Zeitele din noi – modele arhetipale ale feminitatii

Organizator: Liliana Bauman Event
Tip eveniment: seminar
Data: 19-10-2019 09:00
Durata: 8 ore
Locatie: Centrul Leiia str.Calea Bucuresti nr.54
Zeitele din noi – modele arhetipale ale feminitatii
Cine sunt eu ca femeie? Ce aspecte pot optimiza pentru a fi implinita in relatii? Care sunt rolurile in care ma regasesc cel mai des?
Ce este arhetipul? Cum ma influenteaza?
Ce „zeite“ se exprima prin comportamentul si atitudinile mele?

• Daca ai avut vreodata senzatia ca esti mai mult decat ceea ce stii momentan despre tine;
• Daca ai sentimentul ca exista inca zone neexplorate in propria ta fiinta;
• Daca vrei sa arunci o privire catre fata nevazuta a ceea ce esti,
Te invit sa descoperi alaturi de mine Zeitele care iti guverneaza universul interior in cadrul unui atelier dinamic, plin de informatii relevante si experiente profunde.
„Privilegiul unei vieti este sa devii cine esti cu adevarat.“ - C. G. Jung.
Exista femei care simt nevoia de a apartine pana la contopire barbatului lor, dar si femei care stiu sa isi afirme puterea mai presus de orice obstacol. Exista femei care pot sa deschida cerurile, dar si femei seducatoare ce se definesc prin propria senzualitate. Exista femei materne pana la sacrificiu, dar si femei care-si pretuiesc cu ardoare libertatea. Exista femei preotese, dar si femei amazoane. Exista femei in care freamata dorinta de a sti cine sunt, dar si femei inconstiente de propria feminitate.
Va invit sa cunostem impreuna zeitele din noi, cele care ne guverneaza fiecareia felul propriu de a fi, pentru a le putea onora asa cum se cuvine si pentru ca, prin intermediul lor, sa devenim mai complete.
Zeitele despre care vorbim sunt imagini feminine care locuiesc in inconstientul umanitatii de mii de ani. Ele difera una de cealalta, fiecare avand atat trasaturi pozitive, cat si potential negative. Zeitele reprezinta tipare ale feminitatii impregnate cu mai multa putere si diversitate comportamentala decat li s-a permis femeilor obisnuite sa manifeste de-a lungul timpului. Ele sunt frumoase si puternice. Sunt motivate de lucrurile pe care le pretuiesc si reprezinta modele arhetipale care puncteaza cursul vietii unei femei.
Viata noastra ar fi mult mai implinita daca am cunoaste tipurile de energii primordiale care se exprima prin noi si daca am sti sa lucram cu ele, pentru a ne adapta mai bine la rolurile sociale si la situatiile pe care le traversam zi de zi.
Inconstientul nostru este impregnat de esenta arhetipurilor si in multe contexte de viata le manifestam trasaturile fara ca macar sa ne dam seama. Ceea ce ne propun prin intermediul acestui atelier este sa iti dezvolti capacitatea de a repera trasaturile fiecarui arhetip in parte, astfel incat sa le poti identifica la tine si la toti cei pe care ii intalnesti in viata ta, pentru a lucra cu ele in mod constient.
Participand la acest workshop vei putea sa:
• Te pozitionezi adecvat in relatiile sociale si intime
• Gasesti inspiratie in modele feminine mitologice
• Inveti sa onorezi functia arhetipului tau de baza si sa afli ce mai ai de facut ca sa dobandesti echilibru in manifestarea feminitatii tale
• Integrezi aspecte de umbra care te saboteaza din interior
• Te adaptezi mai eficient la rolul si contextul in care te afli.
Atelierul se bazeaza pe modelele arhetipale descoperite de catre Antonia Wolf, discipola si partenera de studiu a lui C. G. Jung, si aprofundate de Jane Shinoda Bolen, cunoscuta psihiatra si analista jungiana.

Atelierul se desfasoara sambata, 19 octombrie, orele 10-18 octombrie.Pret: 300 lei, cu o reducere de 10% daca te inscrii pana la data de 1 octombrie. Pretul atelierului include apa, ceaiul, cafeaua si cateva gustari.

Inscrieri: monica@psihologieanalitica.ro, 0746107106.
Organizator eveniment: 0741577064

Facilitator: Monica Daniela Gaitanaru
Sunt formator si psihoterapeut analist jungian, cu specializare secundara in Psihoterapie prin Dans si Miscare, in metoda Referentialul Arhetipurilor Personale si in Mitograma (metoda de explorare a mitului personal).
Totodata, sunt femeie, sunt sotie si mama, sunt cautatoare de sens, sunt pelerin catre infinitul din mine si din ceilalti, sunt insetata de frumos, miracol, poezie, cantec, devenire, mister si contopire in dansul etern al naturii din mine cu natura din tot ce e viu.
In 2011, mi-am elaborat in cadrul formarii in Psihoterapie Analitica disertatia de final pe tema ”De la Venus la Sfanta Vineri - ipostaze ale feminitatii din perspectiva complexului matern”. De atunci, am continuat sa insotesc sute de femei pe drumul descoperirii de sine si al integrarii propriei feminitati atat prin cursurile si atelierele sustinute constant pe aceasta tema, cat si in terapiile individuale si de grup (cercurile de femei).
Mai multe despre mine afli aici: psihologieanalitica.ro
Notificari evenimente

Linkuri recomandate
BMSE

EmRys - Arta spirituala