Workshop Poarta Constientizarii

Organizator: Evolution
Tip eveniment: seminar
Data: 17-10-2020 09:00
Durata: 1 zi si 11 ore
Locatie: Bucuresti .
Workshop Poarta Constientizarii
2017 a fost considerat anul in care a inceput o noua si foarte importanta ETAPA pentru evolutia constiintei omenirii.

Programa workshop-ului Poarta Constientizarii, creata prin channeling alaturi de Maestrii din diverse traditii spirituale din dimensiunile astrale, a fost conceputa special pentru inceputul acestei minunate perioade, oferindu-ti acele CHEI esentiale si SCURTATURI care sa te calauzeasca pe drumul catre evolutia TA spirituala.

SCOPUL principal este de a invata cu usurinta:
-dezvoltarea perceptiilor energiilor subtile ca parte componenta a structurilor noastre energetice extinse;
-perceptia in dimensiunile astrale;
-perceptia la distanta;
-echilibrarea corpului energetic pentru atingerea cu usurinta a diverselor stari de extindere a constiintei (activarea Merkaba, OBE, starea de Unime, conexiunea cu Sinele Superior etc.);
-perceptia si comunicarea cu Ghidul propriu Spriritual sau cu alti Ghizi specializati din diverse domenii (medicina, matematica,fizica tehnica etc.).
-respiratia UNIMII - Metoda Maestrilor Spirituali
-echilibrarea si alinierea structurilor energetice pentru atingerea starilor de extindere si explorare a constiintei (Merkaba, OBE etc)

Daca in anii precedenti omenirea a trebuit sa se familiarizeze cu notiuni elementare (chakre, corp energetic, meridiane energetice, constiinta, dimensiuni astrale etc.), 2017 a reprezentat inceputul ETAPEI familiarizarii cu mentalitatea ca noi, ca fiinte, avem capacitate naturala de a percepe energiile care ne inconjoara dar si capacitatea de a ne extinde constiinta cu usurinta in orice colt din acest Univers. Acesta este OMUL NOU despre care ne-au vorbit mayasii ca vom deveni dupa anul 2000, traind, astfel, in Mentalitatea si Integritatea intregului Univers.

Insa, a fi in fluxul acestei minunate ETAPE implica accesarea celor mai importatnte CHEI care te propulseaza intr-o noua cunoastere, CHEI ale cunosterii pe care le poti invata acum cu usurinta.

Workshop-ul intensiv POARTA CONSTIENTIZARII este structurat in 2 module importante:
►Modulul I - BODY SYNCHRONIZATION
►Modulul II - VISION I

Modului I - BODY SYNCHRONIZYTION
Printr-un set de tehnici unice pe care le vei practica cu usurinta, poti invata:
►RESPIRATIA UNIMII - metoda Maestrilor Spirituali - considerata respiratia cea mai completa si complexa de-a lungul structurii energetice extinse care face legatura cu Sinele Superior dar si cu centrul pamantului, asigurand astfel fluxul coerent de energie necesar pentru o stare de sanatate buna dar si pentru dezvoltarea perceptiilor energiilor subtile si extinderea constiintei in diverse medii astrale;
►tehnici unice de PERCEPTIE, ALINIERE SI CURATARE A STRUCTURILOR CORPULUI ENERGETIC, obtinand acea aliniere si coerenta energetica obligatorie pentru mentinerea starii de sanatate dar mai ales pentru atingerea diverselor stari speciale de explorare a constiintei (MERKABA, OBE etc.);
►DEZVOLTAREA “COARDEI SPIRITUALE” - considerata PUNTEA de legatura cea mai importanta dintre constiinta noastra si Sinele Superior. Vechile traditii spirituale considera ESENTIALA acesta conexiune, mentionand ca: “dezvoltarea Coardei Spirituale indica nivelul de evolutie spirituala al unei persoane”;
►ce inseamna si cum obtii CORPUL CURCUBEU. Traditiile spirituale ne vorbesc de Corpul Corcubeu ca despre acea stare energetica IDEALA pentru A FI dar mai ales pentru a experimenta diverse stari de extidere a constiintei, tibetanii denumind-o Marea Perfectiune, samanii considerand-o starea ideala de echilibru „pentru a putea face calatoria in Lumea Spiritului” .

PROGRAM:
(Sambata
10.00 - 12.30 Notiuni teoretice
15.00 - 18.30* Exercitii practice
*sunt cuprinse pauze de 15-20 min

PRET: 180 RON
Reduceri:
-15% reducere pentru persoanele care repeta workshop-ul;
-15% reducere pentru persoanele peste 60 ani, elevi/studenti intre 18- 24 ani.

Confirmarea rezervarii locului se face in limita locurilor disponibile.
Validarea inscrierii se face dupa plata unui avans de 50 RON.
- - - - - - - -
Modulul II - VISION I
(Duminica, Bucuresti)

SCOPUL acestui modul este:

SA CUNOSTI:
-care sunt principalele planuri astrale corespunzatoare planetei Pamant (4D-7D) dar si ce poti percepe in aceste medii;
-cum si de ce ne reincarnam.

SA-TI DEZVOLTI:
►PERCEPTIA SI COMUNICAREA CU GHIDUL TAU SPIRITUAL
Perceptia si comunicarea cu Ghidul Spiritual este considerata calea cea mai directa si mai rapida catre evolutia spirituala a unei persoane deoarece ea este calea personalizata, fiecare Om fiind Unic. Propriul Ghid Spiritual fiind considerat cel mai potrivit Maestru Spiritual personal.
Prin comunicarea cu Ghidul Spiritual poti afla: scopul pentru care ai venit in aceasta viata, ce mai ai de inteles sau invatat, cum sa-ti intelegi sau sa-ti gestionezi viata; cum poti accesa informatii de care ai nevoie in profesia ta sau in viata personala, cum poti intelege sau accesa mult mai usor alte nivele de constiinta sau dimensiuni astrale.
►PERCEPTIA IN DIMENSIUNILE ASTRALE
Aceasta abilitate trebuie vazuta nu numai din prisma emotionala, a bucuriei perceptiei sau constientizarii, ci si din prisma informationala de care fiecare poate beneficia. Odata cu dezvoltarea perceptiei in dimensiunile astrale putem comunica cu Ghizii Spirituali sau alte Fiinte de lumina care-ti pot oferi acele informatii necesare privind evolutia ta spirituala, dar putem intalni si Ghizi specializati in diverse domenii (medicina, tehnica, fizica, matematica etc.) care iti pot aduce acea intelegere si cunostere mult superioara in viata profesionala sau in viata de zi cu zi.
Se considera ca, odata cu evolutia voastra, evolueaza totul in jurul vostru si implicit evolueaza intreaga civilizatie planetara.
Si nu uita ca: „ a deveni constient in dimensiunile astrale este ca si cum ai deschide USA catre tot ceea ce exista in Univers!”
Insa, TU esti sigurul care deschizi aceasta Usa!
►PERCEPTIA LA DISTANTA SI COMUNICAREA CU ORICE PERSOANA DIN PLANUL FIZIC SAU ASTRAL
►RECUPERAREA SI INTEGRAREA PARTILOR DE SUFLET BLOCATE IN DIMENSIUNILE ASTRALE
Traditiile spirituale ne vorbesc despre necesitatea/obligativitatea reintregirii ca FIINTA prin recuperarea constienta a partilor noastre de constiinta care pot fi blocate datorita traumelor suferite de-a lungul acestei vieti sau a altora. Aceste parti esentiale recuperate/deblocate pot reprezenta PUTEREA ta, ABILITATILE tale sau CUNOASTERI acumulate de-a lungul existentei tale ca Fiinta universala.

Totodata, in acest modul VISION I ai marea oportunitate de extindere a constiintei in Spatiul Sacru al Inimii Mamei Pamant din Centrul Pamantului, loc unde, in trecut, doar Maestrii Spirituali aveau aceasta posibilitate. In acest spatiu UNIC si fascinant ai acum ocazia sa percepi si sa comunici cu Fiinta Mamei Pamant care te asteapta cu minunate Daruri. Aceste Daruri personalizate pot reprezenta acele Chei speciale pentru evolutia TA.

La final, esti calauzit intr-o minunata calatorie in sistemul Solar sau dincolo de acesta, catre Familia TA de Suflete, catre acea zona din univers de unde ai venit pentru aceasta fascinanta experienta pe Pamant

PROGRAM:
(Duminica, Bucuresti)
10.00 - 20,30 Exercitii practice (meditatii)
*sunt incluse pauze de 15-20 min. si pauza de masa de aprox. 1h, in jurul orei 14,00

