ele am putut mereu sa fiu eu. De aici s-a nascut si ceea ce avea sa devina cea mai frumoasa poveste a vietii mele: Floarea Vietii. Nu detin diplome si nume de scoli mari. Eu m-am scolit cu muntele iar maestrii mi-au fost Soarele si Luna. Pe ei i-am intrebat mereu despre maretie...iar ei mi-au vorbit mereu despre simplitate. In simplitate m-au invatat sa desenez. Dar la inceput eram prea mica...si nu vedeam ca de fapt, ei ma invatau sa iubesc. Pe masura ce iubirea crestea, si calatoriile in care ei ma purtau deveneau din ce in ce mai inalte. Nu am invatat inca sa zbor, dar sper ca intr-o buna zi, o voi face. Ce imi doresc? Sa zburam impreuna! Cat mai multi, cat mai frumosi, cat mai inalti!"
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala