Yoga pentru copii

Organizator: Pure.
Tip eveniment: seminar
Data: 13-10-2019 10:00
Durata: 1 ora
Locatie: Bucharest
Yoga pentru copii
Incepand cu 13 octombrie orele 11 – 12 va invit la cursul de yoga pentru copii.

De ce yoga?

1) YOGA AJUTA COPILUL SA GESTIONEZE STRESUL SI ANXIETATEA Intinderea, posturile si invatarea concentrarii asupra respiratiei usureaza tensiunea musculara si promoveaza atentia la copii. Pentru copiii cu afectiuni cronice care pot suferi un nivel mai ridicat de stres, beneficiile yoga pentru copii ii ajuta sa faca fata in mod pozitiv cu stresul si anxietatea.
2) YOGA AJUTA LA PROMOVAREA UNUI CORP SANATOS Participarea la o practica blanda de yoga poate reduce durerea asociata cu afectiunile cronice, cum ar fi artrita juvenila si ii ajuta pe copii sa-si construiasca forta, flexibilitatea si coordonarea. Exercitiile de respiratie intaresc, de asemenea, plamanii, cresc capacitatea pulmonara si eficienta pulmonara, ceea ce poate fi extrem de benefic pentru copiii cu astm( flexibilitate sporita, cresterea fortei si tonusului muscular, respiratie imbunatatita, energie si vitalitate, mentinerea unui metabolism echilibrat, reducerea greutatii, cardio si sanatate circulatorie, performanta atletica imbunatatita, protectie impotriva vatamarilor).
3) YOGA OFERA BENEFICII DE SANATATE MENTALA POZITIVA Unele avantaje ale yoga pentru copii pentru sanatate mintala includ: elasticitate, starea de spirit imbunatatita, autoreglare sporita, claritate mentala, calm, cresterea gradului de constientizare a corpului.
4) YOGA IMBUNATATESTE INCREDEREA SI STIMA COPILULUI Practicarea yoga elibereaza endorfine care combat sentimentele de stres si depresie pe care le pot experimenta copiii. Endorfinele scad hormonii de stres si pot creste sentimentul de bunastare al copilului si promoveaza stima de sine. Desi multi copii beneficiaza de sporturile in grup, in yoga nu exista nici o componenta competitiva. Yoga se concentreaza pe constiinta de sine intr-un mod bland, care poate creste increderea in sine a copiilor si promova o imagine de sine pozitiva.
5) YOGA BLANDA ESTE PENTRU TOTI COPIII Yoga blanda permite copiilor de toate abilitatile sa participe. Indiferent daca sunt individuale sau in cadrul unui grup, instructorii pot include pozitii si miscari adecvate pentru nevoile specifice ale copilului.
Yoga le permite copiilor sa faca posturile intr-un mod care sa fie potrivite pentru corpul lor, in timp ce imbunatateste rezistenta, coordonarea, echilibrul si flexibilitatea.

Va astept cu drag!

Clasele de yoga sunt realizate de Cristina Vangheli - Instructor Yoga

Pentru inscrieri : cris.vangheli@gmail.com tel:0737.804.159

Cost sedinta: 40 lei
Abonament 4 sedinte 150 lei
Clasele dureaza 60 minute
Informatiile privind locatia vor fi anuntate dupa inscriere.
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
BMSE

EmRys - Arta spirituala