Programa meditatiilor:
1. Introducerea si perceperea celui de-al patrulea plan astral;
2. Alinierea constienta in „Coloana de lumina” ce te conecteaza cu Sinele Superior dar si cu centrul Pamantului; Activarea centrului echilibrului si al Puterii prin uniunea cu energia din centrul Soarelui;
3.Calatorie in minunatul Spatiu Sacru al Inimii Mamei Pamant din centrul Pamantului. Sunteti asteptati cu mult drag, cu nerabdare, dar si cu Daruri. Acest exercitiu va ofera si posibilitatea de a realiza armonizarea energiilor yin si yang/ feminine si masculine, la un nivel mult mai profund;
4.Intalnirea si comunicarea cu Ghidului vostru Spiritual;
5.Recuperarea partilor de Suflet blocate in planurile astrale;
6.Dimensiunea astrala va ofera si posibilitatea de a percepe si comunica la distanta cu orice persoana care traieste in planul fizic.
Acest exercitiu va invata si va indruma catre intalnirea cu cineva cunoscut voua, poate un copil, poate sotul/sotia, poate un prieten sau cu oricine veti dori, distanta dintre voi nemaifiind un obstacol. Totodata, aveti ocazia de a percepe si comunica si cu Ghidul Spiritual al persoanei intalnite;
7.Scopul acestui exercitiu este de a percepe, la nivel astral, alte persoane necunoscute voua, precum si Ghidul Spiritual al acestora. De aceea, o sa alegeti din sala de curs pe cineva mai putin cunoscut, ca mai apoi sa va reintalniti in dimensiunea astrala alaturi de Ghidul sau Spiritual, ulterior, la finalul exercitiului, transmitand perceptiile/mesajele in planul fizic;
8.Calatorie in Sistemul Solar sau dincolo de acesta, catre zona voastra de provenienta sau catre o zona familiara voua din Univers si/sau sa va reintalniti cu o parte din Familia voastra Spirituala.

PRET: 280 RON
(se pot inscrie numai cei care au urmat modulul I sau au mai paticipat la workshop-ul Poarta Constientizarii).
Reduceri:
-15% reducere pentru persoanele care repeta workshop-ul;
-15% reducere pentru persoanele peste 60 ani, elevi/studenti intre 18- 24 ani.

Confirmarea rezervarii locului se face in limita locurilor disponibile
Validarea inscrierii se face dupa plata unui avans de 100 RON.

PRET workshop Poarta Constientizarii = 460 RON
(modulul I + modulul II)

Inscrierile se pot face si pentru un singur modul.

FORMULAR INSCRIERE:
(https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScc2jvit7suWYc9TCYGadxtmZvkI71OxNJWP8u45eKN4Lyfiw/viewform )
-----------------
Toate acestea sunt CHEI care deschid usa catre Infinit, dar mai ales catre Tine insuti.

Workshop-ul isi propune sa fie neutru, dincolo de orice sistem de credinte. El se adreseaza tuturor persoanelor, indiferent de crezul personal, practici spirituale, origine etnica, mediu profesional sau religios.

PASESTE INTR-O NOUA ETAPA!
----------------

TRAINER:
Monica Urjan este TRAINER si FORMATOR al programelor de dezvoltare si explorare a constiintei umane:
►Poarta Constientizarii (modulul I + modulul II);
►modulul I - BODY SYNCRONIZATION – 1 zi;
►modulul II - VISION I -1 zi;
►modulul III - VISION II (dezvoltarea perceptiei in al 5-lea plan astral; intalnirea Maestrilor Spirituali, vinderarea energetica) -1 zi;
► modulul IV - AFTERLIFE (intalnirea si comunicarea cu Fiintele care au plecat din planul fizic: rude, prieteni etc., perceptia in dimensiunea a 7-a) -2 zile;
► modulul V - STARGATE – HOME (calatorii in dimensiunile Sistemului Solar sau dincolo de acesta, in zonele tale de provenienta din Univers) -2 zile;
► modulul VI – CHANNELING – 1 zi;
► modulul VII - CONTACT – (calatorii in dimensiunile Sistemului Solar sau dincolo de acesta, catre cele mai familiare civilizatii pe care noi ca fiinta universala le-am cunoscut sau am colaborat) -2 zile.

Modulele de dezvoltare si explorare a constiintei oferite, sunt programe PROGRESIVE, in fiecare modul se invata notiuni teoretice si practice folosite in etapele urmatoare.

Despre TRAINER:
“Integrata intr-o matrice a societatii in care prioritatile erau a invata si a deveni o persoana pregatita din punct de vedere profesional, dupa ce am absolvit 2 facultati si am ajuns Director General, cu peste 600 de angajati in subordine, am simtit ca Viata reprezinta mult mai mult. Astfel, in paralel cu activitatea cotidiana, timp de peste 15 ani, am inceput cautarile in domeniul cunoasterii spirituale, participand la conferinte, workshop-uri, citind carti, abordand o cautare a esentei si o intelegere cat mai extinsa.
Studiul meu a fost orientat catre aproape toate tipurile de culturi din spectrul spiritual. Am devenit maestru Reiki, am primit initierile Munay Ki si altele (cam tot ce era la moda!!!). Totodata, de-a lungul a 9 ani, am urmat programele de dezvoltare si extindere a constiintei din cadrul Institutului Monroe- Virginia USA: Excursion, Gateway Voyage, Lifeline, Explorare 27, Starline I, Starline II, Starline III.
Astfel, in timp, am experimentat diverse stati de explorare si extindere a constiintei in vastitatea Universului si nu numai, explorand sistemele de energie de-a lungul Caii Lactee si dincolo de acestea.
Insa, pentru mine, adevarata cunoastere si evolutie spirituala a inceput odata cu perceptia si comunicarea cu Ghizii Spirituali care, pas cu pas, de-a lungul anilor, m-au ghidat, mi-au explicat ceea ce poate altfel, intr-o viata, nu as fi invatat sau experimentat. Odata ce devenim constienti in diverse dimensiuni astrale, putem contacta orice Ghid, orice Maestru Spiritual sau chiar si pe acele Fiinte pe care, uneori, le invocam in rugaciunile noastre.
Si poate frumusetea sau importanta nu consta numai in faptul ca devenim constienti vizual de existenta acestor “Fiinte de lumina”, ci mai ales in comunicarea cu ele, transmitandu-ne, astfel, din cunoasterea si intelepciunea lor.
Au fost multe "wow-uri" in experientele traite, de la starea de UNIME cu intregul Univers, pana la calatoriile cu ajutorul vehiculului energetic Merkaba, si nu numai.
Insa cunoasterea spirituala este un domeniu foarte vast, in permanenta ai de invatat sau experimentat.
Asadar, drumul meu continua.
Monica"

TESTIMONIALE:
„Personal, ii sunt recunoscatoare pentru ajutorul „trezirii” mele, facandu-ma, totodata, sa inteleg si sa percep sensul existentei umane, la nivele inalte, macro. Experientele traite prin extinderea constiintei m-au facut sa devin calatorul Universului, reintalnindu-mi cu bucurie si Familia mea astrala.
Prin calitatile si capacitatile speciale (care o definesc ca o persoana deosebita), cu finete si subtilitate in a intelege si a accede prin dimensiunile astrale, Monica reuseste sa transpuna aceste invataturi prin metode directe, simple si pe intelesul tuturor.
Traind in vremuri de transformare a mentalitatii si inlocuirea vechilor paradigme, acest workshop este treapta care va ajuta sa accedeti catre nivelele superioare informationale de intelegere, pe care eu am pasit si am reusit.”
Amratra – Autorul cartii Incotro? -Etapa Constientizarii

“Cine sunt, de unde vin si de ce am venit aici? Care este lectia mea de viata pe care trebuie sa mi-o insusesc?
Cu aceste intrebari a inceput nevoia mea de cunoastere. Am citit, am vorbit cu multe persoane, am incercat sa impartasesc cu multi din ceea ce citeam: cu unii am reusit, cu altii nu.
Si ma simteam intr-un mare impas. Erau multe lucruri care nu se legau in mintea mea, pe care nu le intelegeam. Dar cum Universul si Ghizii stiu cand trebuie, cand a venit momentul sa ne ajute, a aparut Monica. M-a indrumat, m-a ajutat sa inteleg. Asemenea unui Invatator, Monica a inceput sa ma invete alfabetul, dupa care sa “scriu”, sa “compun”.
Iti multumesc Monica ca existi si ii multumesc Universului ca te-a trimis!”
Gabriela - economist, Bucuresti

" Am invatat in cateva ore cat in cativa ani!"
Doina T. - participant workshop

"O initiere catre cunoastere, acceptare si constientizare a planurilor subtile ale viului. Workshop-ul iti ofera cai de expansiune a constiintei, de contact cu Entitatile de Lumina, metode de restabilire a homeostaziei fizice, sufletesti si spirituale. O imbinare fericita a teoriei cu exercitiile practice, cu trairi si experiente unice.
Recomand cu caldura workshop-ul tuturor celor care cauta ridicarea nivelului de constiinta pe un plan superior.
Felicitari, Monica!"
participant workshop - Ioan Haiduc, Dr. medicina alternativa si complementara, terapeut, nutritionist, lector ANATECOR

"Acest workshop mi-a oferit sansa sa accesez anumite nivele de constiinta care m-au ajutat sa ma descopar intr-un mod unic. Am reusit sa-mi vindec anumite aspecte, sa aflu raspunsuri la intrebari importante, mi-a daruit incredere si curaj.
Pe drumul constientizarii propriei fiinte, acest workshop reprezinta o Poarta care merita accesata si experimentata.
Multumesc!"
paricipant workshop - Virginia O. - PR Executive

FORMULAR INSCRIERE:
(https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScc2jvit7suWYc9TCYGadxtmZvkI71OxNJWP8u45eKN4Lyfiw/viewform )

CONTACT:
-email: centerahc@gmail.com
-facebook Evolution (https://www.facebook.com/ProEvolutionUs)
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
EmRys - Arta spirituala