Workshop Going Home

Organizator: Cursuri Hemi-Sync Romania
Tip eveniment: seminar
Data: 02-11-2019 09:30
Durata: 1 zi si 9 ore
Locatie: Brasov
Workshop Going Home
"Going Home" ( Intoarcerea acasa ) , este un program dezvoltat de Robert Monroe , fondatorul Institutului Monroe ( TMI ) ,lider mondial in explorarea constiintei , impreuna cu profesorul Charles Tart , PhD , psiholog si parapsiholog , cercetator cu faima internationala in domeniul constiintei si starilor alterate de constiinta , considerat unul dintre fondatorii psihologiei transpersonale si dr. Elisabeth Kubler - Ross , MD, psihiatru si autoritate mondiala in tematica procesului mortii , autoare a unei carti revelatoare " On death and dying " ( Kubler - Ross model ) . Exercitiile programului sunt perfect construite si va vor purta bland si profund de-a lungul constiintei pana la accesul starilor extraordinare si a experientelor NDE (near death experiences). Aceste exercitii bazate pe tehnologia hemi-sync de sincronizare cerebrala , contin ghidaj verbal si sunt prezentate de traineri certificati si bine pregatiti , pentru o oferi oportunitatea participantilor de a vizita in control total si in siguranta starile de existenta de dupa moartea fizica . Going Home este gandit ca un parcurs de dezvoltare personala , veti dobandi o cunoastere pretioasa totodata putand fi si o pregatire importanta pentru a putea ajuta familia , prieteni sau ingrijitori sa inteleaga si sa accepte ce inseamna cand o persoana (draga) se gaseste in faza de tranzitie , putand oferi intelegere , suport si sustinere celor care se afla in aceasta situatie .Desi scopul cursului ar putea avea multiple valente , am putea sa il sintetizam ca fiind depasirea fricii mortii fizice ( acesta fiind o frica fundamentala care poate bloca foarte mult din potentialul uman) , inlaturarea credintelor si tiparelor limitative , pentru a trai o viata implinita si mai vibranta , asa cum va doriti .

De ce Going Home ( Intoarcerea Acasa ) ?
Fiindca suntem mai mult decat corpul nostru fizic .
Fiindca putem explora ceea ce este dincolo de realitatea fizica .
Fiindca putem obtine o cunoastere pretioasa experimentand noi insine ,o adevarata hrana pentru suflet .


Descoperiti-va potentialul interior !

Program : Sambata orele 10-19.30 , Duminica orele 10-18.30

Alina Redenciuc - Outreach Trainer
- Local Chapter Lider - TMI Transilvania
- Dealer Autorizat Hemi-Sync®

Detalii:
Veti invata sa cunoasteti si sa navigati cu usurinta printre noi nivele Focus si sisteme energetice .
Veti experimenta starea corpului adormit si minte treaza din Focus 10 , va veti extinde in Focus 12 - starea de constiinta extinsa , dupa care va veti deplasa intr-un teritoriu nou , a lui Focus 15 , starea fara timp . In aceasta stare timpul fizic nu are insemnatate . Este o stare pe care meditatorii avansati o pot sustine dupa ani de efort disciplinat . Va veti aventura catre limitele fizice spatiu- timpului la puntea din Focus 21 si veti trece in teritorii non-fizice prin teritoriile sistemelor de credinta , catre Parcul din Focus 27 .

In acest program veti avea oportunitatea unica de a contacta si a va reuni cu persoane dragi care au tranzitionat , sa vizitati centrul de primire din Parc si sa va reconectati cu ghizii sau sistemul vostru de ghizi . De asemenea va puteti recupera fragmente sau parti ale voastre pierdute pe parcurs .
De preferat este ca cei care doresc sa se inscrie , sa participe mai intai la Workshopul Excursie . Pot fi acceptati cei cu experiente pesonale deosebite si meditatori avansati care nu au participat la programe ale institutului Monroe .
http://www.meditatie-hemi-sync.ro/
https://www.youtube.com/watch?v=nj4xWDv5Xfc
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala