Workshop 1: Pamant - Incredere, Siguranta, Stabilitate

Organizator: Centrul Budist "White
Tip eveniment: seminar
Data: 14-09-2019 13:00
Durata: 4 ore
Locatie: Cluj-Napoca
Workshop 1: Pamant - Incredere, Siguranta, Stabilitate
Joaca cu Elementele. O explorare terapeutica cu Mandale si Dans Expresiv

Elementele stau la baza Creatiei, ele exista atat in afara noastra cat si in interiorul nostru. In aceasta serie de 4 ateliere terapeutice, vom explora conexiunea dintre elemente (pamant, apa, foc, aer si eter) si emotiile asociate cu fiecare in parte.

Fiecare workshop e de sine statator, dar pentru o experienta completa va incurajam sa participati la toate cele patru intalniri care se vor desfasura in perioada Septembrie-Decembrie 2019.

Workshop 1: PAMANT. de la Frica --> la INCREDERE, SIGURANTA, STABILITATE!

”There are a thousand ways to kneel and kiss the ground, there are a thousand ways to go home again” – Rumi

”Sunt o mie de feluri in care sa ingenunchiezi si sa saruti pamantul, sunt o mie de feluri in care sa te intorci acasa” - Rumi

Pamantul din tine inseamna conexiunea cu corpul tau fizic. Pierderea conexiunii aduce frica si nesiguranta. Atunci cand relatia noastra cu acest element este armonioasa, ne simtim stabili, avem incredere in noi si vom percepe lumea ca un “safe place to be”.

Aceasta este o invitatie sa va intoarceti acasa, in corpurile voastre, conectati la Pamant, la radacini!

Ce va oferi timpul nostru impreuna?

- Un spatiu sigur in care veti putea explora relatia voastra cu o serie de emotii ce corespund elementelor primordiale
- O meditatie de interiorizare si relaxare
- Oportunitatea de a va conecta la corpul vostru, printr-o serie de exercitii de terapie prin dans si miscare
- Explorarea elementului PAMANT prin desen intuitiv de mandale; fiecare isi va crea propria “Mandala – Pamant”

Nu este necesara experienta anterioara in miscare sau desen. Scopul acestor modalitati nu este unul estetic, ci terapeutic!

Iti sugeram sa te imbraci comod pentru ca vom folosi pernele de meditatie.

Durata workshop-ului: 4 ore, cu pauze cu servire de ceai din partea casei.

Inscrie-te din timp pe lista de participanti pentru a-ti asigura locul la workshop, accesand linkul: https://forms.gle/n6YRxt9cn1y9ThE3A

Data: 14/09/2019
Ora: 14:00

Pret: 100 Lei / workshop (o parte din suma va fi donata Centrului Budist pentru a sustine proiectul ”Stupa & Retreat Center”).

Pentru cei interesati de intreaga serie de ateliere, platesti costul la trei ateliere (300 Lei) si vei primi al patrulea workshop gratuit!

Urmatoarele ateliere:
12.10.2019 Workshop 2: ”Apa – Tumultul emotional si gasirea ancorei”
2.11.2019 Workshop 3: ”Foc ”
14.12.2019 Workshop 4: ”Aer & Eter

Locatie: Centrul Budist ”White Mahakla” (FPMT Study Group), str. Tipografiei, nr. 18, interfon nr. 7, Cluj-Napoca

Te asteptam cu drag!

Despre Aniela Clitan – InnerWorks
Dezvoltare personala, dans expresiv, practici constiente

“Put the Psyche into motion and it will heal itself” (“Pune-ti Fiinta in miscare si ea se va vindeca) - Gabrielle Roth

Am o formare profesionala in consiliere psihologica si studii post-universitare in terapii expresive (terapii creative si prin dans/miscare). Mi-am completat studiile in Noua Zeelanda unde am locuit timp de 16 ani. Am 10 ani de experienta clinica in practica privata si in diferite sectoare ale sistemului de mental health din Noua Zeelanda.

Abordarea mea este una integrativa si holistica. Lucrez in practica privata atat in sedinte individuale cat si cu grupuri. In munca mea incorporeaz elemente de mindfulness, simbolistica, ritual, sacralitatea spatiului, corpul si imageria (sau proiectia prin metode creative) ca deschideri inspre Forta noastra Vitala, individuala sau colectiva.

Despre Andrada & Simina Neamt (MandalaTales)

Impreuna, am absolvit Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, UBB, Cluj-Napoca (2009-2012), ne-am continuat studiile postuniversitare in cadrul aceleasi universitati, facand Masteratul in Psihologia Sanatatii Publice si Clinica (2012-2014), iar calatoria noastra de dezvoltare personala si profesionala a continuat printr-o Formare in Psihoterapii Transpersonale, la Timisoara (2016 - prezent).

Credem ca munca interioara este un aspect necesar si continuu pe parcursul vietii pentru a ne cunoaste mai bine si a evolua constient, in armonie cu noi insine si ceea ce ne inconjoara. Am vazut cum mandalele pot fi o modalitate creativa si colorata de ne explora lumea interioara. Dorim sa impartasim aceasta tehnica terapeutica care ne ajuta sa devenim mai constienti si mai utili in crearea unei lumi mai bune.

Mai multe despre noi si MandalaTales: www.mandalatales.ro
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
BMSE

EmRys - Arta spirituala